Revolution UO

indirilen client programlarinin calisip calismamasi.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freq

• Ziyaretçi
indirilen client programlarinin calisip calismamasi.
« : 20 Ağustos 2008, 08:00:22 »
Hayirli gunler diliyerek ve yeni baslamak istiyen bir arkadasiniz olarak, clienti ben calistiramadim acaba bende mi bir sorun var yoksa suan indirdigim clientler de mi beni bu konuda bir aydinlatirsaniz cok memnun olurum saygilarim la...

not: 3 farkli uo yukledim icinde hic biri clienti normal gorunusunde gostermedi deskopa koydum clienti imge cikiyor bu seferde windows bu dosyayi acamaz izin yok gibi bir yazi ile karsilasilmakda.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
Ynt: indirilen client programlarinin calisip calismamasi.
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2008, 09:05:30 »
Dosyalar bolumunde  5,3,0, a dıye bı clınt var onu ındır. ındırdıkten sonra clıntı uo nun ıcıne kur  bu işlemi yaparsan çalısır birden fazla uo sürümü oldugundan dolayı çakısırmı onu bılmıyorum şimdilik bu işlemleri yapın eger olmazssa kullanacagınız uo yu secın dıgerlerını kaldırın .

Çevrimdışı Apotheke Hacıyatmaz

• Kıdemli Üye
  • 3374
  • #Emekli Player
Your Ego İs My Lego...

[images]https://media.giphy.com/media/3osxYtPSzCXQE4Sjvy/giphy.gif [/images]
Ne Kral mı o ?

freq

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2008, 03:56:15 »
cakisma fikri benimde aklima geldi, sildim suan hatta basic olan 2d surumunu yukledim ve kurum yapilacak bisey yok direk koydum ama amblem taninmiyor (revulation un) 300a surumu normal acmak isteyince uo disindan bana >>>uo report::fatal..... Load Fonts: cannot open `fonts.m9l hatasini icinden acmaya calisinca (ultima onlune klosorunun) >>>>windows cannot access the specified device,path, or file. you may not have the appropriate permissions to access the item. hatasini vermekde sasirdigim nokta ise baska serverlerda da ayni olay olurmu diye denedim onlara sorunsuz gire bilmesi. simdiden ilginiz icin tesekkur ederim.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2008, 09:03:54 »

503a senin siteden  indirmen gereken clint. Buna çift tıklayınca yukarıda gördüğün pencere açılacak ve yine resimde  ok işareti ile gösterilen shirbaza tıklıcaksın.

ikinci resimde sana o dosyayı yüklemek istediğin bolümü seçmene yardımcı olacak. Gözat butonuna tıklıyarak yüklü olan Ultima Onlıne dosyasını bulacaksın.

Yukarıda da da gördüğün gibi genelde Ultima Online dosyası  Sabir dick'in C bölümünde Programfiles/ EA games/ Ultima online şeklinde yer alır. Ultima Online dosyası seçili kalacak şekilde  Tamam butonu na tıklayınız.

Tekrar seçtiğiniz klasörü kontrol ederek son butonuna tıklayınız.

Clıntı başarı ile kurdunuz şimdi Ultıma Onlıne dosyasının içine gelerek revolution baglantı ögesini bulunuz bunu kısayol kopyalayınız ve masa üstüne yollayınız.

Web siteden aldıgınız hesabınız la girişinizi yapabilirsiniz.