Revolution UO

Archer Charlarda RP gereği..

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aloysius

• Üye
  • **
  • 872
  • The Burn'out --- Let's finish this WAR !!
Ynt: Archer Charlarda RP gereği..
« Yanıtla #30 : 25 Kasım 2008, 03:42:43 »
Ciddan; ben bunu acıkladıgımı sanıyorum fakat tekrar soylıyım, serverda arc ların %90 ı bılındıgı uzere brt koprude ve aktıf olarak yanı kopruden cıkıp sıcak actıona katılamıyor..

Rand; tabıı kı yanında sw fens gıbı bır warrıor skıllı daha olursa ne mutlu ama ben bundan bahsetmedım.. Ayrıca okculugun dogasına aykırı oldugunu ılk defa senden duyuyorum.. Okunmasında fayda var....

http://www.facebook.com/topic.php?uid=6308715745&topic=3784
Vilandra Ex'burn
Aloysius Ex'burn
Viverravidae Ex'burn
Aphrodisios Ex'burn
Sagittarius Ex'burn
Atalante Ex'burn
Dantegonzaus Ex
Aqua Ex
Tyranos Ex

Kimseyi Örnek Almam.. Kimseye Örnek Olmam..
'Arkama Bakmam' 'Asla Demem' 'Keşkeleri Sevmem'

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #31 : 25 Kasım 2008, 04:03:00 »
yanındada warrior skilli olması bi şey farketmiyorki hırsız o kadar çok ki silah alamıyorsun yanına :D:D:D:D

Çevrimdışı Hao*

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 139
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 25 Kasım 2008, 12:57:31 »
  Piyade okçular savaş tarihini incelediğimizde hiçbir zaman "melee piyade"  ya da "melee süvari" kadar sıcak çatışmalarda etkili olamamışlardır. Hem zaten, olmaları da gerekmez. Varoluş amaçları, savaş alanında karşıdan gelen düşman bloğunu kesmek ve stratejik bölgelere yaklaştırmamaktır. Yani asıl görevleri, saldırmaktan çok savunmaktır. Hiç duydunuz mu düşmanı denize döken, zırhları güneşte parlayan, asil, şanlı okçular birliği gibi bir şeyi ? Cevabınız hayırsa, devam edebilirsiniz.

Ultima online'da da her ne kadar "birim olarak" atlı okçular bulunsa dahi, ki atlı okçular saldırı-savunma görevini yerine getirebilir, Uo'da okçuluk -atlı atsız fark etmez- savunma amaçlı tasarlanmıştır. Elinizde yayla adam kovalayamazsınız. Daha doğrusu, hareket halinde yay kullanamazsınız. Bu da hücum yapmayı engeller.

Bu yüzden, oyuna eklenecek olan poison, ice, energy ve türevi yaylar: Uo'daki, Revo'daki okçuluğu savunmacı şeklinden çıkartmayacak ve sonuç olarak pk gözyaşından başka birşey getirmeyecektir. O yüzden "gereksiz".

Ha bir de, poison bowu kullanınca  tepemizde "ROLE PLAYER" gibi bir tag mi çıkacak  merak etmekteyim; anlatabilecek olan beri gelsin.
yαLиiz; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLiмdαи…

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 25 Kasım 2008, 14:52:39 »
Ciddan; ben bunu acıkladıgımı sanıyorum fakat tekrar soylıyım, serverda arc ların %90 ı bılındıgı uzere brt koprude ve aktıf olarak yanı kopruden cıkıp sıcak actıona katılamıyor..

Rand; tabıı kı yanında sw fens gıbı bır warrıor skıllı daha olursa ne mutlu ama ben bundan bahsetmedım.. Ayrıca okculugun dogasına aykırı oldugunu ılk defa senden duyuyorum.. Okunmasında fayda var....

http://www.facebook.com/topic.php?uid=6308715745&topic=3784

Hocam yapan yapıyor? Harlem adlı bi warrior war o yapabiliyor. Belki tek çıkmıyor açık alanda ama yanında bir kişi olunca çıkıyor. Bu köprüde ki insanların savaş bakımından becerisiz olmasından kaynaklanıyor.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

VanJedisi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 30 Kasım 2008, 16:45:04 »
bence energy bow da gelsin her atılan okta bir adette lighttining yollasın beraberinde. Ama atış süresi 3-4 sn olabilir mesela

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 30 Kasım 2008, 16:56:27 »
energy bow un atarkenki enstantaneleri manyak yor. ciyuv ciyuv diye atıyor namıssız.
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

Tristan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 01 Aralık 2008, 22:19:37 »
Koşarak ok atmak yada bow çeşitleri belki başka tabanlarda olsa kesinlikle olabilecek şeyler ama bizim server'ımızda pek gitmez gibi geliyor bana ama iki nokta var aklımda soru işareti olan;

1.si Neden Uo da okçulugun en önemli itemi olan ve ele alınması için 90 arch. skili isteyen Elven Bow,bir Ekroan kadar etkili deil yada 5k lık ismini hatırlayamadığım yeşil ok kadar etkili diil?Üstelik 0 arch. ı olan bile alabiliyor eline... Elven  ın yapımı belki kolay yada ucuz diyceksiniz,bende zorlaştırın ama hakkını verin diyorum.

2.ise elinizde yay varken yakındaki adama ok atamamayı ben anlamıyorum  :-\ düşünün siz okçusunuz,uzaktaki adamı mı daha rahat vurursunuz? yakındaki adamı mı? hatta dibinizdeki adamı mı rahat vurusunuz?burda tek mesele elinizde yaya koyacak okunuz olmasıdır benim düşünceme göre ya eğer oku çektiyseniz adam yanınızda da olsa çektiginiz oku atabilmeniz yada yavaş da olsa ok atabilmeniz yönündedir.

Çevrimdışı müdür

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 627
  • <Kişisel bir ileti girin>
    • www.alayınızamkb.com.tr.tc
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 01 Aralık 2008, 23:08:29 »
abi mantıken sen dibindeki adama heavy crossbowla bi geçirsen adam 8 parçaya ayrılır, oyunda ki pvp dengeleri için dibinde ki adama ok atamaman normal ama bi kaç yenilik gelmeli archer a o ayrı.
asdasdas

(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~

Tristan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 01 Aralık 2008, 23:25:48 »
bir okla kimse 8 parçaya ayrılmaz,ayrıca ben çektigin yaydaki okdan bahsediyorum onu atmaylada pvp dengeleri bozulmaz merak etme archer kullandınmı bilmiyorum ama elinde başka bir skilin silahı da olsa arm/disarm ın delayı poi hatta corp. u bile yediriyor yani adam 3 kareden büyüyü basıyor sen oku çekiyorsun yanına gelince 0 lanıyor yay germe delay ın uzaklaşınca baştan çekmek zorunda kalıyorsun yani böyle bi döngüde adam seni istediği büyüyle kesebiliyor anlatabildmii? ,zaten şu ''pvp dengeleri'' sözüde herkezin dilinde bu günlerde...

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #39 : 01 Aralık 2008, 23:28:29 »
ya hala mantık arayanlar warya olayda pes
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #40 : 01 Aralık 2008, 23:30:30 »
Sen de arm/disarm olayıyla eline okun dışındaki diğer silahı almak yerine öncelikle o büyüyü atan arkadaşın kafasına bir yumruk at, bence denemeye değer.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı muayyen günler

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 458
  • say hello to my little friend
    • ağlarcı
    • E-Posta
« Yanıtla #41 : 01 Aralık 2008, 23:32:29 »
dostum yumruk demısınde adamın werestı dusukse bız napalım?

yanı eger wrest yoksa adamı nasıl vursun. olmaz kı oyle laf sokmak ıcın laf sokmaya calısmak ıcın laf sokmayın

saygılar
dünden beri dimdik.

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #42 : 01 Aralık 2008, 23:33:28 »
Yumruğu can acıtmasın, sadece büyü atmaya çalışan muhtemelen düşman kişinin büyü atmasını engellesin, kafi.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #43 : 02 Aralık 2008, 00:53:46 »
Yumruğu sen mi icat ettin yoksa, öyle bir izlenim doğdu bende de.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #44 : 02 Aralık 2008, 00:58:45 »
Belki de her erkek adamın kişiliğinde senin kişiliğinin kah ufak kah kocaman yansıması vardır ha, işte eğer bu teorim doğruysa, o zaman kabul edebilirim erkek adam yumruğu doğuştan bilir, çünkü sen varsın sen.
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene