Revolution UO

heal kasılacaktır

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cambaz

• Ziyaretçi
heal kasılacaktır
« : 28 Kasım 2008, 12:08:48 »
merhaba servere yeni başladım ph lar ın kapalı olması yeni başlayanları çok mağdur ediyor tanıdık kimse olmasa ne mage ne poi çok zor kasılır 2500 gold ile ve speel book unda olmaması ayrı bir sorun...
bu akşam saat 22 de brit bankın önünde olacağım nickim cambaz heal kasacağım şu anki skilim heal 50.1 anatomy 30 dur.sabaha kadarda bırakabilirim makroya ilgilenenlere duyurulur.

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
Ynt: heal kasılacaktır
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2008, 12:12:13 »
bi bow al ata dal osana sen ona sonra butun sosaria sana, bas bandajı kendine.
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

cambaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2008, 12:18:17 »
bi bow al ata dal osana sen ona sonra butun sosaria sana, bas bandajı kendine.
teşekkürler arkadaşım.ama geldiğim xxx serverinde bu olay bug du ondan önceki serverde bug değildi bu  serverin sistemini ve kurallarını bilmediğim için yetkili kişinin ağzından bilgi almadığım sürece senin dediğini yapamam beni bilgilendirilerse sevinirim.

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2008, 12:19:42 »
bu server dada bug. ama takıl sen ;) cove skara falan gibi yerlerde bi köşede bişi olmaz.
yew in oralardamıydı takılırken aşşa düşüyosun bi dolu at var düşen binekler duruyo orda, kimsede bakmaz gir yüzle .
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

cambaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2008, 12:53:19 »
.goclin diye bir komut var stafflarda bilirmisin bilemem. Online olan bütün playerları tek tek gezmeni sağlayan bir komuttun görüldüğü an skillin sıfırlanır ve bug abuseden jail yersin. Tavsiyem combat kasan birilerini bulman...
teşekkürler bilgin için ben zaten şu anda aktif olan bilmem ne serverinde staf tım staf komutlarını biliyorum teşekkürler yinede birinci dereceden yetkili bir ağızdan duymak istiyorum.
saat 22:00 de brit bankın önünde bekleyeceğim nickim cambaz heal kasacağım ilgilenenlere duyrulur.