Revolution UO

Hack

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alexander De'Nogua

• Kıdemli Üye
  • 1586
    • http://ikoncafe.org/forum/index.php
Hack
« Yanıtla #15 : 23 Ağustos 2006, 13:29:56 »
Alıntı yapılan: "Pakize A.Nazik Kalayci O."
Az Önce Asiye Alinazik  Haclendi. 2-3 Dakika İçinde Bankayı Boşaltılar. İteminde Değilim Şifreyi Nası Aldılar Bilmiyorum...

Sıradan geçiriyorlar tek tek.

Ki nasıl oluyor anlamıyorum o kadar güvenlik önlemi koydular.
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
Hack
« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2006, 15:17:16 »
DB den Olma İhtimali Varmı Acaba ?
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
Hack
« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2006, 16:03:21 »
Sonunda Çözdüm Olayı Bu Oyunu Taras Bulba Die Biri Ogrettiydi Bize O Sıralar 3 Kişi Oynuoduk SOnra 10 Kişiye KAdar Ulastık Çivrilde Ogrettigimiz Elemanları Elimizden Geldigince Yardım Ettik BEnm KAyıt E-maileme KAdar Her seyİ Biliyorlardı Sonra TArttıstık Fln Bunlarla Aradan 3 Ay GEçti We Sonunda Seytana Uymuslar HEpsi Velet ZAten 14   15 YAslarında dovsen dövülmez
İnsan Kendini Enayi Gibi Hissedio walla Ne diyiM Şunu BAska Biri YApsa İçim Acımasdı Bu KAdar O Kdr İtem Gitti Ama NApalım
HErkeze Tekrar Tskler
zz Catlakgil

Ares

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2006, 16:40:38 »
Gecmıs olsun

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
Hack
« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2006, 17:18:57 »
Safe Boxumu Geri Aldım 2m Civarı İtemım Gitmiş ( Bu Arada İtem Önemli Deil Ondan Dolayı Soleyemiom ) Canımız Saolsun
İlgilenen Herkeze TEsekkurler
zz Catlakgil

Larouse Doom

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2006, 17:23:34 »
Alıntı yapılan: "czz"
Uoyu Hayatta Bu Oyun İçin Fen Lisesini Bıragtım Ama Bu HAckten Sonra Hayır Gelmez Benden MAdem Bıragıom Bi İşe YArasın KArakterler
Virus Pure MAge 6x
Czz warlock 7x
Tekin Craft
İSteyen Olursa Msn xxl_aq20@hot..
Sadece Sunu Merak Ediom  Bu Log Mudur Nedir Ole Bi Muhabbet VArdı Bu Kİm YApmıs Onu MErak Ediom
HErkeze Eyw Bi Yanlısımız Olmussa Af Ola

hayır onu anlamıyormda bide nası hacklenmeyi beceriyonz onu anlamıyom ya  ***2:

akrep01

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #21 : 23 Ağustos 2006, 19:21:39 »
Alıntı yapılan: "czz"
Uoyu Hayatta Bu Oyun İçin Fen Lisesini Bıragtım Ama Bu HAckten Sonra Hayır Gelmez Benden MAdem Bıragıom Bi İşe YArasın KArakterler
Virus Pure MAge 6x
Czz warlock 7x
Tekin Craft
İSteyen Olursa Msn xxl_aq20@hot..
Sadece Sunu Merak Ediom  Bu Log Mudur Nedir Ole Bi Muhabbet VArdı Bu Kİm YApmıs Onu MErak Ediom
HErkeze Eyw Bi Yanlısımız Olmussa Af Ola

Eğer çarını bana verirsen en güzel şekilde onu kullanacağıma emin olabilirsin serverda 4 tane acc ye sahiptim hepsi bunlandı abuk subuk nedenlerle sırf açıkarttırmada kullanılmak üzere neyse çarını bana verdiğinde pişman olmadığı göreceksin      realerdi@hotmail.com

asdf

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #22 : 27 Ağustos 2006, 22:28:18 »
olm czz bak adam gıbı konu ş kafa mı bozma be nım :smt019  be nı  yasım 17  :smt019

asdf

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #23 : 10 Eylül 2006, 12:05:55 »
:deimos: