Revolution UO

Çift PC

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ***Tuana Demor***

• # Yörünge Dışı
  • 1430
  • Impossible is Nothing..
    • E-Posta
Ynt: Çift PC
« Yanıtla #15 : 07 Ocak 2009, 18:34:29 »
bişi olmaz .
yan yana basarsin cok rahat .

Maouse ile de cok rahat döndürürsün birini sol ele birini sağ ele al.

ben cok kurtuldum öyle xD

Neyini kurtulcam artık bütyün millet görüo :)
***Anita Ex'burn&Diana Ex'burn***The Burn'Out!! Sus ve oyna...
Benimle Polemiğe Girmeyin.Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam edin ufak şeylerle mutlu olmayı ve ego tatmin etmeye devam edi

seraphim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 07 Ocak 2009, 21:00:40 »
Yol açın geliyoruz......

Mörda For Seraphim!

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 07 Ocak 2009, 21:01:26 »
? yabancı yabancı konuşma ?
272

seraphim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 07 Ocak 2009, 21:13:26 »
? yabancı yabancı konuşma ?

o sana yabancı geliyor dikkatli bak odaklan anlarsın.

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 07 Ocak 2009, 21:40:05 »
yanlış bir anlaşılma olmuş ii günler
272

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 08 Ocak 2009, 09:31:43 »
Bu yeni client niye yapıldı, Multi açılımı, speed kullanılmasını vs gibi illegal programları engellemek amacıyla değil mi?
O sebebten sen iki makina ile takılsanda tek basına hiç birşey olacağını sanmıyorum. Tabi en makul cevap yine Robertten :)
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #21 : 08 Ocak 2009, 09:41:40 »
Kural Güncellemeleri:
1. Multi client: Evinizde, iş yerinizde veya kafenizde birden fazla bilgisayar olsa dahi oyuna oyunla ilgilenebilecek kişi sayısından fazla istemciyle bağlanmanız yasaklanmıştır. Multi client kontrollerinde birden fazla islemcinin aynı anda çeşitli aktiviteler yapması istenir; eğer sonuç başarısız olursa, ilk tespitte bütün karekterler hapis cezasına çarptırılır (hata sömürme - bug abouse). İkinci yakalanma ise hesapların silinmesiyle sonuçlanır.Kontrol sırasında oyundan çıkan, sorulara yanıt vermeyen, "arkadaş şimdi gitti" şeklinde cevap veren oyuncular kontrolden başarısız sonuç alırlar.

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 08 Ocak 2009, 10:18:20 »
Yani bu demek oluyor ki ; Revolutionuo'ya yeni client dahi olsa her türlü illegal programlar çalışmakta...

Kardeşim Multi client iptal değil mi? Robert öyle demedi mi? tek başıma 3 pc ile oynarım 8 pc ile.
Aynı pc üzerinde 2 client açmak multi'dir. Bir hiç uğruna 2 pc'si olduğu halde multi client diye banlananlara şimdi gerçekten çok üzüldüm...
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #23 : 08 Ocak 2009, 10:21:15 »
Yukardaki yazı Revolution UO'daki Mutli client tarifidir. Sadece çift client açmak değil örnekle anlatmak gerekirse, 2 pc varsa 2 de kullanıcı gerekli 4 pc = 4 kullanıcı... 1 kullanıcı 2 pc mutli client yaptırımına giriyor...

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 09 Ocak 2009, 01:34:51 »
Ah ah bir ton yazı yazmıştım elektrikler gitti baştan yazıyorum..

Sayın yetkili arkadaşlar,

Size bir kaç sorum olacak,

Bu olayı kurallara gere söylüyorsunuz peki bu kurallar hangi mantığa göre konuldu onun açıklamasını yaparmısınz yani ben çift pc ile oyuna girme özgürlüğümü neden kaybedeyim neden bu özgürlüğümü elimden alıyorsunuz? İnt.cafe işletmiş olsam 5 makina açsam ne yapacaksınız? 2 pc ile oynarım yakalanmam ,yakalanırsam kardeşimi oturturum hemen yada iki elimle kullanırım ama bu sizi kandırmak olur.Neden bu yola teşvik ediyorsunuz bizi? Yani bu bir oyun oyun gibi oynayın diyorsuuz ama sanki bir yarışmadayız 2 tek kulvarın war 2 kulvarda yarışamazsın der gibi birşey bu.

Lütfen biraz mantıklı düşünelim benim 2 pcim kimseye zarar vermez benim günümün 12 saati iş yerinde 2 saati otobüste 2 saati yemek yemek ile 5-6 sati uyku ile geçerken kalan 2-3-5 saatimde şu oyundan zevk alayım lütfen. rica ediyorum..ben eğlenmeyi seven bir insanım ve bu oyunda birkaç arkadaşım ile yapmak istediğimiz güzellikler war bunun için ytl harcayıp yeni modem aldım 120 ytl çıktı cebimden evimde kullanmadıgım 2 modem war.Yani biz birşeyler katmak istiyoruz bu oyuna kimseye zarar vermeden bizide anlayın lütfen.

Tahmin ediyorumki bana katılan player arkadaşlar çok olacak.Sizlerden ricam bu konuyu tekrar gözden geçirmeniz ve sonra cevaplamanızdır.

Şimdiden teşekkür ediyorum iyi oyunlar.
Benimle Polemiğe Girmeyin.Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam edin ufak şeylerle mutlu olmayı ve ego tatmin etmeye devam edi

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 09 Ocak 2009, 22:32:19 »
Yetkili arkadaşlardan cvp bekliyorum

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #26 : 10 Ocak 2009, 09:34:08 »
Mehmet'im kaç pc var ise o kadar adam olacak kural bu işte dert etme sen bağla çift pcyi biri gelirse kardeş kozunu devreye sokarsın hemen  :D
KING FVF'ci :)

booker

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 10 Ocak 2009, 13:01:28 »
Mehmet'im kaç pc var ise o kadar adam olacak kural bu işte dert etme sen bağla çift pcyi biri gelirse kardeş kozunu devreye sokarsın hemen  :D

ya gece gelirse çocugu yataktanmı kaldırayım bir oyun içn !

Ben haklıyım bu ne kadar pc o kadar adam mantıklı birşey değil.. Cafeden adam 5 pc açsa açamazmı açar..

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #28 : 10 Ocak 2009, 13:04:08 »
açar adamıda koyar başına sende uyandır veledi napam  :)
KING FVF'ci :)

booker

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
« Yanıtla #29 : 10 Ocak 2009, 13:09:09 »
cafede oynadiğimizda  , çocuklar cs oynar genelde .

altta macro atariz , ana makineden de kontrol ederdik..

staff geldiğinde çocuklara yazi yazdirdik (:

ah eski günler.
Yeni kirikterimi kasiyorm ismide freedom
ikinci kirikterim Patron .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.