Revolution UO

Çift PC

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ***Tuana Demor***

• # Yörünge Dışı
  • 1430
  • Impossible is Nothing..
    • E-Posta
Ynt: Çift PC
« Yanıtla #45 : 10 Ocak 2009, 15:25:34 »
başlığı Kirletmeyelim yeterrrrrrrrr cvp alamıcam sonra....

Ah ah bir ton yazı yazmıştım elektrikler gitti baştan yazıyorum..

Sayın yetkili arkadaşlar,

Size bir kaç sorum olacak,

Bu olayı kurallara gere söylüyorsunuz peki bu kurallar hangi mantığa göre konuldu onun açıklamasını yaparmısınz yani ben çift pc ile oyuna girme özgürlüğümü neden kaybedeyim neden bu özgürlüğümü elimden alıyorsunuz? İnt.cafe işletmiş olsam 5 makina açsam ne yapacaksınız? 2 pc ile oynarım yakalanmam ,yakalanırsam kardeşimi oturturum hemen yada iki elimle kullanırım ama bu sizi kandırmak olur.Neden bu yola teşvik ediyorsunuz bizi? Yani bu bir oyun oyun gibi oynayın diyorsuuz ama sanki bir yarışmadayız 2 tek kulvarın war 2 kulvarda yarışamazsın der gibi birşey bu.

Lütfen biraz mantıklı düşünelim benim 2 pcim kimseye zarar vermez benim günümün 12 saati iş yerinde 2 saati otobüste 2 saati yemek yemek ile 5-6 sati uyku ile geçerken kalan 2-3-5 saatimde şu oyundan zevk alayım lütfen. rica ediyorum..ben eğlenmeyi seven bir insanım ve bu oyunda birkaç arkadaşım ile yapmak istediğimiz güzellikler war bunun için ytl harcayıp yeni modem aldım 120 ytl çıktı cebimden evimde kullanmadıgım 2 modem war.Yani biz birşeyler katmak istiyoruz bu oyuna kimseye zarar vermeden bizide anlayın lütfen.

Tahmin ediyorumki bana katılan player arkadaşlar çok olacak.Sizlerden ricam bu konuyu tekrar gözden geçirmeniz ve sonra cevaplamanızdır.

Şimdiden teşekkür ediyorum iyi oyunlar.
***Anita Ex'burn&Diana Ex'burn***The Burn'Out!! Sus ve oyna...
Benimle Polemiğe Girmeyin.Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam edin ufak şeylerle mutlu olmayı ve ego tatmin etmeye devam edi

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : 10 Ocak 2009, 15:26:08 »
yahu bişi olmaz aaaa kızıcam ama
272

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #47 : 10 Ocak 2009, 15:27:10 »
yok la artık batıdan dogacak dogudan batacak