Revolution UO

maden kazılacak yerler

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
maden kazılacak yerler
« : 08 Şubat 2009, 12:52:38 »
eskiden uo'yu çok oynardım ama bu serverda oynamaya başlayalı çok olmadı. karakterimle mining ve blacksmithy kasmak istiyorum. bunun içinde minoctaki madende çalışıyorum. ancak oyundaki anlamsız ve bu oyunun ne olduğunu idrak edememiş "mavi" kişiler habire gelip bana saldırıyor ve öldürüyor. madem böyle yapacaksın git pk ol. yok onu da yapmıyor mavi gibi görünüp mavilere saldırıyor. bu kişilerden çok sıkıldığım için oyun içinde insanlardan madenlere ait marklar istedim. ancak minoc içerisinde kimse yardımcı olmadı ya da olamadı. oyuna yeni başladığım için de magery kasacak kadar malzeme alamıyorum çünkü param yok. bu durumda da kendim mark yapamıyorum. o yüzden forumlardan birileri bana dünyanın farklı yerlerine ait maden kazabileceğim birkaç mark verirlerse çok memnun olurum.

Gil Galad

• Ziyaretçi
Ynt: maden kazılacak yerler
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2009, 12:55:15 »
destard vsvs bı cok yerde maden var hytlotta var ararsan bulabilirsin.

Çevrimdışı cetinkaplan

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 634
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2009, 13:08:10 »
gel para verim şimdilik idare edecek kadar boşver kiimseden isteme kendi işini kendin gör pmden ula bana

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2009, 13:37:56 »
çetin kaplan'a çok teşekkür ederim.. kendisi konuyla ilgilendi.. başlığa gerek kalmadı..

Çevrimdışı Blademaster.Twi

• Kıdemli Üye
  • 1473
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2009, 16:43:22 »
minoc ve çevresinde kasmamanı tavsiye ederim yada çarı donatıcan illa kesicen  :P
reyiz

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2009, 10:29:44 »
evet pek fazla oralarda dolaşmamak lazım :)