Revolution UO

Neden Crım Oluyoruz?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Haki-

• # Yörünge Dışı
  • 3308
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #15 : 06 Eylül 2006, 06:55:45 »
Revolution-Hayaller diyarı
kela dümbeleği bir forum kullanıcısı

Smart

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2006, 10:59:47 »
Başlığın açılması gereken yer yardım bölümüdür taşınmıştır...

GLIDER

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #17 : 06 Eylül 2006, 11:24:55 »
Alıntı yapılan: "Smart"
Başlığın açılması gereken yer yardım bölümüdür taşınmıştır...

Taşıdınızda yardımda etseydiniz bari,playerler sizden yardım etmenizi bekliyor soruna çare bulmanızı bekliyor siz sadece taşıyorsunuz.Doğum gününüz kafanız dalgın sanırım :smt028

Kays

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #18 : 06 Eylül 2006, 11:55:52 »
Arkadaşlar ben yardımcı olmaya çalışıyım şimdi bu aslında çok bilinen bir çakallıktır doğru anladıysam eğer....
Önce iki arkadaştan biri diğerine vurur tabi haliyle krim olur ardından (partyde iseler partiden çıkınca krim olur) krim olunan arkadaş diğerini guardlamaz bu krim olanın istersen karması glorious olsun farketmz krim krimdir yoldan geçen yardımsever bir playera seslenir heallermisin bu yardımseverde zokayı yutar heal atar malum serverda bandaj süresi biraz uzun bu bandaj basıldıktan sonra adam itina ile guard lanır ve krim olur son olarak yardımsever arkadaşımızın üzerinde kocaman xxxx adlı suçluyu tedavi eder yazar ekranın sol altındada küçük bir kriminal yazar ve mutlu son ikinci bir guard yazısından sonra yardımsever arkadaş ölmüştür ve bir daha kimseye heal basmamaya tövbelidir....Saygılarla

GLIDER

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #19 : 06 Eylül 2006, 13:46:41 »
Bunu düzeltmek elinizde değilmi?

Kays

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #20 : 06 Eylül 2006, 14:19:06 »
Tabiki elimizde fakat düzelttiğimizde serverı çöpe atmış oluruz :) düzeltilme şekilnden bahsetmek gerekirse bandaj time ını minumuma indiririz bandaja bastığın anda atar ki buda god mode demek oluor herkes yanına 894621 tane badaj alır ve yatmaz....

Capulet Twilight

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #21 : 06 Eylül 2006, 14:46:27 »
Bi de pkya crim olma durumu var. Pk, gz dışından kendisine dalan bi maviyi guardlayabiliyor. Peki bunun açıklaması nedir sayın danışman bey?

Kays

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #22 : 06 Eylül 2006, 14:51:20 »
Selamlar 2 şekilde yaklaşabiliriz bu konuya birincisi böyle bir şey olamaz...(warsa çok büyük sorun)
ikincisi olur ki şöyle olur adam pk dır ama karma fame ve kill oranında bir oransızlık söz konusudur yani bir pkyı kesse mavi olacak şeklindedir bu yüzden rakibini guardlıyor olabilir.. Saygılarla

boney2

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #23 : 06 Eylül 2006, 15:04:16 »
ben crim olmadıgım zaman kendimi cok tuaf hissediyordum bir aralar ancak spnradan anladım crim olmamanın normal oldugunu :D

zafermicsoft

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #24 : 06 Eylül 2006, 21:27:24 »
peki danışman bey bi soruda benden karma crimken şehirde gard yemeden gezebiliyorsun fakat belli bir süre sonra gardlar üstüne üşüşüyor nedeni ?

Bizzat denendi :D

Scorpions Tribute

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #25 : 06 Eylül 2006, 21:33:24 »
Verdiğn bilgiler yanlış kays.

Birinici adam karma crim de olsa hiç bi şekilde o kişiye crim olmanın imkanı yoktur.

2. si ben zaten açıklamayı yaptım bu crimlikle ilgili. Pk lığa bi kill kalan birine heal bastğınızda crim olursunuz ama o kişiye karşı değil!!!! Eğer crim olup gardladdğınzda o kişi sizi crim olmadan lootluyrsa ortada ciddi bi sorun var demektir!

Ama Smart sadece taşıyor. Nedense yardım ve şikayet bölümündeki başlıklarda Smart ın sadece "Başlık xxx yere taşınmıştır" yazılarını görebiliyoruz!!  :smt012

Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #26 : 07 Eylül 2006, 01:13:16 »
adamın kill'i coktur (fame crim deildir.pk da deil 2 sinni ortası :D) kill i cok oldugunda adamı reslediginde crim olursunuz..
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]

Kobra KamiL

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #27 : 07 Eylül 2006, 02:06:30 »
Burası oly-revo kardesim. Dünyanın en aç player larının oynadığı serverdır burası..(bu bir hakaret degildir).
Burdaki app offical serverdaki gm(staff) i yatıracak cakallıga bug bilgisine sahiptir.
Ben 3 yıldır burda oynadım cesitli charlarla.
Samimi soyluyorum dalga gecmek icin yazmıyorum. gzde yatmayan pk gordum. gz dısında pk tarafından guardlanıp crim oldum.pk iken gz dısından guard a dalıp guardın kesmesi sonucu mavi olan gordum(H.H)uyesiydi!.
Yani burda bi bakmısınız.newbie ic camasırınız yok.(oyle vendor gordum brit okcuda)
ev satan britteki vendorun yanında oyundan cıktım bi sure sonra tekrar girdim pin i yanlıs yazdım bida girdim olmusum.yahu kim kesti 2 dkda journala baktım etrafa baktım kimse yok ceset yerde,ve size yemin ediyorum vendor bana crim!!
burda oyunu kurcalamadan oyun oynayın bence..

Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #28 : 07 Eylül 2006, 02:32:47 »
Alıntı yapılan: "Kobra KamiL"
Burası oly-revo kardesim. Dünyanın en aç player larının oynadığı serverdır burası..(bu bir hakaret degildir).
Burdaki app offical serverdaki gm(staff) i yatıracak cakallıga bug bilgisine sahiptir.
Ben 3 yıldır burda oynadım cesitli charlarla.
Samimi soyluyorum dalga gecmek icin yazmıyorum. gzde yatmayan pk gordum. gz dısında pk tarafından guardlanıp crim oldum.pk iken gz dısından guard a dalıp guardın kesmesi sonucu mavi olan gordum(H.H)uyesiydi!.
Yani burda bi bakmısınız.newbie ic camasırınız yok.(oyle vendor gordum brit okcuda)
ev satan britteki vendorun yanında oyundan cıktım bi sure sonra tekrar girdim pin i yanlıs yazdım bida girdim olmusum.yahu kim kesti 2 dkda journala baktım etrafa baktım kimse yok ceset yerde,ve size yemin ediyorum vendor bana crim!!
burda oyunu kurcalamadan oyun oynayın bence..

Gz de yatmayan pk yoktur.Gz de yatmayan fame crim wardır pk gorunur ama murderer deildir fame crimdir.

Ve bir vendor tarafından kesilen ilk kişi'sin sanırım.
:smt005
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]

Kobra KamiL

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #29 : 07 Eylül 2006, 02:34:25 »
arkadasım admın ismi kırmıız yazıyodu ben anlamam karma fame crim mirim.