Revolution UO

Bilgisayarim cık cık edıyo...

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

livingdead

• Ziyaretçi
« : 08 Eylül 2006, 03:54:09 »
baslık bıraz dandık oldu ama neyse... bılgısayarımda bazı ıslemler cok yawas oluyor ve   kasadan sureklı  gacır  gucur sesler gelıyor sankı patlıycak bomba gıbı... harddısk gard gurd edıyo en son 1 ay once format attım bılgısayarın ozellıklerıde  kotu sayılmaz... yazdıgım yazı ekrana 4 5 saniye sora gelıyor bazen bazende kasım kasım kasılıyor  sızce sorun ne olabılrı yardım edersenız sevınırım

Not: vırus wardır dusuncesı ıle  nod 32 yukledım arkadasından spy lardandır dıye spywaredoctor
yukledım ama bısey degısmedi...

Çevrimdışı Jessy Luinloth

• Üye
  • **
  • 257
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2006, 04:00:07 »
Hard disc'in qümleyebilir dikkatli ol.
Bir de Ram kaÇ pC'nin ?
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

GLIDER

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2006, 04:26:05 »
profesörlerimiz gelince yardım ederler dostum banada geçen yardım ettiler sağolsunlar.gelirler sabaha  :smt028

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2006, 05:20:31 »
512 ram war  dostum  acaba fanda  mı bı sorun war bazen fandan ole bı ses gelıoki bırseylere takılıo gıbı...

Çevrimdışı 2-Pac

• Kıdemli Üye
  • 1812
  • vaov
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2006, 05:23:38 »
Fan'da Sorun Varsa Yağlamanı Tavsiye Ederim...Bendede Aynı Olay Vardı...Her Ay Yağlarım..
Hiçde Kasmıyor..
Schila - Replica - Afrojack

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2006, 06:31:24 »
walla sorun yanlızca fanda degıl  sorunun nerde oldugunu bende anlamadım aslında cunku fan susuo hardısk baslıo herzaman olmuyo  bazen hıc ıslem yapmadıgımda bıle  gacur gucur  ses gelıo...

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2006, 10:30:56 »
Dostum bence ilk sorun fandan kaynaklanıyor.Fan yeterince soğutmuyorsa işlemcinde düzgün çalışmayabilir.Fandan gelen ses de eğer normalin üzerindeyse ilk yapman gerekende kasayı açıp fanını temizlemek yada yeni bir fan almak olsun.(benim kasanın yanları hep açık) Daha sonra antivirus programıyla bilgisayarında virus varsa sil vs vs.(Kaspersky rulaz) Sonrada disk birleştiricisini kullanarak pcnin hızlanmasını sağla.Kullanmadığın işlemcini etkileyecek programları kaldır.Bide üzerine res at =) Eğer hala aşırı kasıyorsa, format da fayda etmiyorsa harddiskini ve işlemcini bir baktır derim..
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2006, 10:54:29 »
Eğer sorun illegal yazılımlardansa;

Bitdefender
ZoneAlarm
Spybot
Ad-aware
kombosu gayet güzel yardımcı olucaktır.

Eğer donanımlardansa malumki havalar sıcak fanla bir uğraş olmadı benim gibi balkona çıkarıp fön makinasi ile bir temizleki sık sık gerçekleştirdiğim için kasanın yan kapakları sürekli açık.
Hızlanmasını istiyorsan önerilenler gibi sanal belleği bir temizle (disk temizleme), scandisk at ki bununda istediğin sürücüye sağ tuş yapıp özelliklerinden araçlar bölümünden hata denetimi ile elden  geçirebilirsin sonrada defrag yapıp toparlayabilirsin. Sürücülerini güncelleştir. Format atmak çare değil son 1 yıldır format atmışlığım yok problemimde yok. Hdd full dolu ama normal bir pc gibi 7 saatin sonunda kasıyor a tabi Uo oynarken cpu kullanımı %100 sürekli ama o farklı. Ona bir çaresi olan var mı?

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2006, 11:35:25 »
Uo inanılmaz az gereksinim isteyen bir oyunken bendede %100 cpu harcıyo.Herkesde öyle.Nedenini bulmak lazım.Sadece revolutionda var bu olay.

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2006, 11:39:14 »
Hayır sadece Revolution'da değil bu konuda sunucuya b.k atmıyalım birçok sunucuda var bu olay. Elbette bazıları nasıl yaptılar bilmiyorum bu olayı hallettiler ama darısı başımıza..

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2006, 11:43:43 »
Revolutiona bişey atmıyoruz birkaç server dene işlemci kullanımına bak karşılaştır.

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2006, 12:01:54 »
Alıntı yapılan: "Grim Reaper"
Sadece revolutionda var bu olay.

Birşey atmamak bu mu?
Ama merak etme canım inanamıyacağın kadar yabancı sunucularda oynadım ve genelinde var bu, işin sadece oyun kısmı ile değil, developerlik kısmı ilede uğraştıgım için birçok sunucuda bulundum, sonuç aynı..
Tamam?

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2006, 12:09:12 »
Sence sürekli oyundan düşmenin ve pcnin kasmasının sebebi ne acaba ?

Neyse tamam bütün serverlarda var.Dediğin olsun tamam.

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2006, 12:28:25 »
Alıntı yapılan: "Grim Reaper"
Uo inanılmaz az gereksinim isteyen bir oyunken bendede %100 cpu harcıyo.Herkesde öyle.Nedenini bulmak lazım.Sadece revolutionda var bu olay.

her serverda war bu olay uo gerçekten çok fazla cpu yer

Cort3z Da Rappa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2006, 13:11:44 »
Hyr.Sadece Revoda Oluyor  :smt012