Arkadaşlar yaralı arkadaşımızın zamanında canı o kadar yanmış ki o kadar sinir sistemi bozulmuş ki , başkasına ait bir charı ( muhtemelen teyze kızı ya da hala cocugunun acc u dur bu hani gökhan ın bütün acc lar ı öyle ya aynı makrolar aynı renkler ) sanki benimmiş gibi açtığı forumda tüm suçu üzerime yüklemeye kalkmış . Bir ss araclılığıyla . Altından da haklıdır topluluk psikolijisi halk galyana gelmiş yazmış da yazmış. Ama bilmiyorlar ki SS ler kanıt kabul edilmiyor. Edilse Gökhan kardeşimiz ve 2 tane var zaten arkadaşları çoktaaan bug abuse den ban ı yemişlerdi. Kaldı ki bu acc un yani karakterin benim guildım da olmasından başka bir ilişkisi yoktur. Zaten ortada açık olan da şu kullanılan bir program yok . Çapraz koşu yapmaya benzemez tabi speed açmak bunu Gökhan bize zamanında defalarca anlattı. Dedim ya yaralı diye. Kafasına yolda taş düşse benden bulacak . Böbürlene böbürlene açmış başlığı yazmış da yazmış . Kıyamıyorum hala. Sanki büyük bir şey farketmiş gibi. Aha SS ORDA HALA DURUYOR. Varsa kullanıldığını ispat edecek yaptırımını yapsın . Diyorum ya öyle değil insanlar bu şekilde daha kolay aptal yerine konuluyor. Speed programını hızlı çizim için kullanıyor mimar arkadaşım matias
. Varmı ötesi .. İzlenir oyun esnasında varsa böyle birşey banlanır gider . Umrumda da olmaz
Tahminimce 10 tane daha acc u vardır.
Hadi arkadaşlar aşıya.. Birde Allah ın sopası mopası demiş Komik leşmiş iyice Gamlı pardon yaralı baykuş..
3 kontur lazım Varmı Matias göndereceğim kişi belli susmak için istedi ama ben ona LİMON PAKET tavsiye ediyorum Tcell in yeni uygulaması . Ama buna da gücü yetmez onun en güzeli Kontur..