Revolution UO

Yeni Engellenen Sistem

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eFe

• Üye
  • **
  • 841
  • # Özgür
Ynt: Yeni Engellenen Sistem
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2009, 16:55:01 »
daha çookk kopacaksın o zmn :D
Herkesin bir bedeli vardır, önemli olan ise bunun ne olduğunu öğrenebilmektir.

Jazz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2009, 17:05:40 »
keşfetmeni istiyor  :D

keşfettk ztn bir sinirle.

Çevrimdışı Kaodem_

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 237
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2009, 02:26:05 »
o zaman bu sistem butun skillere yapilsin..Cok agirsiniz buyu atamazsiniz..Cok agirsiniz İtem uretemezsiniz..

+1903 Mantılı Dikkate Alınsın ..

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • 6257
  • Azuahahahha
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2009, 05:50:30 »
kesinlikle katılıom

Angelica Anscor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2009, 11:06:18 »
hazır para çabuk biter . iyidir böyle , iyi olmuş . kolay paraya/zenginliğe hayır !..

Çevrimdışı noxious

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2009, 11:20:22 »
o zaman bu sistem butun skillere yapilsin..Cok agirsiniz buyu atamazsiniz..Cok agirsiniz İtem uretemezsiniz..

Merak etmeyin bütün skilllerde var carpenter kasarken vendora yığıyodum logları sonra çantama al diyodum yaptıklarım ağırlıkdan dolayı yere düşüyodu çanta boşaltmakla zaman kaybetmiyodum sadece şifre yazıyorum

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,62027.0.html

Bu başlığı açtığımda balıkçıyada geldiğini bilmiyodum  3000 logla evde çakılı kaldım öyle öğrendim bi yandan düşününce

► craft kastığım için güzel bi sistem gibi millet balığa yumuluyodu (ben dahil) 1k log almak istiosun bugün en ucuz 50 k diolar tinker kasıosn tp yapimde satim diosn piyasada 1 adet tp 500 gp daha yukarıya gitmio e hesaba vurduğunda zaten 20 log 400 gp ye gelio ingotu saymıyorum bile onunda log fiyatından farkı yok 800 e üretip 500 e mi satıcaz  :) Piyasayı biraz olsun iyileştirir gibi düşünüyorum

► diğer yönden bankadaki binlerce balık nası pişicek diye düşünüyorum bi ara toplanın gelin bizede pişirelm  :P

Ya hani derim. +9 katana 30 k olur. bu sistem okey ama bir +9 katananın 125 k olduğu bir serverdada bunun yapılması biraz saçmalık.

1 ay falan millet elindeki parayı eritene kadar anca alabilr sonra katanalar vendorlarda yatmaya başlayınca piyasa ister istemez düşer heralde ¿
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 11:25:01 Gönderen: noxious »

Xenoph

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2009, 21:37:17 »
Ya hani derim. +9 katana 30 k olur. bu sistem okey ama bir +9 katananın 125 k olduğu bir serverdada bunun yapılması biraz saçmalık.

para degerlenince fiyati duser, pek dogal bir ekonomi olayi yani.

Cok Talep + Az Urun = cok para

Az Talep (Cunku pahali, paranin kasimi zorlastirildi) + Cok Urun (artik satilamiyor o fiyattan) = Indirilen fiyat

sadece beklemek lazim yani ekonomi oturur yerine

mysterious

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 03 Nisan 2009, 21:43:34 »

para degerlenince fiyati duser, pek dogal bir ekonomi olayi yani.

Cok Talep + Az Urun = cok para

Az Talep (Cunku pahali, paranin kasimi zorlastirildi) + Cok Urun (artik satilamiyor o fiyattan) = Indirilen fiyat

sadece beklemek lazim yani ekonomi oturur yerine

Kesinlikle..

Honest

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 05 Nisan 2009, 20:07:00 »
Bence bu sistemler cok fazla abartildi denildiki scroll de deli para kasiliyor adam birakio gemiye gece sabaha kadar scroll basio dediniz ona anti macro getirdiniz simdi fisherda deli para var diyosunuz onada bu geldi ya bu serverde para kasıcak adam oldukdan sonra her sekilde kasar adamlar 7/24 pc de olabilir eyh ama artik iş cıgırından cıkdı bence anti macro 1.sacmalik buda olmus 2.sacmalik 3 cü ne olcak bakalim mage kasarkende dolasmamızı isterler yakinda .

Cagatay(Zengin)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 06 Nisan 2009, 13:01:35 »
en ii para kasma seklı aksıyoında oluyo ne ugrasıosunuz balıkla cartla ben ağ yapar satarım mesela balıkla ugraşmam kımı dırek ağ satar he dııceksınız herkez ağ yaparsa kım balık tutucak kım alıcak ıllakı alan oluyo rahat olun :D

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2009, 17:52:14 »
en ii para kasma seklı aksıyoında oluyo ne ugrasıosunuz balıkla cartla ben ağ yapar satarım mesela balıkla ugraşmam kımı dırek ağ satar he dııceksınız herkez ağ yaparsa kım balık tutucak kım alıcak ıllakı alan oluyo rahat olun :D

hayret, mantıklı konuşan bir twi :)

şaka bir yana, katılıyorum kesinlikle..

miner-tailor-carpenter-tinker, fisher karşısında eziliyordu, fahiş kazanç vardı balıkçıda, artık o kadarda yok..

iyi olmuş.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Aloysius

• Üye
  • **
  • 872
  • The Burn'out --- Let's finish this WAR !!
« Yanıtla #26 : 07 Nisan 2009, 02:18:17 »
hayret, mantıklı konuşan bir twi :)

şaka bir yana, katılıyorum kesinlikle..

miner-tailor-carpenter-tinker, fisher karşısında eziliyordu, fahiş kazanç vardı balıkçıda, artık o kadarda yok..

iyi olmuş.

Ben cıdden balıkla ugrasmayanların bu konu hakkında yorum yapmasına sınırlenıyorum (lafım tek sana degıl kaan) ..

Kımse rahat olmasın, artık kım neden ag alacak cok merak edıyroum (neresı mantıklı bu twı arkadasın kaan).. Getırsın 500 gp den belkı dusunurum bu sıstemde almayı..

Son olarak balıkcılıkla bazı craft skıllerın para kazanması zaman ve ugras acıkları var dıyorsunuz, suan bana dıagramı cızer mısınız? Hangı skıll daha yuksek oranda kaldı, balıkcılık dıbe vurdu.. Bugun attıgım 3. yazı ve 3 undede hıc ıyı duygular ıcermıyor topıklerım.. Tekrar eyw tolga..
Vilandra Ex'burn
Aloysius Ex'burn
Viverravidae Ex'burn
Aphrodisios Ex'burn
Sagittarius Ex'burn
Atalante Ex'burn
Dantegonzaus Ex
Aqua Ex
Tyranos Ex

Kimseyi Örnek Almam.. Kimseye Örnek Olmam..
'Arkama Bakmam' 'Asla Demem' 'Keşkeleri Sevmem'

Çevrimdışı Dragnan

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 702
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 07 Nisan 2009, 13:36:57 »

doğruya doğru. ya sen silahların çıkmasını kolaylaştırıp piyasada dönen parayı az tutarsın. ya da silahları zorlaştırıp parayı kolaylaştırırsın. ama sen 2sini de zorlaştırırsan bitmiş bu insanlar. bi silah için 4 saat makina başında mı durcak millet?
Enigma Ex'burn

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 07 Nisan 2009, 14:20:10 »
Ben cıdden balıkla ugrasmayanların bu konu hakkında yorum yapmasına sınırlenıyorum (lafım tek sana degıl kaan) ..

Kımse rahat olmasın, artık kım neden ag alacak cok merak edıyroum (neresı mantıklı bu twı arkadasın kaan).. Getırsın 500 gp den belkı dusunurum bu sıstemde almayı..

Son olarak balıkcılıkla bazı craft skıllerın para kazanması zaman ve ugras acıkları var dıyorsunuz, suan bana dıagramı cızer mısınız? Hangı skıll daha yuksek oranda kaldı, balıkcılık dıbe vurdu.. Bugun attıgım 3. yazı ve 3 undede hıc ıyı duygular ıcermıyor topıklerım.. Tekrar eyw tolga..

mantıklı olan kısmı, pazar alanında ağ satıyorum dediğinde, illa bir alan çıkması..
kim alıyor, neden alıyor, nasıl balık pişirmeyle uğraşıyor anlamadım ama adam bu konuda doğru söylemiş..
pazar alanına koyduğunda, gün içinde hepsi gidiyor..
garip ama gerçek..

görüntü itibariyle, sanırım mining daha doğrusu blacksmithy değerlendi, balıkçı dibe doğru gidiyor..
çünkü ore oranı düzeltildi, mining delayı da düşürüldüğünden sorun olmuyor..

gerçi server geri atıldı diye, millet hala yedekleri kullanıyor, 1-2 haftaya görücez set piyasasını..

carpentry yerinde sayıyor.
inscription hep aynı zaten, satın alan vendor sayesinde.. adam pazarda 200den satamazsa vendora okutur geçer.

tailor desen, beklemede anladığım kadarıyla.. deri sete ağırlık verilmiş durumda..
inek spawnlarına gittiğimde hep dolu.

birde lumberjacking - bowcrafting feci revaçta, vesperde ağaçlar boş kalmıyor.
bir ulrika 400 kdan gidiyor, 1 saatte şanslıysanız 2 ulrika çıkarmak mümkün. bunun yanınd***uakin, ekroan falan saymıyorum.
logların 1000 tanesi 50 k, o da baya getiriyor.

balıkçılığın hali ortada.

gene beklenti içerisindeyiz. bekleyip göreceğiz..
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı DieA

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 45
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 07 Nisan 2009, 15:02:32 »
Çıldırtmak için yapılmış bi sistem ha robert bu sistemlerle bigün para item kasmaya kalksa bida servere girmez player oynasa 1gün
Caddawyn DELİKESER.
Very fast Caddawyn