Aynı yöntemler daha önce açıklanmış ama ben de resimli ve ayrıntılı olarak bi anlatıyım. Lockpick e yeni başlayan çok kişi var sanırım şu sıralar böylece başkalarına da yardımcı olabiliriz.
Haritayı açtıktan sonra
http://www.nerfbat.com/images/UO_tollbooth.jpg adresindeki dünya haritasıyla karşılaştırıyoruz map i. Biraz alıştıktan sonra zaten haritayı tanımaya başlarsınız. Eğer bu chestin yerini nerfbat adresindeki haritada kolay bulamıyorsanız, moongatelere geçerek chestin ne tarafta olduğunu söyleyen yazıya göre aşağı yukarı bir tahminde bulunmak da kolay oluyor.
Bundan sonra chestin olduğu yere yakın olan bi marka kalort olup cheste doğru ilerlememiz lazım. Burda north-N south-S east-E west-W yönlerini temsil ediyor. Chest e yaklaştıkça yazı kırmızıdan pembeye sonra da mora dönüşmeye başlayacak. En sonunda da you're nearly on top of it diyecek.
Bunu dedikten sonra attan inip kazı yapmaya başlamak gerekiyor. Kazmaya tıklayıp haritaya tıklayarak kazı yapılıyor sadece. Eğer kazmaya başlamazsa eflatun yazının geldiği noktada, etraftaki bi iki kareyi dolaşarak da deneyebilirsiniz.
Burda dikkat edilmesi gereken nokta, chest tamamen görünür hale geldikten sonraki ikinci kazmada yaratıklar çıkar. O yüzden ben kasanın tamamını gördükten sonra bir kez daha kazıyorum ve yaratıklar çıkmadan kasanın arkasına energy wall atıyorum.
Sonra araya fire field ve bir öndeki kareye de tekrar energy field atıp kasanın yanında anlor oluyorum.
Kasayı tekrar kazdığımda yaratıklar çıkıyor. Hareket alanları olmadığından tost oluyorlar. Fire field kalkana kadar rotting ve lich ölmüş oluyor zaten. Geriye de bir tek krakeni kesmek kalıyor.
Daha sonra lockpicklerle kasaya tıklayıp açıp lootlayabilirsin. Benim bildiğim en kolay güvenli ve hızlı yöntem bu.