Revolution UO

harita nasıl açılır?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
harita nasıl açılır?
« : 23 Mayıs 2009, 11:24:37 »
arkadaşlar yani lockpık ve cartograf kasmaya basladım harıtanın nasıl acıldıgını ılk kez kastıgım ıcın bılmıyorum sabrınıza dayanarak deneyımlı ve tecrubeli bir ustanın anlatamasını rica ediyorum.
Konuşacak abi ne demek.Türkçe'yi böyle rezil edemez kimse.Batı özentiliği bizi ne hallere sokuyor.Dilimize sahip çıkalım lütfen...Bunu yazan adamın nicki Hphsts imzasıda Duc.Brothers

Çevrimdışı Scoffer Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2282
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
Ynt: harita nasıl açılır?
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2009, 11:55:43 »
Şimdi önce haritanın olduğu yeri buluyorsun.
En son tam üzerinde bulunuyorsunuz gibi bir yazı yazar. O zaman attan iniyorsun. Kazmaya çift tıklayıp haritaya tıklıyorsun. Yavaş yavaş kazıyorsun. Kasa tam olarak yer yüzüne çıktıktan sonra 2 kez vurursan korumlar çıkar. Bu yüzden sağa sola paralayze fild at kasanın. Başlangıçta en iyi yolu budur. Sonra kes korumları. Ardından lockpick ile kasayı aç. Bu kadar basit aslında =)
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

OK BY.

I am the KING!!

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2009, 11:59:15 »
Şimdi önce haritanın olduğu yeri buluyorsun.
En son tam üzerinde bulunuyorsunuz gibi bir yazı yazar. O zaman attan iniyorsun. Kazmaya çift tıklayıp haritaya tıklıyorsun. Yavaş yavaş kazıyorsun. Kasa tam olarak yer yüzüne çıktıktan sonra 2 kez vurursan korumlar çıkar. Bu yüzden sağa sola paralayze fild at kasanın. Başlangıçta en iyi yolu budur. Sonra kes korumları. Ardından lockpick ile kasayı aç. Bu kadar basit aslında =)
sureklı kazmaya cıft tıklayıpmı harıtaya tıklıyoruz kasa cıkana kadar yoksa sadece bır kere mı sonra topragamı?
o yazı türkçe mi?
birde korumalar cıkıncas poı fılan yemıyoruz degılmı?
Konuşacak abi ne demek.Türkçe'yi böyle rezil edemez kimse.Batı özentiliği bizi ne hallere sokuyor.Dilimize sahip çıkalım lütfen...Bunu yazan adamın nicki Hphsts imzasıda Duc.Brothers

Çevrimdışı Scoffer Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2282
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2009, 12:31:25 »
Yazılar ingilizce. Ama hazinenin olduğu yere gelince kısa yazı çıkıyor. top of the bilme ne diye. Önceside so far, so closed yazıyor.

Her seferinde aynı. Kasa çıkana kadar önce kazma sonra harita. Eğer last target last object macron varsa ona basarak yapabilirsin.

Koruma olarak lvl 2 ve lvl 3 te lich lord-kraken- rotting cropse çıkar. lvl 4 ve lvl 5 drake ve rottin corpse çıkar.

Lvl 2 ve lvl 3 açarken kasa çevresini direk 3-4 paralayze ile çevir.

Kasayı son açarken kesin an lor ol. Ne olur ne olmaz.

Korumları kesttikten sonra kasayı açarken bazen poi yiyorsun ama merak etme. Ölmen zor.
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

OK BY.

I am the KING!!

Çevrimdışı Persia

• # Yörünge Dışı
  • 1956
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2009, 12:45:55 »
şöylede yapabılırsın ılk once harıtayı bul ondan sonra kasa tam cıktıgı an kasanın on yuzunde bı duvar at gravla sonra chestın ustune ve bı arkasına in flam at flamın arkasına duvar at anlor kaz yaratıklar flamın ıcınde ölsun buda çok basit bi yöntem sadece yaratıkları ızlersın  :D

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Çevrimdışı Rule Breaker

• Üye
  • **
  • 196
  • Ben kücükken de bu oyunu oynardım...
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2009, 23:26:52 »
Aynı yöntemler daha önce açıklanmış ama ben de resimli ve ayrıntılı olarak bi anlatıyım. Lockpick e yeni başlayan çok kişi var sanırım şu sıralar böylece başkalarına da yardımcı olabiliriz.

Haritayı açtıktan sonra http://www.nerfbat.com/images/UO_tollbooth.jpg adresindeki dünya haritasıyla karşılaştırıyoruz map i. Biraz alıştıktan sonra zaten haritayı tanımaya başlarsınız. Eğer bu chestin yerini nerfbat adresindeki haritada kolay bulamıyorsanız, moongatelere geçerek chestin ne tarafta olduğunu söyleyen yazıya göre aşağı yukarı bir tahminde bulunmak da kolay oluyor.

Bundan sonra chestin olduğu yere yakın olan bi marka kalort olup cheste doğru ilerlememiz lazım. Burda north-N south-S east-E west-W yönlerini temsil ediyor. Chest e yaklaştıkça yazı kırmızıdan pembeye sonra da mora dönüşmeye başlayacak. En sonunda da you're nearly on top of it diyecek.

Bunu dedikten sonra attan inip kazı yapmaya başlamak gerekiyor. Kazmaya tıklayıp haritaya tıklayarak kazı yapılıyor sadece. Eğer kazmaya başlamazsa eflatun yazının geldiği noktada, etraftaki bi iki kareyi dolaşarak da deneyebilirsiniz.

Burda dikkat edilmesi gereken nokta, chest tamamen görünür hale geldikten sonraki ikinci kazmada yaratıklar çıkar. O yüzden ben kasanın tamamını gördükten sonra bir kez daha kazıyorum ve yaratıklar çıkmadan kasanın arkasına energy wall atıyorum.

Sonra araya fire field ve bir öndeki kareye de tekrar energy field atıp kasanın yanında anlor oluyorum.

Kasayı tekrar kazdığımda yaratıklar çıkıyor. Hareket alanları olmadığından tost oluyorlar. Fire field kalkana kadar rotting ve lich ölmüş oluyor zaten. Geriye de bir tek krakeni kesmek kalıyor.

Daha sonra lockpicklerle kasaya tıklayıp açıp lootlayabilirsin. Benim bildiğim en kolay güvenli ve hızlı yöntem bu.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2009, 23:30:37 Gönderen: Rule Breaker »
War does not determine who is right, it determines who is left.

Rulebreaker Twilight
Head of Twilight Zone

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2009, 23:53:11 »
baya yararlı bir başlık olmuş.. ellerinize sağlık..

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2009, 00:09:00 »
gercekten cok faydalı olmus baska bır baslık altında sormadan burada benzer bır sura sorsam uamrım rahatsız etmıs olmam

su dragonalrı rel por olan cınslerınden :D kesmenın hızlı ve kolay yolu nedır ozellıkle  1 kısı 2 kısı ve 3+ kısı ıcın

servera anca ısınıyoruz artık pvm den bırseyler cıkartalım dıyoruz ama bır dragon kesmek suanda benım ıcın en az 1 saat demek :( bu bazen bır kaç kat artıyor veya kesmeden sıkılmakta mumkun oluyor :(

yardımcı olursanız sevınırım yada yenı bır baslık acabılırım :D

Çevrimdışı beirutzerdova

• Üye
  • **
  • 206
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2009, 00:21:49 »
Fire dragonlarda veya sleyer gıbı dragonları acıkcası tek basına kesmek zor ama ıstersen ben sana bırgun keserek gosteryım kesmesı kolay olan bıtane dragon bılıyorum:)

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2009, 10:03:56 »
gercekten cok faydalı olmus baska bır baslık altında sormadan burada benzer bır sura sorsam uamrım rahatsız etmıs olmam

su dragonalrı rel por olan cınslerınden :D kesmenın hızlı ve kolay yolu nedır ozellıkle  1 kısı 2 kısı ve 3+ kısı ıcın

servera anca ısınıyoruz artık pvm den bırseyler cıkartalım dıyoruz ama bır dragon kesmek suanda benım ıcın en az 1 saat demek :( bu bazen bır kaç kat artıyor veya kesmeden sıkılmakta mumkun oluyor :(

yardımcı olursanız sevınırım yada yenı bır baslık acabılırım :D

sote bi dragon spawnı bulucaksın kendine etrafında bir npc olmayan :)  sonra yaklasabildiğin kadar uzaktan  corp por atıcaksın atack is dragon dediği anda zaten 3-4 kare geri kostunmu dragonun atağından cıkıyorsun tekrar geri dönüp corp sallıcaksın sürekli 

ilk başta hemen geriye dönme cünki yere püskürtüyor :)   eğer tek değilsen  fire robe giyiceksiniz sürekli etrafında dolasıp corp atcaksınız  sesi mutlaka kullanın cünki rel por olmadan önce rel por sesi geliyor o ses geldimi yer değiştirmeye bakın :)
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Xealin

• Üye
  • **
  • 111
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2009, 13:46:02 »
tesekkur ederım daha farklı bır yontem yoksa benım anladım ıkı kısı fire robe gıyıp sureklı hareket halınde cor por atacak ve mumkunse yan yana gelmemeye bakacak ses acık olursa basarı oranı daha artıyor

tek kısı ıcın sanırım ozel bır taktık yok veya daha farklı metodlar ıle hıc ugrasma dıyorsunuz

yardımlarınız ıcın tesekkurler

Çevrimdışı beirutzerdova

• Üye
  • **
  • 206
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2009, 13:52:21 »
Önemli değil teklifim halen gecerli sekıllı olarak gosterebılırım:)

« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2009, 17:37:14 »
ben önceden kasa cıktıktan sonra 3 tarafını enerjı duvarı ıle çevreledikten sonra depremle 2 saatte keserdim,daha sonra ferocious öğretene kadar akla karayı seçiyordum. Süper yöntem güzel anlatım teşekkürler herkese
Beware... It's hot... It's Burn'Out

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 25 Mayıs 2009, 01:23:30 »
Rule Breaker 
tesekurler paylasımın ıcın  su verdıgın dunya harıtası nasıl buyutuluyor?

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2009, 01:25:37 »
onu bilgisayara yükleyip herhangi bir programla açıp mouse scrollu ile büyütürsün..
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik