Revolution UO

1 Modem ile 2 pcde 2 player?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • 1495
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
Ynt: 1 Modem ile 2 pcde 2 player?
« Yanıtla #15 : 03 Eylül 2009, 16:40:02 »
Kurallar  Aynı Sorun Bende de Var Bizde Uyuyoruz Kurallara :)

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Çevrimdışı discokid

• Üye
  • **
  • 153
  • Dukartin
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 03 Eylül 2009, 21:41:52 »
bendede bır laptop bır masa ustu 2 pc var ama kardesıme vermıyorum ınternetı oynayamıyor cunku cok sınırlendırdı benı  :D :D
Herkesin Derdi Fenerbahçe Olmus Demekki Zamanında İyi Koymuş

Loading.....  Family

Çevrimdışı andaci

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 17 Eylül 2009, 00:53:29 »
evet böyle bi kural var ama ben böyle sacma bi kural görmedim tek ip den oynayan adam rahat rahat makroya bırakıp gidiyo 2 kisi olunca bırakamıyosun keske baska bi çözüm olsa

Çevrimdışı Madensuyu

• Üye
  • **
  • 74
  • Doğal Mineralli Su
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 17 Eylül 2009, 22:00:50 »
Bunun, haksız kazanç oluşturacak unsuru neresinde ? İnsanın evinde iki, üç, dört ya da daha fazla makinası varsa bunun kime ne zararı var ? Edit yok, hata sömürü yok, server işleyişine engel bir durum yok..vs geriye ne kaldı ki ? Devletin, kapısının önünde 3 adet arabası bulunan vatandaşa "Eyyy... Vatandaş ! Sen üç arabaya binemezsin tek arabaya bineceksin bu bir suçtur." demesi kadar abesle iştigal bir durumdur.   

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 18 Eylül 2009, 13:14:29 »
Verilen araba-devlet örneğinin durumla hiçbir ilişkisini göremedim ben..

Adam evinde 2 bilgisayar ile karakterlerine rahat rahat skill kasabilir, biri ile action'da iken diğeri para kasmaya kullanılabilir, makroda iken aynı anda 2 karakter ile paranın dibine vurulabilir gibi örnekler evinde tek bilgisayar olan kişiler için adaletsiz bir durum yaratır ve zamanla bu adaletsizlik oyuncular arasında huzursuzluk çıkmasına ve serverdan ayrılmalara bile neden olabilir. Bence kural gayet mantıklı. Bu kadar olayı abartmaya gerek yok. Bir bilgisayar bir kişi için yeterlidir. Ancak evde 2 kişi 2 pc kullanırken makroya bırakılamaması kötü birşey. Kural bu konuda sıkıntı yaratıyor ve bu konu için bir çözüm olabilse daha iyi olur. Ama bence kesinlikle 1 kişi 1 pc kullanmalıdır..

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #20 : 18 Eylül 2009, 19:21:35 »
Alıntı
1. Multi client - Makro: Evinizde, iş yerinizde veya kafenizde birden fazla bilgisayar olsa dahi oyuna oyunla ilgilenebilecek kişi sayısından fazla istemciyle bağlanmanız yasaklanmıştır. Multi client kontrollerinde birden fazla islemcinin aynı anda çeşitli aktiviteler yapması istenir; eğer sonuç başarısız olursa, ilk tespitte bütün karekterler hapis cezasına çarptırılır (hata sömürme - bug abouse). İkinci yakalanma ise hesapların silinmesiyle sonuçlanır.Kontrol sırasında oyundan çıkan, sorulara yanıt vermeyen, "arkadaş şimdi gitti" şeklinde cevap veren oyuncular kontrolden başarısız sonuç alırlar. Kontroller sırasında aynı IP'yi paylaşan istemcilerden macroda halinde karakter yakalandığında eğer söz konusu olan ilk tespit ise oyuncunun bütün eşyalarına el koyulur.

Kural herşeyi açıklıyor. Kilitliyorum.