Revolution UO

Anatomy-Damage ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
Anatomy-Damage ?
« : 03 Eylül 2009, 14:42:08 »
%100 emin olan playerlerden veya stafflardan cevap istiyorum. Bilmeyen lütfen yanlış şeyler yazmasın.

Anatomy bonuslara (paradarbe bleed..) yarıyor. Bunu biliyoruz. Ama eskiden kalma bir şehir efsanesi vardı. :) Anatomy 100 olursa daha iyi vuruluyor. Veya anatomy 100 olursa kritik vurma (50-60hp) oranı daha fazla oluyor denirdi. Bu olay gerçekmi. Vurduğumuz damage gerçekten anatomy skillimize bağlı mı? Cevap bekliyorum. Teşekkürler.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Junius

• Üye
  • **
  • 98
    • E-Posta
Ynt: Anatomy-Damage ?
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2009, 14:46:23 »
Anatomy sadece bonuslar ve heal atmayı arttırıyor başka birşey sağlamaz.

Çevrimdışı Venables

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 453
  • [ Sarah ]
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2009, 15:10:42 »
Anatomyin ne kadar yüksek olursa damage çekme oranın yükselir

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2009, 15:19:38 »
%100 emin olan playerlerden veya stafflardan cevap istiyorum. Bilmeyen lütfen yanlış şeyler yazmasın.

Buna rağmen ilk iki mesaj zıt geldi. Arkadaşlar tahmini olarak veya kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın. Sadece stafflardan cevap bekliyorum. Teşekkürler.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Venables

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 453
  • [ Sarah ]
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2009, 15:25:12 »
Tahmini konuşmuyorum Darkcloud. Staff dediğin adamlardan Consuler ve Seer'lar scp i çok iyi bilmiyordur. Robert'e sor bana inanmadıysan.

Çevrimdışı discokid

• Üye
  • **
  • 153
  • Dukartin
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2009, 21:44:50 »
bence suan  gercekten bole scpler varmı bılmıyorum ama eskıden heal anatsız warlock charımla yarada verıyordum ..babalar gıbıde damagesınıde alıyorlardı ..benım gorusum bole ...bır scp yoksa hıcbır alakasıda yok ..hangı server dıyecek olursanızda saglam bır serverdı ...ozel mesaj atarsanız server ısmınıde verebılırım
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2009, 21:59:38 Gönderen: discokid »
Herkesin Derdi Fenerbahçe Olmus Demekki Zamanında İyi Koymuş

Loading.....  Family

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #6 : 03 Eylül 2009, 23:08:43 »
her serverın scriptleri farklı. Yetkililerden cevap bekliyorum hala.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı discokid

• Üye
  • **
  • 153
  • Dukartin
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2009, 00:09:24 »
her serverın scplerı farklı demıssın arkadasım ama eger bu yara verme damage hakkında bır scp yazdılarsa eger oyledır yazmadılarsa eger anatomyle healle hıc bır alakası yok ben bunu soylemek ıstedım eger yara vurması ıcın anatomyle ılgılı serverda bı scp varsa bısey demem yoksa yanı normal sphere  versıyonu ıse anatomyle alakası yok

Loading.....  Family

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2009, 00:29:45 »
Yara ile kesinlikle bağlantısı var bunu tartışmıyorum bile. İlk mesaja bilmeyenler yazmasın dedim diye mi inatla birşeyler iddia ediyorsunuz bilmiyorum ama artık lütfen kesin bilgisi olmayan biri şuraya sallamasyon cevaplar vermesin.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2009, 00:58:59 »
Bir kere de doğru yere konu açan;genel değil,yerine yardım bölümüne yazı yazan bir insana cevap verseniz insanlar buraya da bakıldığını düşünüp geneli boşa işgal etmeyecekler. Bayadır bakıyorum da o kadar staff online oldu.Olanlardan biri cevap vermedi. Umarım staffların kesin bir bilgisi yoktur ondan cevap vermiyorlardır?
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Çevrimdışı discokid

• Üye
  • **
  • 153
  • Dukartin
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2009, 01:05:34 »
Yara ile kesinlikle bağlantısı var bunu tartışmıyorum bile. İlk mesaja bilmeyenler yazmasın dedim diye mi inatla birşeyler iddia ediyorsunuz bilmiyorum ama artık lütfen kesin bilgisi olmayan biri şuraya sallamasyon cevaplar vermesin.

:D :D :D :D :D :D :D cok sakacısın dedıgın gıbı olsun ben bısey bılmıyorum zaten sen cok sey bılıyorsunkı topık acmıssın 90 kısı konuya bakmısda bır kısı bıle benım dedıklerıme neden haksızsın dememıs ozur dıleyerek soyluyorum o serverın ısmını bılen bılır Arcadia ydı 450 sınırı vardı oyuna gırılmıyordu bı ara sınırı kaldırdılar 700 u buldu sıfır lag hıc bır scp hatası veya bug yoktu o kadar oynayan playerında bır tanesı serverın 1 acıgını bulamadı dedıgım gıbı eger scp varsa bısey demem ama eger spherenın kendı scpsı ıse alakası yok yok yok yok

Loading.....  Family

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #11 : 04 Eylül 2009, 01:24:57 »
arcadianın sistemleriyle burayı niye kıyaslamaya çalışıyorsun bir anlasam..

bakan 90 kişi de cevabı %100 olarak bilmediğinden yazmamıştır. Sende artık uzatmazsan güzel olacak.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #12 : 04 Eylül 2009, 01:25:22 »
Hangisi doğru yanlış bilmiyorum ama arkadaş rica etmiş konuya stafflar dışında yorum yapmaylım lütfen.Böylece doğruyu yanlışı da tartışmadan öğrenmiş oluruz.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Çevrimdışı TAM35

• Üye
  • **
  • 85
  • <VII.Topçuoğlu> Çağlar
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 04 Eylül 2009, 01:42:17 »
Anatomyin ne kadar yüksek olursa damage çekme oranın yükselir
Rock'n Roll is People's Chemistry...

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye