Revolution UO

Nedir bu ?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Corty Twi

• Üye
  • **
  • 308
    • E-Posta
Nedir bu ?
« : 05 Eylül 2009, 15:43:58 »
Benim kanka :D Enseye şaplak falan atıyoruz asdfsdfgfd

Olmalı ama  ;)

döte parmak da atıyosunuz belli :d

Forumda görevli olduğum yaklaşık bir yıl süresince sürekli birilerine küfürler ettiniz veya bu tür argo konuşmalarınız oldu.Tek bir argonuza daha rastlarsam forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.

Şimdi konuşmalar yukarda.
Ben merak ediyorum ''Enseye şaplak , döte parmak'' cümlesini kaç kere duyduk , kaç kişiye hakaret gibi geliyor , kaç kişinin terbiyesini bozuyor?
Bazen sınırı cidden kaçırıyorsunuz ki biz Scofferle resmen makara yapıyoruz.O moderatöre bildir butonuna bastı mı bilmem ama kaç kişi bu laftan rahatsız olur bilmek istiyorum.
Veya siz reel hayatınızda hiç trafikte bulunmuyor musunuz , maç izlemeye gitmiyor musunuz kızdığınızda kullandığını kelimeler neler?
İşin ucunu bazen harbiden kaçıyorsunuz , küçük dağları siz yaratmadınız , ahlak bekçisi de değilsiniz.Argo konuşmak bu ülkenin bir gerçeği ve sanal alemde bir oyunun forumunda bunu değiştiremezsiniz.
Tabi ki küfür edince veya art niyetli argolarda ban,uyarı gereklidir.Ancak kilitle,uzaklaştır,sil butonlarına sahipsiniz diye ''Tek bir argonuza daha rastlarsam forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.'' gibi tehtitkar cümleleri kullanmaya hakkınız yok.Olmamalı.

Ayrıca moderatörlük ne kadar çok uyarı verirsem , ne kadar çok adam banlarsam o kadar iyi şeklinde bu forumda onu da anlamış değilim.
Yaptıklarını elaleme anlatma sen kingmisin twi değilmiiniz alayınız açsınız.

Çevrimdışı Scoffer Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2282
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
Ynt: Nedir bu ?
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2009, 15:47:04 »
Valla şimdi gördümde. Bu cezayı kim veriyorsa televizyon izlemesin. Orda çok daha fazla göt ile ilgili nesne mevcut.

İyi saçmalamalar.
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

OK BY.

I am the KING!!

Çevrimdışı Corty Twi

• Üye
  • **
  • 308
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2009, 15:49:22 »
Hayır görüyor yani orda bizim konuşma şeklini de , kavga ediyor , atışıyor olsak ve ya götüne parmak atarım ha desem neyse.Ben anlamıyorum böle İngiliz Sir çocukları mı bu modlar (=
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2009, 15:49:54 Gönderen: Corty Twi »

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2009, 16:04:23 »
Forumda düzgün konuşmak gereklidir ve siz asla düzgün konuşmayı öğrenemediniz bu forumda.Uyarıyı bundan dolayı verdim. Bu tür vukuatları olmayan başkası olsa sadece sözle uyarılırdı. Ama sizin ilk defanız değil mesaj sayım kadar account banlattınız ve hala daha aynısınız.

Not: Bu arada buraya kişisel şikayetlerinizi başlık olarak açmak yasak. Özel mesaj yolunu kullanmanızı öneririm.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Çevrimdışı Corty Twi

• Üye
  • **
  • 308
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2009, 16:08:01 »
Bu sırf kişisel bir olay değil ki.
Senin msj sayın kadar acc'm banlandı evet neden ? Adam gelir tahrik eder ben kızarım argo konuşurum beni banlarsın , Orçun gibi bir insana hakaret ederim ki oyunda karşılığını aldığım belli beni banlarsın.Forumda düzgün konuşmak tabi ki gerekli de Enseye şaplak göte parmak lafının neresi yanlış onu anlamadım.Hala seni leyleklerin getirdiğini mi sanıyorsun?

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2009, 16:10:08 »
Bu kadar işkolik insanı hasta yapar . Burası iş yeri felanda değil bir oyun ortamı , bu tür şakalara kulak ardı etmesseniz , buhar olup gider herşey..

Çevrimdışı Corty Twi

• Üye
  • **
  • 308
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2009, 16:15:05 »
Ayrıca benim  kaç kere banlandığım , neden banlandığım , ağzımın ne kadar bozuk olduğu seni ilgilendirmez.Sadece ceza verdiğin , vereceğin , vermen gereken şeye objektif bakıp işini yapman gerek  ;)

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2009, 16:17:15 »
Bu sırf kişisel bir olay değil ki.
Senin msj sayın kadar acc'm banlandı evet neden ? Adam gelir tahrik eder ben kızarım argo konuşurum beni banlarsın , Orçun gibi bir insana hakaret ederim ki oyunda karşılığını aldığım belli beni banlarsın.Forumda düzgün konuşmak tabi ki gerekli de Enseye şaplak göte parmak lafının neresi yanlış onu anlamadım.Hala seni leyleklerin getirdiğini mi sanıyorsun?

Olay kişisel tamamen. Sizin cezanızla ilgili sorununuz var. Bunu ancak yetkililerle çözebilirsiniz. Bunu da özel mesaj yoluyla halletmek daha kolay oluyor o yüzden buraya bu tür başlıklar açmak yasak. Modaratör olduğumdan beri bana küfür eden kişilerin sayısı bir hayli fazladır(Orçun da dahil). Karşılık vermeyip uzaklaştırılmasını beklemek doğru olandır. Diğer türlü onunla aynı seviyeye düşmüş olursunuz. Bazı insanlar sizin dediğiniz parmaklama olayından zevk alabilir bazılarıysa bunu tuhaf karşılayıp rahatsız olabilir. Burası herkesin girebildiği bir forum bu yüzden bu tür sözler hoş karşılanmaz. Siz bu tür sözleri birçok kez uyarılmanıza ve ceza almanıza rağmen kullanmaya devam ediyorsanız yapabileceğim birşey yok. Evet leylekler iyidir güzel yararlı hayvanlar.

Bu kadar işkolik insanı hasta yapar . Burası iş yeri felanda değil bir oyun ortamı , bu tür şakalara kulak ardı etmesseniz , buhar olup gider herşey..

Ben burda birşeyler yapmaya çalışıyorsam düzgün olması için çaba gösteririm.

Ayrıca benim  kaç kere banlandığım , neden banlandığım , ağzımın ne kadar bozuk olduğu seni ilgilendirmez.Sadece ceza verdiğin , vereceğin , vermen gereken şeye objektif bakıp işini yapman gerek  ;)

Kesinlikle ilgilendirir. Cezalarından ders almadığını gösterir ve bu daha sert cezaların gerekliliğinin kanıtıdır.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2009, 16:17:59 »
Şu an gitmem gerekiyor. Sorununuzu başka bir yetkiliyle tartışırsınız artık.

Çevrimdışı Corty Twi

• Üye
  • **
  • 308
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2009, 16:23:16 »
İnan ki tartışılcak birşey yok.Konu burda moderatörlerin işi abartması örnek de ben bunu anlaman lazım ilk önce.
Benim kaç hesabım yetkiliye hakaret veya playera küfürden banlanmıştır bakmanı öneririm.
Kimse sana işini düzgün yap yapma demiyor.İşinin düzgün olması demek en ufak argoda ceza vermek demek değildir.Mod'luk kavramınız sadece adam banlamak uyarı vermek sanki böle yaptıkça para kazanıyor , seviye atlıyor gibisiniz.
Kesinlikle ilgilendirir mi?
Hala ahlak polisi gibi davranıyorsun.Ben o işin cezasını almışım banlanmışım uyarı almışım vs.Burdan banlandım veya sen dağlar kadar sandığın 2-3 butonluk yetkinle beni banlayınca knuşma şeklimi veya sinri katsayımı değiştirebileceğini düşünüyorsan ya forumu çok büyük görüyorsun ya da dediğim gibi 2-3 butonluk yetkini.

Başkasıyla tartışmayı geçtim ben bu forumda yetkililerin hatalarını hiçbir zaman kabul ettiğini görmedim biri gelir kitler gider olan olur zaten (=

Çevrimdışı Scoffer Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2282
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2009, 16:30:35 »
Dediğim gibi televizyonda milletin götünü, kıçını, ****sunu görüyorsunuz hoşunuza gidiyor. Burda göt diyoruz olay oluyor.

Adil dünya...
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

OK BY.

I am the KING!!

Tyrael

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 05 Eylül 2009, 21:26:48 »
Şakanın dozu ne olursa olsun argo ve kaba kelimeler forumlarda kullanıldığı zaman biz '' acaba şakamı? '' diye sorgulamaya başlarsak bunun ardı arkası kesilmez ki doğru olanı da budur.

Şakalarınızı zaten birbirinize iletişim programlarıyla yapmıyormusunuz arkadaşlar? Başka insanlara kendi aranızdaki '' geyik '' diye tabir edilen argo muhabbetleri göstermenize gerek yok. Bunu zaten günlük hayatta birçoğumuz yapıyoruz.Ama ''forum ortamı'' dediğimiz, herkesin birbirine saygı göstermesi gereken bir bölümdeyiz bildiğiniz gibi.

Sorgulamanıza sanırım daha fazla gerek yok, kurallar bu şekilde.

Çevrimdışı Cavalleirs Milfhunters

• Üye
  • **
  • 438
  • CvL's production..
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 05 Eylül 2009, 21:40:29 »
Her zaman anlamadığım,küfür ve argolara herkes çok tepkili.
Sanki kimse etmiyor,kullanmiyor,duymuyor.
Küfür etmiyorum diyen kaç kişi var yahu burda?
Oldum olası anlam veremedim..
Cavalleirs Haciyatmaz
Apollo Haciyatmaz
Creator of, Sekban-i Cedid

Oly-Revo..

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 05 Eylül 2009, 21:43:24 »
Ben hiç küfür etmiyorum ?  :D

Çevrimdışı Cavalleirs Milfhunters

• Üye
  • **
  • 438
  • CvL's production..
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 05 Eylül 2009, 21:44:25 »
Kültür ve ıq seviyemiz tavan olduğundan kimse küfür etmemekteymiş ok.
Cavalleirs Haciyatmaz
Apollo Haciyatmaz
Creator of, Sekban-i Cedid

Oly-Revo..