Revolution UO

Merhaba,yeni basliyorum biraz yardıma ihtiyacım var.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
Ynt: Merhaba,yeni basliyorum biraz yardıma ihtiyacım var.
« Yanıtla #15 : 16 Eylül 2009, 02:20:12 »
archerlar drake wyrem ve türevlerinde ise yarıyormu? yoksa yanlarında pure mage olmasımı gerekiyor?
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 16 Eylül 2009, 02:23:08 »
elwen iyi vuruyor npclere drake kesebılırsın yani yinede iyi ama collector of slayer yani balron gibi npcler stat buyusu yanı uus jux vs atınca dexin 0 oluyor buda seni öldürmesi demek ama archerlarda iyidir.Elwen ile rahat kesebilirsin 1 mage 1 archer mesela iyidir.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 16 Eylül 2009, 02:52:07 »
tesekkürler.
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 16 Eylül 2009, 02:53:33 »
önemli değil aklına takılırsa yine bu başlıktan sorabilirsin.
Tyalieva

Çevrimdışı MIC CHECK

• Üye
  • **
  • 720
  • İnsanız - Arcantinliyiz - ES ES
« Yanıtla #19 : 16 Eylül 2009, 03:05:52 »
Oyun içi yardıma ihtiyacın olursa yardım edebildiğimiz kadar ederiz ;)

Arcentinov Ailesi Tanıtımı

https://sendvid.com/07002k59

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 17 Eylül 2009, 01:49:15 »
cok tesekkürler belki ilerde (: şuan fena gitmiyor ilk earth robe um tamam vs vs lakin biraz once basıma bir olay geldi britain de action yaparken daha dogrusu izlerken adamın biri daldı geri cekıldım poison yemıstım gcure içtim yarının üstünde hp vardı. bandaj bastım. sonra bardichle geldi vurdu bandaj yırtılır yazdı. sonra attan düstügümü gördüm yani normal yerde duruyodum bardichle vurdugu ıcın attan dustum sandım ata tıkladım dogal olarak binmek icin tabi bunlar cok kısa bi sürede gerceklesiyor. ancak ata tıklamayı gec 1 saniye içerisinde ben ölmüsüm,cesedimi kesmisler nasıl oldu anlamadım bile giden pek bisi yok staff arkadasta acıklama yapamadı journalden baktım hiç bir ekstra spell yemedim baska kimse yoktu sadece benı kesen kisi vardı 2 saniye içerisinde bu yazdıklarım gerceklesti sizin bi bilginiz varsa? cünkü hadi bunu gectim diyelim yarın ben üzerime item alıp cıktıgımdada birden bu sekılde oluceksem biraz stres yaratabilir. bi bilginiz varsa aydınlatın lütfen beni.
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 17 Eylül 2009, 02:07:27 »
Biraz daha açık anlatırsan yardımcı olabiliriz sanırım anlıyamadım.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 17 Eylül 2009, 02:57:18 »
soyle ki kapısanları izliyordum sonra bi evin kapısının onunde durdum dogal olarak cekılmem ıcın daldılar yarı canım ve poison vardı üzerimde pesimdede bir warrior bardiche vardı elinde kaç oldugunu bilmiyorum azcık ilerde pot içip bandaj bastım bu sırada warrior kesmeye calıstı sanırım damage verdıki bandajım yırtıldı.2 saniye sonra ekranda cesedim kesilmiş bi sekilde kalmıstım. o 2 saniyelik kısımda gördüklerimde attan indigim. sanırım o sırada öldüm ve attan inmiş gibi gözüktü connectorden mı bilmiyorum hadi öldüm diyelim bu adam bana nasıl bir damage vurdu. dısarıdan baska birisi spell mi attı dedim kendi kendime journal a actım baktım yoktu belki biri in vas por attı sonra ekranın ucundan bana denk geldi diyicem ama yani dıdısının dıdısı gibi bisi olucak. son hatırladıgım adam bandajımı yırttı clumsy attım sonra ölmüstüm acaba ben dondumda benı kestilerde sonrada cesedi kestiler diyicem.1.5 2 saniyede olması zor geliyor anlıyamadım gitti. potu içtigimi bandajı bastıgımı bandajın yırtıldıgını hepsini gördüm. sonrada siyah ekran ve parcalanmıs cesedi gördüm. anlıyamıyabilirsin gene bende pek anlamadım cunku nsıl öldügümü
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 17 Eylül 2009, 06:36:39 »
Bard. 60 falan vurabiliyor sakat bir silah.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 17 Eylül 2009, 06:39:32 »
Silah ile silahını havay kaldırdıgı an yani şarj aldıgı an diyoruz buna 3 kareden vurur silah uzaktan vurması normal ve 50-60 vurabiliyor çok dengesiz bir silah asla vurdurmaman lazım kendıne o silahlı birine.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 17 Eylül 2009, 20:06:53 »
yok hayır asrot biliyorum sarj olayını filan ama kaldırıp indirmedi bile banada garip gelen oydu o anlık kasıntı benım kafamı karıstırdı. degisik seyler oluyor earth robe u giydigimde ilk karakter resminde siyah robe olarak gözüktü. oyundada siyah olarak gözüktü sonradan sarıya dondu rengi ordada öldüysem öldüm yada vurdu diyelim bana bardich tamam ama o attan inmiş bi sekilde önce kendımı nevbie robe la görüp ardından parcalanmıs cesedimi görmem garibime gitti. (:
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 17 Eylül 2009, 20:08:38 »
earth robe gıydıkten sonra 4 sanıye sonra aktıf oluyor eskıden dırek gıyıyordu adamlar energy robe fıre robe cekıyordu sureklı çat diye :)
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 17 Eylül 2009, 20:32:14 »
benimde aklıma gelmedi degil hani  :P
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 19 Eylül 2009, 19:39:12 »
şu rel por olmayı bir çözsem inanılmaz mutlu olucam ya kac sniye beklemem lasım cast spell teleport last target degil mi macrosu bunun atıyorum biraz beklemem lasım yoksa fizzle ediyor yada atmıyor yada en basitinden ben beceremiyorum biri ögretirse sevinicem millet her attıgında agac arasına girmessem dibimde bitiyor ulan ben atıcam adam köprüden mezara kacmıs oluyor :D
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • 1009
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 19 Eylül 2009, 19:47:54 »
castspell - teleport
waitfortarget
lasttarget makrosu teleport için .

direk bas , bekleme yapma . delayı yoktur rel por'un . binersin tepesine :)
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .