Biraz hayattan olucak örneğim ;
Dünyada milyonlarca Ahmet , mehmet ,ali vb İsimler var..
Bunlari birbirinden ayiran Soyadlari ve insanlara davraniş şekli..( SAygisi , sevgisi vs.)
Eğer sen soyad alirsan sorn olmuyacaktir..
Avril diye charim var..Serverda 5-6 tane daha avril diye var..Beni onlardan ayiran yönü soyadim ve saygmdir.
1. burda ahmet mehmet orneın cok sacmaydı cunku burda benım ısmımı bılmıosn yanı soncta demek ıstedıım nette kımsede gormedıım zaten gorulsede haberm olurdu demek ıstedıım cok ozel ısımler kendın yarratıın ısımler ahmet mehmete benzemıor .
2.soy adı parasını verıcekmısın? eğer serverda daha onceden r name veya daha onceden bı onlem alınsaydı aynı ısım koyamama gıbı böle bı sorun olmazdı herkez rahat rahat oynardı ısteyende soy ad alırdı belkı benım hoşuma gıtmıor? herkezın zevkı ayrıdır
3.sorunun cozulmesı ıcınde cok gec deıl bence her hangı bı tarıh belırlenır hem maıl atılır mıllete hemde oyun ve sıtede yayınlanır r name yapılıcaktr dıe hem aynı ısım olayını kapatırlar hemde herkez ıstedıı ısmı almış olr bölede bı sorun olmaz ama tabı kım uraşcak ki bunla dııp kımse umursamıor..
ayrıca bı arkadaş da demıştı baska oyunlarda öle falan dıe ama benım bıldıım daha once başka bı kac serverdada böleydı aynı ısmı alamıyodun bıde sorun surdan kaynaklamıor yanı dısarda gorupte o ısmı koymamış arkadaş benım kendı eskı ozentı bı arkım olduundan bı sure kullandıkdan sora carı bı kac tartışma olmştu ve bıdaha konşmadm aynı ısımden tekrar acıp oynaması benı sınırlendırdı onun harıcındede serverda yok zaten
ve gecende bı arkımla muhabbet edıorz bısı anlatıorm arada *** dedım ve jaıl dırek yanı arkımla konşuorm sıkayetcı deıl acık acık da bısı yazmıorm kımseyı rahatsız etmeden bı *** yazdık dıe jaıle sokcaklarına bıraz başka ısle uraşılmalı bence sonçta küfür etmeyen ınsan tanımıyorum ben belkı hayatında 1 2 kere etmıştr ama genede etmıştr kotu bı alışkanlk ama kımseyı rahatsız etmeden kapalıca ettıkten sora kıme ne ki?