Revolution UO

Girişte char a tıkladıktan sonra sorun oluyor

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

char ismi: Dark

• Ziyaretçi
« : 10 Ekim 2006, 20:38:11 »

oyuna geri alınmadan sonra girdim. ama bugün girmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum neden dir?

desktop klasörünüde sildim bi yararı olmadı tam hatayı buraya yazabilirim istenirse (detayını)

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2006, 20:43:29 »
Revoluiton exe bi sorunla karsılastı Kapatılması gerekiyor bla bla bla Bu bende de oluor Baska oyunlarda da bazen bu sorun cıkıor sanırm o bir problem deil ama alttakini hiç bilemıorm  :smt017
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2006, 20:49:27 »
evet client i yeniden yükledim hatta şuanda uo patch i tekrar yaptım düzelmedi :((
hata dosyasını da aktarıyorum

txt

biçiminde versiyonlar filan falan yazıyor

bakarsanız bi olmazsa tekrardan mı kurayım uo yu?

not="dün akşam 4-6 arası oynadım hiç bi sorunum yoktu :S"

bunu temp ten kopyaladım
Kod: [Seç]
http://rapidshare.de/files/36237982/1c51_appcompat.txt.html

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2006, 20:52:33 »
desktopu sil düzelir.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2006, 20:58:35 »
desktop klasörü yok sildim.

tamam kaspersky hep tarıyor 6.0 var spyware nuker - win care - spy sweeper la düzenli aralıklarla taratıyorum. :( silip tekrardan kurayım başka türlü olmayacak galba :S :(

düzelsede düzelmesede yardımlarınız için çok tşk ederim ben bu kadar hızlı cvp beklemiyordum açıkçası  :)

Burhan Altıntop

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2006, 22:15:56 »
Alıntı yapılan: "char ismi: Dark"

tamam kaspersky hep tarıyor 6.0 var spyware nuker - win care - spy sweeper la düzenli aralıklarla taratıyorum. :( silip tekrardan kurayım başka türlü olmayacak galba :S :(

düzelsede düzelmesede yardımlarınız için çok tşk ederim ben bu kadar hızlı cvp beklemiyordum açıkçası  :)

Oyunu sil yükle.Oyunu silmeme rağmen program filesin içinde ultima online klasörü duruodu  :D  Onuda ellerimle siliyorum bende  :wink:  Bazı dosyalar silinmiyor ama adını vs. değiştirip siliyorum  :D  :D  :D  :D  :D Winrar vs. hepsini .Sonra en baştan yüklüyorum winrarıda www.inndir.com dan indiriyorum türkçe winrar uo yu kuruorm patch... Bitti  :wink:

Çevrimdışı Brilchil

• Kıdemli Üye
  • 1774
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2006, 23:07:08 »
Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"

Oyunu sil yükle.Oyunu silmeme rağmen program filesin içinde ultima online klasörü duruodu  :D  Onuda ellerimle siliyorum bende  :wink:  Bazı dosyalar silinmiyor ama adını vs. değiştirip siliyorum  :D  :D  :D  :D  :D Winrar vs. hepsini .Sonra en baştan yüklüyorum winrarıda www.inndir.com dan indiriyorum türkçe winrar uo yu kuruorm patch... Bitti  :wink:

ultimayı anladım siliosunda winrarı neden siliosun ya  :D  :D  :D
eighbour of Satan    "667"

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2006, 05:28:03 »
Alıntı yapılan: "Brilchil"
Alıntı yapılan: "Burhan Altıntop"

ultimayı anladım siliosunda winrarı neden siliosun ya  :D  :D  :D

çok enterasan bi olay ya anlamıyorum sildim yükledim yeni siteden client i indirdim çalışmadı.
eski clientin kısayollarına tıkladım yeniden oradan girdi. :S ama tıklamış olduğum kısayolun clienti yeni yüklediğim uo nun içinde değil eski uo klasöründe ve sırf o exe var :smt017

kafam çok karıştı. şimdi bi şekilde giriyorum ad-aware dandik eskiden kullanırdım şimdi pek sevmiyorum en iyisi spyware nuker ve spysweeper isterseniz araştırın bakın ama spylan alakalı bişey değil çünkü hiç bişey çıkmadı.

tek aklıma gelen klavye bozuktu diğerini taktım olmadı çıkartım bozukla çalışıyor  :smt017 .
aklım mantığım almıyor artık neden böyle oldu.

Yardımcı olan vakit ayıran herkese teşekkür ederim :)

achilles blood

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2006, 12:52:27 »
aynısı bana da oldu geçen hafta.
nerdeyse 1 hafta hiç giremedim.
Şimdi yok o problem

Ben sistemi 3 ay çncesine aldımda düzelmedi.

Bak düzelmesinin bir yolu var.

Önce runuo serverına gir gatewat yada razorla.

sonra onu kapa revonun sphere clientini aç .

bu şekilde düzeliyor. Ama bu bile garantili değil.

not: açılmıyosa kasma hazır giremiyokan hiç girme derim   :)

/Jose Arcadio

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2006, 19:24:10 »
Yalnız resimde senin appliğin yüzünden sorun olduğu açık açık yazıyor.İyi okuduysan AppName yazıyo orda   :smt005
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2006, 00:36:42 »
Alıntı yapılan: "Grim Reaper"
Yalnız resimde senin appliğin yüzünden sorun olduğu açık açık yazıyor.İyi okuduysan AppName yazıyo orda   :smt005

:D enterasan bi yaklaşım.
şimdi bi enterasanlıkta benden 3 ayrı klasörde client dosyası var ve uo klasöründeki kesinlikle çalışmıyor.
diğerlerinden biri bi chara girerken açılıyor diğeri diğer chara :smt017  :smt010 böyle bir olay ilkkez başıma geliyor 2seneden beri