Revolution UO

Kapanmiş/Kapatilmiş Guildler.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
Ynt: Kapanmiş/Kapatilmiş Guildler.
« Yanıtla #15 : 08 Şubat 2010, 15:11:09 »
Tamam , Sen haklisin .

gerekli kişi cevap verdiğine göre kilit atabilirsiniz .
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
  • 3578
« Yanıtla #16 : 08 Şubat 2010, 17:39:05 »
bence ciddi sorunların var bu para konusunda veriyim parayı sus tavırlarından fazlaca belli oluyor =) ki burda 25 tlyi mesele yapan ben değil de siz olduğunuzu kendi ağzınızla söylemişken neden ağız değiştirdin anlamadım. Hani görgüsüzlüğünle ilgili ne dersem diyeyim "param var senin çeneni yoruyor" diye saçmalıyacaksın biliyorum madem çok istiyosun dw başlığına değil de başka bir şeye 25tl yatır ben utanıcam söz.

burada hayır kapatılmasın diye debelenen kimse yok bu kadar saçma bir şey için egonuzu tatmin etmek için yırtınmanız güldürüyo beni sadece. Okumak zorunda değilsin dedim, neden okumayayım arkamdan atıp tutuyorsunuz gibisinden bir yazı yazdı muhattap olduğum kişi demek ki şu takma- takmama muhabbeti onu bağlıyormuş di mi? sen neden boncuk bulmuş gibi atladın da kendini rezil ettin ki :) dünküler bugün kral oluyor... vay be :) hangi cümlem sana kral olduğumu hissettirdi? ya da hangi cümlem sana dünkü olduğumu hissettirdi?

sonuç olarak ortada bir "kapatılmasın diye debelenmek" falan yok, yaptığınız saçmalığı meşrulaştırmaya çalışmayın böyle diyerek. Hatta kapatılsın diyebilirim zaten kullanılmıyor başlık diye belirttim ikinci postumda, buraya yazma amacım sadece her topiği okumak zorunda değilsin demekti ama her zamanki gibi topiği açma amacınızı belli ettiniz. Hadi şimdi ister uza ister kısal, ne bileyim keyfin bilir. İkili tartışma halinde uzar gider bu laf sokmaca sonu yok yani yine de istediğin şeyi yazıp; kral, dünkü, 25 tl, zenginlik çerçevesinde saçmalayabilirsin...

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 08 Şubat 2010, 17:46:38 »
Ben ilettim durumu akşama kapanmış loncaların başlıkları silinecek. Gözden kaçırdığımız olursa bana özel mesaj olarak lonca adını atarsanız onuda iletirim.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Jenas Cuiviene.

• Kıdemli Üye
  • 1508
  • Dying W i s h
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 08 Şubat 2010, 19:54:26 »

Açık kalsın diyorsan sizin için her ay 25 lira yatırayım paranız yoksa?

iyi olur valla
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #19 : 08 Şubat 2010, 20:14:40 »
Moderatör başkan yardımcısına ben Loncaları ilettim , geldiği zaman kendisi kapanan loncaların başlıklarını kaldıracaktır.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • 1676
  • Chamberlain
« Yanıtla #20 : 08 Şubat 2010, 20:25:18 »
Kapalı loncaların başlıklarını kaldırıyorum fakat arşivde saklanacakları için açıldığında tekrardan geri getirebiliriz o yönden bir endişeniz olmasın arkadaşlar.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"