Revolution UO

Akılma takılan bir kaç ufak şey

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shadow_Nirvana

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
Akılma takılan bir kaç ufak şey
« : 14 Şubat 2010, 18:54:27 »
Ben bu servera yeni başlıyacağım. Önceden olympus'ta 1 ay falan oynamışlığım vardı ama sphere konusunda bayağa bilgisiz sayılırım.bu nedenle serverla ilgili forumda tam cevap bulamadığım sorular soracağım, bilmeyen arkadaşlardan rica ediyorum -bu bir küçümseme değildir.- kesin olmayan cevaplar verip kafa bulandırmasınlar, çünkü forumda aradıklarım konularda genelde bir konuda 50 bin tane farklı bilgi oluyo hepsinin de yanında "emin değilim ama" yazıyo.O yüzden yani yoksa maksadımız kimseyi kırmak değil.
Sorularıma gelirsek
1-Silah bonusları skiller 100 olduğunda mı geçerlidir?Stamshotu açıklayabilir misiniz -kaç stamina götürür,vurma %si-(çünkü sistemlerde tam olarak yazmıyo,forumda da herkes farklı bişey demiş.)Ve anatomy bu paradarbe,stamshot gibi sikller üzerinde etkili mi?
2-bu sorum büyüler hakkında.Evaluating int büyü gücünü mü etkiler yoksa fizzle oranını mı?Bu cevaba göre magery hangisini etkiler?ve de medi bonusu tam olarak hangi skillden başlar?
3-bu sorum daha çok template ile ilgili olacak.Warlock açmayı düşünüyorum ama karar veremedim tam olarak hangi skillerle açmaya.yani şimdi denmiş ki mesela macefighting iidir ama kullanabilene.Nası kullanabilene?benim bildiğim büyü atarken bile elinden düşmüyor Black staff.üstüne üstlük warriorlara yani armora karşı da çok ii vuruyomuş.E ben anlamadım nesi ii kullanılacak bunun?Bilmeyenler fence alsın diye bi genel kanı oluşmuş fence daha zor deil mi daha az vuruyo ve elinden düşüyo her büyüde.Bu konuya bi açıklık getirelim de herkes yararlansın.
4-Combat skilli mi adama vurma oranını etkiliyo yoksa tactics mi?benim bildiğim tactics sadece damagei etkiliyo ama sormuşken sorayım dedim:D

Şimdilik sorularım bu kadar yardım eden edemeyen herkese şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Ynt: Akılma takılan bir kaç ufak şey
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2010, 19:50:10 »
Sanırım Forumu İncelemeden Bunları Buraya Yazdınız ya da Okumak Size Sıkıcı Geliyor... Ben Size Sadece

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,65495.0.html

Linkini Kopyalayarak Yardımcı Olacağım... Her İstediğin Sorunun Cevabı Burda Mevcuttur... İyi Oyunlar... Hoşgeldiniz...
Dying Wish

Çevrimdışı Shadow_Nirvana

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2010, 20:15:46 »
bana okumayı sevmiyo demişsin ama sen de soruları okumadın galiba? forumu okuduğumu söylemişim zaten bu linki de okumuştum.Sorularımın 1 tanesine cevap verdi sadece onu da tam olarak vermedi.Neyse arkadaşlar başka yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Çevrimdışı Sucuk

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 420
  • Insanlar konuşur,hayvanlar bağırır.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2010, 20:23:11 »
Bonuslara gelecek olursak cogu servera bonuslar biraz daha ketum.Yani Stam shot,Paradarbe,Bleed,Attan düsürme aktif lakin cok fazla degil.Bazı silahlara gorede degişiyor.Misal ss daha fazla paradarbe vuruyor spear a oranla.

Bilmeyen fenc bilen mf oynasına gelince.Mf güzel ama statlarını ona gore ayarlaman ve tam anlamıyla bir warlock gibi oynaman gerekli silahların yavaslıgından dolayı.spell lerini ve mananı ayarlıyamıyorsan hiç girişme derim.Fenc basit derken fencin basit olmasının sebebi cogu silahının cok hızlı ve etkili olması. Lakin bir spear bir black staffın yanından geçemiyor.
bir fenc ile yürü ya kulum diyip dalabilirsin ama mf ile bunu yaparsan daha kolay ölürsün.
Ananas.    Live Fast Die Fun.
Family.
Same Old Basterd.

Çevrimdışı mac5

• Üye
  • **
  • 866
  • Kaybolsun Sesler
    • Akuatürk
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2010, 02:29:47 »
Runuo oyuncusu olduğun belli, birinin çıkıp %45 şansla vurur, felan gibi bir şey demesini bekliyorsun.

Ya da yüzdelerini yazmasını.

Maalesef, sphere serveri olduğu için bu dediğin yüzdeleri sana verebilecek tek kişi, scriptlere erişimi olan Robert.

Bu sorulara Robert'den net cevap alman 1 yıl sürer. Kasma derim.