Revolution UO

Evimin Üzerinde İKEN?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LynX

• Üye
  • **
  • 272
  • Daha öLmedik Buradayiz.. öLümüne iSyankaR !..
    • http://www.destekhosting.net
Evimin Üzerinde İKEN?
« : 20 Şubat 2010, 21:17:18 »
Merhaba ,

iki gündür yaşadığım bir problem var birisi geliyor evimin üzerinede beni kesior ve loot çekiyor ew ortakları yada dost listemde kimse yok yada oyundan düşürüyor şayet bu yetkili arkadaş ise tek birşey diyeceğim o kişiye Siz Ne hakla Beni kill vs komutla öldürüyorsunuz yada oyundan atiyorsunuz? bu hakkı size kim verdi bu konunun açıklanmasını istiyorum.!

NOT EWİN EN ÜST KATINDA OLUYOR BU OLAY UNUTMADAN!

Tyalieva

• Ziyaretçi
Ynt: Evimin Üzerinde İKEN?
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2010, 22:27:18 »
Staff gelcek seni kescek ve loot cekıcek ardından oyundan dusurucek hmm o da güzel.Expo pot dizip öldürmüş olmasın acaba...

Bir olay geldimi başınıza ılk once başlıgı açıp şöyle bi olay oldu başıma geldi demektense stafflar nasıl benı kıllersınız nasıl yaparsınız ne hakla demeyi şu revo playerı ne cok sevıyor allah aşkına sana mantıklı gelıyormu staff gelcek kıllıcek lootlıyacak ustune oyundan dusurucek :) Gidip actionda birini oyundan dusurse sora .kill yapıp lootladı desen daha mantıklı yani...

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2010, 22:36:24 »
O birisinin adını yazın inceleyelim. Bizim sizi kesmek gibi bir ihtiyacımız yoktur böle şeyler düşünmeniz bile şaşırtıcı. Durumu adminlere özel mesaj ile iletin varsa böyle birşey zaten gereken yapılacaktır.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Çevrimdışı LynX

• Üye
  • **
  • 272
  • Daha öLmedik Buradayiz.. öLümüne iSyankaR !..
    • http://www.destekhosting.net
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2010, 22:43:12 »
Oyundan düşmeme ne diyeceksiniz? benim hattimda kopma vs meydana gelmez hayatta neden diyeceksin ? telekom personoli olunca adlsyede para ödemezsin zaten santral elimin altinda.. onuda geçtik.. nasil lost oluyorum? durup dururken birde üzerine öldürüyorlar ceset at vs. yok. sanki remove ile herşey silinmiş ewdeki tüm itemlerim duruyor? nasil iş?

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2010, 22:48:23 »
Sizi kesen kişiyi görmüyorsunuz? Bana özel mesaj ile karakter adınızı ve hesap adınızı atınız, loglara bakalım sizi kim kesmiş. En son öldüğünüz tarihi kesin olarak bana belirtiniz.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2010, 23:12:14 »
Explosionla kesmişlerdir ya da 2 katlı evse duvar ustune cıkma bugu ıle depremleyıp kesılmısındır bu kadar basit.Lost olayı ise server 5 dakıkalık bakıma fılan alındığı oldu.O sırada öldüğünden connect lost olmusundur yoksa başka açıklaması yok ve kanıtında yok yani kısacası yazmak etmekle olmuyor..

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2010, 23:32:43 »
O birisinin adını yazın inceleyelim. Bizim sizi kesmek gibi bir ihtiyacımız yoktur böle şeyler düşünmeniz bile şaşırtıcı. Durumu adminlere özel mesaj ile iletin varsa böyle birşey zaten gereken yapılacaktır.

Sizi kesen kişiyi görmüyorsunuz? Bana özel mesaj ile karakter adınızı ve hesap adınızı atınız, loglara bakalım sizi kim kesmiş. En son öldüğünüz tarihi kesin olarak bana belirtiniz.

Eths kutluyorum. Küçük yaştaki insanlara nasıl davranılması gerektiğini çok iyi biliyosun  ;D  ;)

Taktir ettim  :-*

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2010, 23:36:14 »
Oyundan düşmeme ne diyeceksiniz? benim hattimda kopma vs meydana gelmez hayatta neden diyeceksin ? telekom personoli olunca adlsyede para ödemezsin zaten santral elimin altinda..

Buna Çok güldüm  ;D  Server Gittiği Zamanda Bağlanabiliyormusun? Birkaç Gündür Gelen Yeniliklerden Dolayı Ara Ara Bakıma Alıyor Server'ı Robert ?

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2010, 23:53:26 »
telekom personoli olunca adlsyede para ödemezsin zaten santral elimin altinda.. onuda geçtik..

Hayırdır ya kime ne bundan? ister öde ister ödeme oyunla ne alaka? Santrali geçtik hadi.

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Çevrimdışı asdasd

• Üye
  • **
  • 273
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2010, 08:43:53 »
evin kapisi kitlimi? ( ev halka açıkmı )

eğer ev kapisi kitli değilse eve girmek için dost yada ortak olmasina gerek yoktur.

bazi sözlerinlede kendinlede çelişiyosun.

birisi geliyor evimin üzerinede beni kesior ve loot çekiyor

ceset at vs. yok. sanki remove ile herşey silinmiş ewdeki tüm itemlerim duruyor? nasil iş?

karar ne yapıyorlar sana.   :)

olay nasıl gerçekleşiyor şimdi. sen oyuna girdin oyundaki evinde duruyorsun birden conn.lost oldun tekrar bağlandın  oyuna ve ölüsün fakat ne cesedin var nede altındaki binek öle ruh şeklinde mi duruyorsun?

yoksa oyuna girdin eve girdin makroya yada ne yapıyorsan o şekilde duruyorsun üstünden bir saat onbeş dk. geçtı sonra oyuna baktın aa conn.lost olmuş sonra aaa cesedimde yok bana biri removemi yapıyor diyosun.

nediyorsun.
Alıntı yapılan: Cem Uzan
Ezilenler iktidar olacak..