Revolution UO

Dalga Geçiyoruz Sizle Diyin Nolur

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oksit

• Yeni Üye
  • *
  • 20
    • E-Posta
Ynt: Dalga Geçiyoruz Sizle Diyin Nolur
« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2010, 15:32:01 »
saçma salak yazılar yazmayın gençler yardım ettiğini düşünenlere teşkkür ederim

Çevrimdışı Tuana ExBurn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 263
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2010, 15:34:28 »
14 k ' ya bir gemi alıp onu unutum milyonlarca tnae daha alıp onların silinmesini beklemek , server'da boşuna yer kaplamasına vs vs karşı getirilen sistem . Mantığını sorgulama boşuna alış burası revo :D
Tuana
Her Hakkım Saklıdır ®™
█║▌│█│║▌║││█║
© σяιnal

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #17 : 27 Şubat 2010, 15:40:06 »
Gemiler bedava olsun bence.Hatta şey olsun .gemiyi_balikla_doldur .sos_dusur adam haklı :/ Her yeni char açılışında 1 adet ev 1 adet gemi 1 adet vendor 1 adet lama 1 adet at 1 adet avrat 1 adetde silah (magical ama !) verilsin... Korsanlık sistemi getirilsin zaten yarım akıllı npclerimiz var denizlerde korsan npcler olsun.Random çıksınlar.Onları kestiğimizde hazine haritası düşsün.Sonra .hazineyi_bul_ve_ac_hadi_acmisken_lootla_chesti komutu gelsin :/ Hatta bana uyarı verilsin veya hesabım süresiz kapatılsın :/

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 27 Şubat 2010, 15:40:16 »
Ya şimdi yardımı hak etmıyorsun oksit kusra bakma burası kac senelık shard her şeyi oturmustur her şeyin bir nedeni vardır kascaksın nıye demıceksın soyle olsun boyle olsun dıyemezsın bır bug degılse belırtcegın sey su paradarbe az verıyor ne bıleyım teleport kalksın gıbı seylere gırıyor senın ısteklerın.Yardım ıstıyebılırsın bırısının sana gemı konusunda fılan hatta yardım etceklermıs ama yardım edenlerın ıyı nıyetını somuruyorsun ve bu serverda lımanda banker olmadı olmazda gemıyle bankalara yakın bınalardakı bankerıda kaldırdılar nıye cunku balıkcılık serverdakı en ıyı para gecım kaynagı ve bu gemılerde ucuz olursa olmaz ve sebebınıde soylemısler mılyonlarca alıp onların sılınmesını beklemek vs. ve su laf cok cok dogru burda kurallar sana degıl sen kurallara uyvcaksın ıste her seyı ozetlıyen cumle bu. anlatabıldıysem...

Çevrimdışı Oksit

• Yeni Üye
  • *
  • 20
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 27 Şubat 2010, 15:50:49 »
tamam kilitlenebilir böylece sinirlenmem :)

Çevrimdışı Sinjo

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 104
  • i prefer Carlsberg
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 27 Şubat 2010, 15:51:28 »
Yeni başladım servera geçen hafta bir balıkçı karaktere sahibim . 1.5m gibi bir meblağ elde ettim birgün gibi kısa bir sürede.
Nickname : SARAH ; daha fazlasına gerek var mı ?

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
  • 714
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 27 Şubat 2010, 15:58:04 »
Gemiler bedava olsun bence.Hatta şey olsun .gemiyi_balikla_doldur .sos_dusur adam haklı :/ Her yeni char açılışında 1 adet ev 1 adet gemi 1 adet vendor 1 adet lama 1 adet at 1 adet avrat 1 adetde silah (magical ama !) verilsin... Korsanlık sistemi getirilsin zaten yarım akıllı npclerimiz var denizlerde korsan npcler olsun.Random çıksınlar.Onları kestiğimizde hazine haritası düşsün.Sonra .hazineyi_bul_ve_ac_hadi_acmisken_lootla_chesti komutu gelsin :/ Hatta bana uyarı verilsin veya hesabım süresiz kapatılsın :/

Çevrimdışı alataria

• Üye
  • **
  • 81
  • Feel the darkness
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2010, 19:42:18 »
Balıkçıyla para basıyorsun hiç bi giderin olmadan bu yuzden gemi fiyatları iyi bencede

Çevrimdışı Hitchcock

• Üye
  • **
  • 102
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 04 Mart 2010, 04:55:06 »
ucuz hali bu? ya bi git :D nerde görülmüş 280k ya gemi olduğu ne la bu titanik mi?benim bildiğim 15 kdan falan başlıyor 23kya kadar gidiyordu lütfen şuna bir düzenleme getirin bunedir ya :S

Titanikmi esprisini koptum ya :D :D :D

Beyler yeni başlamıştır sonuçta başka serverda gelmiş lütfen üstüne gitmeyin. Dostum burda skill kasmak ve para kasmak çok kolay ozellikle balıkçıyla biraz kendini sıkarsın ama gemi aldığın zaman arkadaşın belirttiği gibi 1m 1.5m kasarsın bir günde  ;)

Çevrimdışı Silver Mind

• Üye
  • **
  • 82
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 10 Mart 2010, 12:31:54 »
Burada fiyatın düşmesi için harcadığın sürede balık tutsan çoktan almıştın gemini.

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
  • Tamam Kes Küfrederim Paranı Verdim!
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 10 Mart 2010, 19:26:58 »
Burada fiyatın düşmesi için harcadığın sürede balık tutsan çoktan almıştın gemini.
konu taaa ne zaman açılmış bi bak istersen
Now I Know, OnLy I Can Stop The Rain...

Çevrimdışı Silver Mind

• Üye
  • **
  • 82
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 12 Mart 2010, 02:06:29 »
konu taaa ne zaman açılmış bi bak istersen
27 şubatta açılmış ve konuşulmaya devam ediyor.Açıldıktan sonra 5 sn içinde yazmazsak kendini imha mı ediyor?

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
  • Tamam Kes Küfrederim Paranı Verdim!
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 12 Mart 2010, 10:42:55 »
27 şubatta açılmış ve konuşulmaya devam ediyor.Açıldıktan sonra 5 sn içinde yazmazsak kendini imha mı ediyor?
demek istediğim adam şimdiye 5 tane gemi almıştır
Now I Know, OnLy I Can Stop The Rain...

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #28 : 12 Mart 2010, 21:51:56 »

Dalga Geçiyoruz Sizle !  >:D

Çevrimdışı abuziya

• Üye
  • **
  • 194
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 12 Mart 2010, 21:57:21 »
Şimdi Baktım Gemi Fiyatına 280k? Ya Bende problem var Ya dalga geçiliyor ? lütfen sapıtmayın yetkili kişiler nerde görülmüş bi geminin 280k olduğu ayrıca limanda bank npc side yok fisherlar ne yapıcak? para kasmamamız için mi yapılmıuş bu anlamadım ki? çok çok saçma 280k mı olur gemii :S  :-\
Welcome to Revolution Ultima Online Shard.
DENTON, KINGPIN, HERON, CARGIRIPKIS

KINGPIN FIGHT CLUB