Revolution UO

Makineyi açıyorum ekranda hiçbirşey gözükmüyor

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hitchcock

• Üye
  • **
  • 102
    • E-Posta
Selam arkadaşlar bugün makineyi açtım yanlız makinemin ekranında hiç birşey gözükmüyor. birşekilde bilgisayarıma girdim ya bunu ani virüslerde düzeltmiyor. Nasıl düzelticem bir bilgisi olan varsa yardım edebilirmi ? Ekranda hiç birşey yok bomboş

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
Ynt: Makineyi açıyorum ekranda hiçbirşey gözükmüyor
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2010, 07:51:24 »
sadece mouse işaretcisini mi görebiliyorsun ekranda? siyah ekran üzerinde, işaretçi?
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı Leanow

• Yeni Üye
  • *
  • 24
  • Ölüm sana çok yakın hiç olmadığı kadar.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2010, 15:17:59 »
sadece ekran siyah değil de screenshot varsa sağ tıkla mousela  masaüstü simgelerini göster var

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2010, 17:46:12 »
Bilgisayarının power supply'ı kaç watt ? Büyük ihtimal PSU sorunun var.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2010, 19:10:00 »
sadece mouse işaretcisini mi görebiliyorsun ekranda? siyah ekran üzerinde, işaretçi?

Eğer Böyleyse , Xp cd'siyle onarabilirsin ama hiç bir yüklü exe programın çalışmaz , yani format şart gibi bişi.
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 23 Mart 2010, 00:28:55 »
valla adam daha bişi yazmadan power arızasını nasıl tespit ettiniz şaşıyorum. ya ben hiçbir şeyden çakmıyorum, yada siz dehasınız :)) açıkcası ben tamamen yazılımsal bir arıza olduğunu düşünüyorum, eğer durum tahmin ettiğim gibiyse tabiki. son 2 ayın en yaygın virüsüydü kendileri, hiçbir çaresi yok formattan başka, yani en azından ben bulamamıştım.
olayı biraz daha açabilirsen, daha net bişiler yazabilirim, ama onun haricinde bu bilgiyle zor malesef ki.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2010, 00:29:43 Gönderen: -Thurndike- »
Thurndike Twi.

Çevrimdışı Hitchcock

• Üye
  • **
  • 102
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Mart 2010, 05:22:42 »
arkadaşlar sağolun bugün format atmak zorunda kaldım maalesef :S Bazı şeyler gitti ama napıyım hiçbirşey yapamıyordum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2010, 19:32:05 »
Bu Mouse imleci + siyah ekran 2 ay önce bir gün bi anda aktif edildi ve o gün en az bana 15 makina geldi o problemden çözümünüde bulduk ancak , sadece çok çok değerli silinmemesi gereken - muhasebe programları gbi- programlar için kullandık onun dışında direk formatı basıp geçiceksn , yedek varsada hard,disc i farklı pcye takıp yedekleri d ye atman işi çözerdi veri kaybetmeden.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2010, 19:32:46 Gönderen: caleb »
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 23 Mart 2010, 20:19:59 »
valla adam daha bişi yazmadan power arızasını nasıl tespit ettiniz şaşıyorum. ya ben hiçbir şeyden çakmıyorum, yada siz dehasınız :)) açıkcası ben tamamen yazılımsal bir arıza olduğunu düşünüyorum, eğer durum tahmin ettiğim gibiyse tabiki. son 2 ayın en yaygın virüsüydü kendileri, hiçbir çaresi yok formattan başka, yani en azından ben bulamamıştım.
olayı biraz daha açabilirsen, daha net bişiler yazabilirim, ama onun haricinde bu bilgiyle zor malesef ki.

Genelde güç yetmediğinden olur böyle. Daha önceden sıkca yaşadığım ve yaşayanları gördüğüm için söyledim. Kesin demedim zaten ama büyük ihtimal dedim. Bilgisayara fazla yüklenmiş ki Memory dediğimiz o tüm işlemlerin yapıldığı adreslerde depolanan bilgiler fazlalaştığı için bilgisayarın gücü o kadar çok yükü kaldıramamıştır diye tahmin etmiştim, canım arkadaşım :) Ama temizlenmiş bilgisayar zaten. İlerde yaşamamak istiyosan bu sorunu bence güç kaynagını değiştir, gücünü arttır. Ben hala sorunun PSU'dan olduguna inanıyorum.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2010, 21:18:05 »
arkadaşlar sağolun bugün format atmak zorunda kaldım maalesef :S Bazı şeyler gitti ama napıyım hiçbirşey yapamıyordum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Genelde güç yetmediğinden olur böyle. Daha önceden sıkca yaşadığım ve yaşayanları gördüğüm için söyledim. Kesin demedim zaten ama büyük ihtimal dedim. Bilgisayara fazla yüklenmiş ki Memory dediğimiz o tüm işlemlerin yapıldığı adreslerde depolanan bilgiler fazlalaştığı için bilgisayarın gücü o kadar çok yükü kaldıramamıştır diye tahmin etmiştim, canım arkadaşım :) Ama temizlenmiş bilgisayar zaten. İlerde yaşamamak istiyosan bu sorunu bence güç kaynagını değiştir, gücünü arttır. Ben hala sorunun PSU'dan olduguna inanıyorum.

Adam çözdüm demiş yani yazılımsalmış.Senin sandığın değilmiş senin dediğin power işi en son bakılacak şeydir.Senin başına gelmiş olabilir ondan söylüyorsun ama yüksek ihtimal diyemezsin buna.
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 23 Mart 2010, 23:38:45 »
bu arada nette de ararsanız cd nin içine xp kurulabiliyor.. Cd den açıyorsunuz xp nizi gereken dosyalarınızı kurtarıp atıyorsunuz formatınızı.. Google da az bi aramayla bulabilirsiniz..

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2010, 01:17:12 »
Adam çözdüm demiş yani yazılımsalmış.Senin sandığın değilmiş senin dediğin power işi en son bakılacak şeydir.Senin başına gelmiş olabilir ondan söylüyorsun ama yüksek ihtimal diyemezsin buna.

Biliyorum çözdügünü. Yazılımsal oldugunu da anlayamazsın. Güç kaynağın belli bir yere kadar destekler. Ben tahminimi o yönde kurdum dedim, dedim ki ben bilgisayarına çok yüklendigini tahmin ederek güç kaynagının daha fazlasını kaldıramayacagını düşünerek böyle bir öneride bulundum. Neyse, tabiri caizse sidik yarışına girmek istemiyorum. Ben kesin yargıda bulunmadım, o an düşündüklerimi yazımda yazdım sadece.
Atam izindeyiz!!!

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 24 Mart 2010, 18:59:11 »
benim amacım sidik yarıştırmak değil, yalnış anlaşılmasın. sadece bilgi paylaşımı, ihtiyacı olanların yaralanması. neyse, çözüldüyse sorun yok.
Thurndike Twi.