Revolution UO

All Drop

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Castiel

• Üye
  • **
  • 51
    • E-Posta
All Drop
« : 04 Nisan 2010, 04:19:33 »
Bu biraz benim aptallığımla alakalı bir durum dolandırırdım all drop yazıp ki tamamen benim saçmalığım birine güvenip sonra yaptığı bir kelek bu neyse vendorumdaki bütün itemleri kaybettim itemlerin peşine düşmiyeceğim ama o arkadaşa sadece bir yaptırım istiyorum ingame bir problem olduğunda biliyorum hernekadar çemkirmek istesemde all drop hiç bir yerde yazmıyor o halde bilmek zorunda değilim diye ama onu da yapamıyacağımı biliyorum.

İsteğimde şudur ki en azından bir jail bile bir nebze içimi rahatlatır gerçek hayatta dolandırıcılar madem katilerle birlikte yargılanıyor veya oyunda nasıl multi suçsa all dropu kullanıp milleti dolandırmakta suç.

Kimse bana gelipte itemlerini alamzsın hede hödö demesin item peşinde değilimde içimdeki sanıcının bir nebze dindirme peşindeyim.

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
Ynt: All Drop
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2010, 04:25:15 »
Geçmiş olsun.

Çevrimdışı Jenn Canyakmaz

• Üye
  • **
  • 73
  • Jenny Humphrey
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2010, 04:34:12 »
Böyle bir uygulama hiçbir zaman olmadı , o komut daha önceden kaldırılmıştı , birçok kişi mağdur oldu ve hala olmayada devam ediyor , sanmıyorum bir uygulama yapsınlar..

Geçmiş olsun.
Dost bir kahpe sahnenin tam ortasında hepsi sahte.

* S - Sana gelsin ;)

Çevrimdışı Castiel

• Üye
  • **
  • 51
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2010, 04:39:34 »
ikinizede teşekkür ediyorum hassasiyetiniz için..

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2010, 10:35:16 »
Bu komutu gerçekten işine yaradığı için kullanan bir insanoğlu varsa örnekle açıklayabilir mi ?

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2010, 10:41:34 »
Eskiden kullanıyorduk. Yük katırları v.s. var iken şimdi vendorlar için kullanılması ancak sahtekarlık için olsa gerek :)

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
  • 1478
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2010, 11:22:58 »
Yahu nasıl bir mantıktır anlamıyorum.Bu komutu kapatmamaktaki sebeplerini fazlasıyla merak etmeye başladım.Resden bu yana bilmem kaç yüzüncü başlık oldu bu.O kadar şey yazıldı ki görmemeleri mümkün değil.Bir staff ta çıkıp birşey söylemiyor.Neden kapatılmıyor bu komut!!! Çıkarlarımı var ki kaale almıyorlar anlamadım gitti.
Duc.Brothers

Çevrimdışı w0lf

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 408
  • Kill For Life
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2010, 23:07:14 »
bugün birisi bana all drop satıyormusun dedi asdfgf
Wolf Murderous

saçlarına aklar düşmüş be reis...

Çevrimdışı Castiel

• Üye
  • **
  • 51
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2010, 03:32:58 »
Bakın, 8-9 m lik itemim gitti hepsinde de önemlisi zamanım gitti,bir çırpıda.Nezaketende olsa bir staff çıkıp yapılıbilicek bir şey yok desin yada komutu kaldırmıyorsanız bile konu arka sayfalara gidip unutulmasın adam akıllı bir yerde belirtin fonksiyonunu tekrar mağduriyet olmasın..

Kaderblues

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 06 Nisan 2010, 03:43:40 »
bunu yapanın nicki nedir kardeş yazda bilelim bizde dikkat edelim arkadaşlarımıza söyleyelim dikkat etsinler

Çevrimdışı Castiel

• Üye
  • **
  • 51
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 06 Nisan 2010, 03:49:29 »
O char çoktan yalan olmuştur yeni yeni kasmaya başlıyordu aynı elemanla durucağını sanmıyordum ayrıca elemanın tam nickinide çıkaramıyorum pagede atmıştım günler öncede kimse gelmeye bile zahmet etmemişti.yanılıyor olabilirim çağrışım yapmış olabilir maretnel gibi bir nicki vardı.