Revolution UO

Balık

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı winstonn

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 221
    • E-Posta
Ynt: Balık
« Yanıtla #15 : 06 Nisan 2010, 02:25:22 »
evet doğru save araları kısaldı. save önceden uzun süreli alındığı için ona bi çözüm vardı. pişirmeyide ekran klavyesindeki makro ile yaparsan sorun olmuyodu. şimdi denemedim.

yok artık.  easy ile mi yapıyolar yoksa :)

yoo ghostla aynı sekilde ufak tefek akıllılıklar yaparak diolar :) easy acanlar cok daha baska seylerle ugrasıolarmış ya )) maden lumberjack gibi ole duydum :)
|тнє σтнєяѕ|

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2010, 03:42:36 »
balık makrosuna başlamadan önce 3000 3000 ayır bi yere Ghost mouse la tuttur tıklat pişirt
çantanda bi kaç tane pişmiş balık olsun onlara dokanma ekran klavyesiyle attırt pişmişleri bankaya sonra start a bas aksın gitsin.. Save de sapıtmaya da çözümünüzü bulun artık.. Zaten pişirirken save gelirse bi sapıtma olmuyor banka olayları için falan feşmekan diyosan gerekiyorsa 15 dk lık ghost mouse kaydı alacan geceler boyu pişirecen :P Hiç bir masraftan kaçınmıcan :P

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2010, 20:41:00 »
her türlü bozuluyo g mousela eski tadı kalmadı.

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
  • kişisel neyim oldu ki iletim olsun
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 08 Nisan 2010, 20:54:52 »
bi de save süreleri sabit mi. makroyu save sürelerine göre ayarlamaya şalışıyorum ama bir türlü olmuyor. değişiyor mu save süreleri

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
  • Acıma Duygusundan Yoksun. Cellat De Lure
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 09 Nisan 2010, 02:25:03 »
pismis baliklari iki iki bir bagin icinde bir trafda ayir diyer baliklarida ayni sekilde bagin icinde 3500 er ayir daha sora ondan sora ilk once mousela pismis baligi sec ok yazan tusa bas canta al ondan sora 3500 baligi sec mousela ok a tikla bankana at ondan sora iki kere tikla baliga bisirsin sure gecdikden sora pismis baligi tekrar bankana cek ok la at sora macro boyle tekrarlarsin  ;)
Ballymac

Çevrimdışı alataria

• Üye
  • **
  • 81
  • Feel the darkness
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2010, 02:34:17 »
iyi bir program yazarak hiç bişeye karısmadan pişirebilirsiniz :) o kendi bankadan alır pişirir cantaya atar sizde bu sırada kız arkadasınızla dısarda takılabilirsiniz

Çevrimdışı Pastırmalı Yumurta

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 300
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2010, 03:03:33 »
balık güzel