Revolution UO

Login/Aktivasyon sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gschamot

• Yeni Üye
  • *
  • 1
    • E-Posta
Login/Aktivasyon sorunu
« : 14 Nisan 2010, 20:52:30 »
Merhaba,

Umarım doğru başlığa yazıyorumdur. Bugün içerisinde anasayfadaki kayıt bölümünden kayıt oldum ve üyeliğimi aktifleştirdim. Fakat oyuna girerken kullanıcı adı veya parolamın yanlış olduğu ya da aktifleştirilmediği şeklinde bir hata alıyorum. Sağolsun eths msn'den yardım etmeye çalıştı fakat o da birşey yapamadı ve konuyu ilgili yerlere ilettiğini söyledi.

Az önceki denemelerimde serverda bir hareketlilik olduğunu gördüm, sanki bir an server gidip geldi. Acaba sorunum düzeldi mi diye tekrar girdim fakat yine aynı şeyle karşılaştım. Bu arada gün içerisinde farklı mail adreslerimle 3 kez kayıt oldum ama hiçbiriyle oyuna giriş yapamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz? En azından bilgi verebilir misiniz durum nedir? Yeni kullanıcı almıyor musunuz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
Ynt: Login/Aktivasyon sorunu
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2010, 21:01:52 »
Aynı sorun bende de var...
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı StretfordEnd

• Üye
  • **
  • 343
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2010, 22:19:43 »
İnsanlar forum üyeliklerini aktif etmek için çırpınıyor, kimsenin ilgilendiği yok, Moderatörlerin üyelikleri Aktif etme yetkisi yokmuş, yetkisi olanın foruma girmesini bekliceksiniz, ne zaman girer mechul tabi...

Bu konu ile Stizz ilgileniyormuş sanırım!
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2010, 22:23:04 Gönderen: StretfordEnd »
Godric
Roxanne

Çevrimdışı slowdeath

• Yeni Üye
  • *
  • 1
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2010, 22:39:12 »
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Bu arada foruma daha hiç oyuna giremeden üye oldum ve aktifleştirdim sanırım o 24 saat olayı çalışmıyo şuan. Bitürlü giremedim oyuna :/ Ayrıca kayıt oldum ama aktivasyon kodumu yazınca böyle bir kullanıcı yok diyor. Ama kayıt işlemleri kısmından girince kullanıcı oluğum gözüküyor profilimi görebiliyorum.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2010, 22:41:54 Gönderen: slowdeath »

Çevrimdışı dJ_Akman_77

• Yeni Üye
  • *
  • 1
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2010, 20:03:36 »
 ??? Evet sorun devam ediyor sanırım arkadaşlar ben 2 account hotmail adresimle 1 account gmail adresimle aldım fakat aktivasyon filan mesaj gelmiyor, fakat şifremi unuttum kısmından şifremi alabiliyorum ama aktivasyon olmadığı için oyuna başlayamıyorum. :-\

Çevrimdışı Ploutos

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2010, 19:50:14 »
Bendede var aynı sorun malesef mail dahi gelmedi.

Çevrimdışı Sweeper

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 139
  • - ay want tu du piley geym -
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2010, 10:43:19 »
Aktivasyon kodunu yaz !