hayır ona gerek yok az biiraz olayı anladım.benım dusunduklerım sunlar.
51 deri set vardi kesilmemış.ona soylemıştım agır olucak dusunce hemen alırsın diye.hıc birşey demeden tenha yere gidip alışverişi yaptık.demek ki bu adam bana guvendi.yada bu adamın bi planı vardı.bana oyle geliyo.
..zaten yere dusen deriyi almıcaktım.onemli olan bu degil.
alışverişi yaptık +15 katana cantasına dustu.51 deri set yere dustu.az once demiştim check yere dusmedi.cunku deri set yere dusecekmı diye hem onun altına hem kendı altıma bakıyorum duscek mi dsumucek mi diye.kesin olarak birşey soyleyebilirim ki check yere dusmedı.fakat bu deniz imamoglu adlı kişi guilddeki arkadasına check yere dustu bende aldım dedi;(guildden arkadaşı nicki agustin vallorfall).checkin yere dusmedıgını gozlerımle gordum.bu adamın yaptıgı bir iş var.arkadaşınıda yalan soyluyor.ses de açıktı.check yere dusmedi ve alışveriş gerçekleştikten sonra check bozdurma sesi duydum.bu pek birşey ifade etmez ama onun yalan soyeldigini açıkca soyleyebilirm.ha bunları neden soyluyorum.bu saatten sonra gm gelipte bana 3.75mlik çek verecek degil ya
.
serverı bırakmayı dusunmustum saolsun Görkem adlı arkadaş moralimi duzeltti bunları neden yazıyorum tabiki 3 5 m için degil.beni ilgilendiren atılan bu yalan ve bunun nasıl oldugu olabilecegi.yıllarca guvenle oynadıgım biserverda boyle bi açık nasıl olur onuda anlamış degilim.tabiki kendi emegimle çıkardıgım ıtemlerın gıtmesıne uzuldum fakat durmak yok kasmaya devam..yetkili arkadaş yada bilen birisi bu işin nasıl oldugunu acıklayabilirse sevinirim.ve birdahada trade ile item satmamanızı onerım.
.4m den degerli bineklerınız varsa hiç satmayın