Revolution UO

trade ile item sattım(duelloda)..koydugu çek gelmedi kazıklandım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: trade ile item sattım(duelloda)..koydugu çek gelmedi kazıklandım
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2010, 16:35:25 »
kasayı yan yatır
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Ananas | Hardcore

• Üye
  • **
  • 519
  • Moh.
    • E-Posta
Her oyuna girdiğinde,Her clienti tıkladıgında."Ne yapıyorum lan ben?" de. Demelisin. Yasina birde zamanını harcadıklarına bak.Düsün.Stres atmak için oynadığını hatırla.Hırsına yenik düşme.Aklını başına al ! Eğlen çık,Bağımlı olma !

Çevrimdışı kid

• Üye
  • **
  • 86
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2010, 21:11:30 »
nereye uçup gitti ki çek.dediğin gibiyse olanlar var bi hinlik sanki

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2010, 21:21:46 »
Yok ya 51 tane deri vardı cantamda dıyor.Allah bılır kesılmemıs deridir bir de onlar sonrada cek tabı duser ne beklıyorsunuz kı.
Afrodisiak Cuiviene

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 12 Haziran 2010, 00:29:06 »
Yok ya 51 tane deri vardı cantamda dıyor.Allah bılır kesılmemıs deridir bir de onlar sonrada cek tabı duser ne beklıyorsunuz kı.

ben trade e 51 adet kesilmemiş horned dersii ve +15 katana koydu***arşımdaki kişide bana 3.75m lik çek verdi.trade penceresine sag tus yapsaydi deri set ve katana benim altıma duserdi.fakat deri set ile katana onun ustune dusmuştu agırlıktan.buda demek oluyor ki karşimdaki arkadaş trade i kabul etmiş.ha bende bunun ustune sunu sorayım.acaba benım trade e koydugum çok agır itemler kabul edildiginde   karsidaki adam 1 2 kiloluk birşey (çek) koydugunda bu çek yere  duser mi?161 kilo oldugumu hatırlatayım.?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #20 : 12 Haziran 2010, 00:48:12 »
evet aynen de oyle olur

dusun cantanda 3600 balık olsun elındede 5000 balık al adamın ustune koy adamda senın ustune bı tane bandaj koysun bakalım dusuyomu dusmuyomu
Afrodisiak Cuiviene

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 12 Haziran 2010, 00:54:50 »
ama unuttugun bir yer var.benim çantam boştu.161 kiloydu trade e 51 deri ve +15 katana koydu***arsimdaki çek koydu.onun ustune deri ve katana dustu.eger dediign dogruysa benim ustumede çek dusmus.ama tekrarlıyayım çek 1 kilo ...benım trade i  kabul etttigimde alacagim item 1 kilo.oncesinde kilom 161 idi.

herşeye ragmen  161 kilo iken 1 kiloluk çeki kabul ettiginde eger o çek yere dusuyorsa soylecegiim şu :
 beklediigim cevap buydu saol çok yardımcı oldun.Yanlış birşey konuştuysam özür dilerim.ben çekin yere dustugunu gormemiştim.soyledigin kadarıyla deniz imamoglu adli  arkadaş ayip etmiş.ben onun dusen silahini ve derisini almamıştım insanlık edip.ama oarkadaş çeki atmış cebe.kazıklamış.ustelik banada yalan soyluyor.çeki koydum işte gormedın mı falan filan bir suru ayak yapıyor.yalan da yalan kafam karıştı .yanlış birşey soylediysem tekrar herkesden ozur dilerim.
Ha sunuda soyleyeyim bu "Deniz İmamoglu" na guvenmeyin.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 00:58:27 Gönderen: bugraozbay1990 »

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #22 : 12 Haziran 2010, 00:57:34 »
Bence kendı oyun bılgınden kaynaklanan bır sey ıle ınsanları suclamaman lazım.Ben bılmıyorum denız ımamoglu dedıgın playerın yerınde olacak vede sana cekı gerı ıade edecek bır oyuncu.Senın hatan bu Bunu dusunmen gerekırdı hatta bunu bılmen gerekırdı ama uo ıste herkesın elbet bılmedıgı bırsey vardır.Gecmıs olsun.
Afrodisiak Cuiviene

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 12 Haziran 2010, 00:58:50 »
son mesajı degiştirdim bi okursan sevinirim

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 12 Haziran 2010, 01:00:36 »
evet aynen de oyle olur

dusun cantanda 3600 balık olsun elındede 5000 balık al adamın ustune koy adamda senın ustune bı tane bandaj koysun bakalım dusuyomu dusmuyomu

yukarki mesajda yazdım tekrar anlatayim.dedigin olay dogru degil.ordan çantada bulunan 3600 baligi sil.çanta boş olacak o şekilde cıkan sonucun ne olacagını bana soyler misin.

olay şu şekilde dusun cantaan boş olsun.elındede 5000 balık al adamın ustune koy adamda senın ustune bı tane çek koysun bakalım dusuyomu dusmuyomu.çek arti boş çanta = 162 kilo.dusmemesi gerekiyor.bunu hiç denedim şu andada deneyemem cevabını merakla bekliyorum
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 01:02:07 Gönderen: bugraozbay1990 »

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2010, 01:06:41 »
Bak cantanda 3600 balık olsun elıne 5000 balık al ve x kısısıne ver x kısısı de sana 100 tane balık versın bakalım oluyormu?

1.cisi 51 tane kumaş ıle senın agırlıgının 160 kusur olması ımkansız.Yanlışın var.Git bull ınek falan kes kesılmemıs derı al 51 tane cantana bakalım  160 kusur mu kat kat fazlamı gor kendın.

Benım bıldıgım kesılmemıs sekılde en fazla 60 falan alır.Dene
Afrodisiak Cuiviene

bugraozbay1990

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 12 Haziran 2010, 01:16:32 »
Bak cantanda 3600 balık olsun elıne 5000 balık al ve x kısısıne ver x kısısı de sana 100 tane balık versın bakalım oluyormu?

1.cisi 51 tane kumaş ıle senın agırlıgının 160 kusur olması ımkansız.Yanlışın var.Git bull ınek falan kes kesılmemıs derı al 51 tane cantana bakalım  160 kusur mu kat kat fazlamı gor kendın.

Benım bıldıgım kesılmemıs sekılde en fazla 60 falan alır.Dene
arkadaşım yalan yanlış konuşup ortalıgı karıştırıyorsun.aartık sınırları fazla zorlama.kim oldugunuda bilmiyorum yakını mısın degil misin.
deniz imamoglu arkadaş bu yazdıgım konuyu okudu.arkadaslarıda okudu.konusurlarken duydum.fakat bi cevap vermedi.yada cevap verdi fakat ben deniizim diyen çıkmadı.seinin gibi konuşan adam ya onlardan bırıdır yada kendısidir.yada ortalıgı karıştırmaya calısan adamın tekidir.e be kardeşim bilmiyorsun konusuyorsun.tamam bu konuyu açarken sınırlıydım ama bu saatten sonraki tek amacım sadece ve sadece bu olayin nasıl oldugunu ogrenmek

bu yazacagimi kulaklarını açarak doğru bir şekilde dinle.ultima online seviyenin kısıtlı olmasına ragmen bana suç atıyorsun.çantamda birşey yoktu.eşyaları bankadan attım.bu durumda 161 kilom sabit kaldıçantama alıpta trade   koysam trade e koyamadan  direk yere duserdi :D.bu durumda trade diye birşeyde olmazdı.direk bankadan trade e koydum karşıdaki adama guvendım.çunku oda bana guvendi ki o trade i ok ladi.sag tus yapsa zaten trade e benım tum itemler duseecekti

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #27 : 12 Haziran 2010, 01:39:00 »
arkadaşım yalan yanlış konuşup ortalıgı karıştırıyorsun.aartık sınırları fazla zorlama.kim oldugunuda bilmiyorum yakını mısın degil misin.
deniz imamoglu arkadaş bu yazdıgım konuyu okudu.arkadaslarıda okudu.konusurlarken duydum.fakat bi cevap vermedi.yada cevap verdi fakat ben deniizim diyen çıkmadı.seinin gibi konuşan adam ya onlardan bırıdır yada kendısidir.yada ortalıgı karıştırmaya calısan adamın tekidir.e be kardeşim bilmiyorsun konusuyorsun.tamam bu konuyu açarken sınırlıydım ama bu saatten sonraki tek amacım sadece ve sadece bu olayin nasıl oldugunu ogrenmek

bu yazacagimi kulaklarını açarak doğru bir şekilde dinle.ultima online seviyenin kısıtlı olmasına ragmen bana suç atıyorsun.çantamda birşey yoktu.eşyaları bankadan attım.bu durumda 161 kilom sabit kaldıçantama alıpta trade   koysam trade e koyamadan  direk yere duserdi :D.bu durumda trade diye birşeyde olmazdı.direk bankadan trade e koydum karşıdaki adama guvendım.çunku oda bana guvendi ki o trade i ok ladi.sag tus yapsa zaten trade e benım tum itemler duseecekti

Bak burda ben babamın hayrına yazı yazmıyorum.Sorununa acıklık getırmek ıcın yazı yazıyorum ayrıcada denız ımamoglunu tanımam etmem gormedım bıle.Ayrıcada Sen benı tanımıyorsun sanırım.İmzama bakman yeterlı , oradan dedıgın kısı ıle herhangı bır bagım olmadıgını anlayabılırsın...

Senın sorununa yardımcı olmak ıcın burada bırseyler yazdık sense anlamsız bır sekılde bana yuklenıyorsun.Üstüne ultima bılgımı kısıtlı dıyorsun.Benım ortalıgı yalan yanlış konuşarak karıstırdıgım falan yok.Soyledıklerım dogru olan seyler vede ultıma bılgısı iyi olan herkesın bıldıgı seyler.Burada sana ben o dogruları acıklamaya calısıyorum sense kendı yanlışını genel doğru olarak kabul etmıssın.Hanı vardır ya yalan soylersın o yalana da kendın kanarsın aynı o şekil.Benım soyledıklerımın doğru şeyler oldugunu herkes bılıyor.Sende soyledıgım ornekle anlayabılırsın.Bunu yapmak yerıne ağlamayı tercih edıyorsun.Bu arada eğer sunucuda yeniysen forumda ağlayanlara birşey yapmıyorlar bunuda onceden soyleyım.

Demınkı mesajında demıssın cantam boştu trade penceresınde katana vede 51 deri vardı.
Bir önceki mesajında demıssın cantamda weight 161 kıloydu 51 deri ve katanayı tutabılıyordum.
Söyledıklerın ıcınde çelişen ifadeler var.Ve bende sana genel doğruyu soyleyım.

Çantan bomboş olsun vede cantanda sadece 51 adet kesılmemıs deri bulunsa bile.Weight in 161 i aşar.
Burdan da anlıyorum kı hata sende.

Kulaklarını aç şunu anla artık 3. söyleyişim.

Ha bu arada ultıman her nesnenın stabıl bır agırlıgı var.

Bunuda ogrenmıs oldun
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2010, 01:41:34 Gönderen: Afrodisiak »
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 12 Haziran 2010, 01:51:32 »
Bandaj hesabı.

Mesela cloth'u kesersen bandajın yere düşer ama ağırlığı aslında o kadar değildir o bandajın.

Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı Slevin

• Yeni Üye
  • *
  • 13
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 12 Haziran 2010, 12:04:16 »
detected
Ananas arkadaşa davranış biçimin doğrumu sence? Sorununu dile getiren birisine böyle yaklaşıyorsan hay ben senin metabolizmana orc helm... öhöm neyse.

Arkadaşım sende değerli eşyalarını elden satmamaya dikkat et.Taşınamayacak kadar bir yük varsa sende veya karşı tarafta,ağırsanız trade yapıldığı taktirde her iki tarafında yaptıgı alışverişteki malzemeler yere düşer.Olmasa bile bugüne kadar öyle bir bugla karşılaşmadım şahsen.Olan olmuş artık.Deniz İmamoglunuda tanımıyorum almışta olabilir almamısta.Artık daha dikkat edersin ;)