arkadaşım yalan yanlış konuşup ortalıgı karıştırıyorsun.aartık sınırları fazla zorlama.kim oldugunuda bilmiyorum yakını mısın degil misin.
deniz imamoglu arkadaş bu yazdıgım konuyu okudu.arkadaslarıda okudu.konusurlarken duydum.fakat bi cevap vermedi.yada cevap verdi fakat ben deniizim diyen çıkmadı.seinin gibi konuşan adam ya onlardan bırıdır yada kendısidir.yada ortalıgı karıştırmaya calısan adamın tekidir.e be kardeşim bilmiyorsun konusuyorsun.tamam bu konuyu açarken sınırlıydım ama bu saatten sonraki tek amacım sadece ve sadece bu olayin nasıl oldugunu ogrenmek
bu yazacagimi kulaklarını açarak doğru bir şekilde dinle.ultima online seviyenin kısıtlı olmasına ragmen bana suç atıyorsun.çantamda birşey yoktu.eşyaları bankadan attım.bu durumda 161 kilom sabit kaldıçantama alıpta trade koysam trade e koyamadan direk yere duserdi .bu durumda trade diye birşeyde olmazdı.direk bankadan trade e koydum karşıdaki adama guvendım.çunku oda bana guvendi ki o trade i ok ladi.sag tus yapsa zaten trade e benım tum itemler duseecekti
Bak burda ben babamın hayrına yazı yazmıyorum.Sorununa acıklık getırmek ıcın yazı yazıyorum ayrıcada denız ımamoglunu tanımam etmem gormedım bıle.Ayrıcada Sen benı tanımıyorsun sanırım.İmzama bakman yeterlı , oradan dedıgın kısı ıle herhangı bır bagım olmadıgını anlayabılırsın...
Senın sorununa yardımcı olmak ıcın burada bırseyler yazdık sense anlamsız bır sekılde bana yuklenıyorsun.Üstüne ultima bılgımı kısıtlı dıyorsun.Benım ortalıgı yalan yanlış konuşarak karıstırdıgım falan yok.Soyledıklerım dogru olan seyler vede ultıma bılgısı iyi olan herkesın bıldıgı seyler.Burada sana ben o dogruları acıklamaya calısıyorum sense kendı yanlışını genel doğru olarak kabul etmıssın.Hanı vardır ya yalan soylersın o yalana da kendın kanarsın aynı o şekil.Benım soyledıklerımın doğru şeyler oldugunu herkes bılıyor.Sende soyledıgım ornekle anlayabılırsın.Bunu yapmak yerıne ağlamayı tercih edıyorsun.Bu arada eğer sunucuda yeniysen forumda ağlayanlara birşey yapmıyorlar bunuda onceden soyleyım.
Demınkı mesajında demıssın cantam boştu trade penceresınde katana vede 51 deri vardı.
Bir önceki mesajında demıssın cantamda weight 161 kıloydu 51 deri ve katanayı tutabılıyordum.
Söyledıklerın ıcınde çelişen ifadeler var.Ve bende sana genel doğruyu soyleyım.
Çantan bomboş olsun vede cantanda sadece 51 adet kesılmemıs deri bulunsa bile.Weight in 161 i aşar.
Burdan da anlıyorum kı hata sende.
Kulaklarını aç şunu anla artık 3. söyleyişim.
Ha bu arada ultıman her nesnenın stabıl bır agırlıgı var.
Bunuda ogrenmıs oldun