Revolution UO

REvoya girince..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Malcolm Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
REvoya girince..
« : 15 Haziran 2010, 02:22:17 »
Selamlar..Bana pc hakkında yardım edebilcek varsa sevinirim.. konuma gelince  REvoyu açmadan pcde hiç ses yok gayet iyi çalışyor ama revoyu açınca pc kuduruyor fandan cok ses geliyor başka oyun vs de hiç yapmıyor mesela Call of  6 yüklü hiç kasma vs ses yok Pc kullanımı bile 10 larda geziyor ama revoda 26 36 46 lara kadar cıkıyor bunun sebebi nedir bana yardımcı olabilcek varsa sevinirim pc daha yeni bi sorn olcağına sanmıyorum olsa zaten diğer oynlardada yapar sizlerin de başına geliyor mu böyle bi durum yada ben ilkmiyim :) şimdiden yardımlarınız için tşk..

Çevrimdışı Lucifer!

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
  • Sabahın Oğlu
    • E-Posta
Ynt: REvoya girince..
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2010, 02:26:22 »
format at düzelir.
edepli insan edebinden susar edepsiz de nasıl susturdum sanar

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2010, 02:28:42 »
VAlla kardeşim pc yeni ama atıcam bakalım yarın inş duzelir sağol bilgindirdiğin için kardeşim..

Çevrimdışı kerokko

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 198
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2010, 02:37:47 »
arkadaş dalga geçiyor heralde, herşeye format atılırmı yahu?

işlemci çok çalışıyorken ses çıkıyordur, sadece uoda işlemci çok çalışıyor olabilir, oyun eski malum. ses çıkması normal değil, fan ile felan alakası olabilir belki, aç bir cpu nun üstündeki tozları temizle, dene yani.

VAlla kardeşim pc yeni ama atıcam bakalım yarın inş duzelir sağol bilgindirdiğin için kardeşim..
gardolap strikes back

Alıntı yapılan: gardolap
ne alıntılıyon lan beni top?!

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2010, 02:39:12 »
fanlarini temizle .

app sdfsd
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı kerokko

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 198
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2010, 02:41:22 »
yanlış anlamada fikrimle dalga geçmiyorsun değilmi?

fanlarini temizle .

app sdfsd

gardolap strikes back

Alıntı yapılan: gardolap
ne alıntılıyon lan beni top?!

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2010, 11:22:29 »
şöyle oluyör;

Ultima ne kadar eski oyunda olsun hala işlemciyi kasan bir oyun, çoğu makina da çekirdeğin tekini silip süpürüyor..

Ses çıkmasın, odamda vidanjör çalışmasın diyorsan.. Öncelikle bios a girip smartfan control ünü kapat.. Daha sonrada kasa kapakları açıksa onları kapa.. Eğer çıkan ses fan sesi değil de vunnnnnnnnnnnn diye bir ses ise fan yalpalama yapıyor ve ya etrafında biriken tozlar balçık gibi olmuştur onlar fanı zorluyordur... Fanı temizleyebilirsin.. PC yeni dediğin için yapmana gerek yok ama ilerde yine bu sorun olur ve temizlemekle geçmezse.. Fanı sök eline al ortasında etiketi olur onu da sök.. Oraya fazla ince olmayan bir yağ sık, Silah yağı, zeytinyağı, ayçiçek yağı.. Falan olmaz :) Bulabileceğin herhangi bir makine yağı araba yağı hidrolik yağı falan OLUR.

Öpüldünüsssss  :-*  :-*  :-*

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2010, 11:29:20 »
yanlış anlamada fikrimle dalga geçmiyorsun değilmi?

Malcolma diyor.Aramızda öyle muhabbet ederizde ondan =)

Utku çözersin inşallah kardeşim :)

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2010, 11:42:28 »
Tüm dediklerinizi yapıcam inş birinden birisi tutar :) yardımlarınız için cok sağolun :F akşam eve gidince denicem duzelir inş kurtulurum..

« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2010, 12:06:13 »
Sorunu cözdüysen banada söle aynısı bendede var herşey normal gidiyor ama revoyu acında pc kuduruyor resmen :D

Alıntı sahibi: Malißu üzerinde Nisan 29, 2010, 07:48:52 ÖS
anlamadım burda şimdi seni anca guards yazarakmı kesiyorlar?

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2010, 12:18:34 »
Sorunu cözdüysen banada söle aynısı bendede var herşey normal gidiyor ama revoyu acında pc kuduruyor resmen :D

Bios dan Smart fan control ü kapatırsan.. Sürekli kuduruk halde çalışır :) Daha iyi sese alışırsın.. ( Hem şuanki halindende biraz daha az ses çıkartır.. Özellikle yaz aylarında akıllı bir seçim olur.. Smart fan control yüzünden yaz aylarında res atmalar başlar..
Gerisi mekanik aç temizle camiye götür hoca üfürsün.. Daha alternatif de var işte.. :)

• Yeni Üye
  • *
  • 30
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2010, 11:10:25 »
Valla format hariç geri kalan herşeyi yaptım ama pc aynı yani bu olay sadece 2 kişidemi oluyo yeni yeni teknoloji yüzünden mi anlamadım eski pcde olmuyodu :S ve birde bu sesin yükselme sebebi ekran kartındaki fan :Sonu farkettim bu neden olabilir:S

Çevrimdışı Lenyadora

• Yeni Üye
  • *
  • 2
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2010, 13:12:52 »
Ses çıkmaması mümkün değil bence,tabiki bakım önemli bu bakım altında fanlara ayar çekmek doğru gibi görünsede yanlış olabilir sürekli çalışan şey daha çobuk bozulur otomotikte hem enerji tasarrufu olur hem ihtiyaç halinde kullanıldığından dolayı makine ömrüde uzar.Ayrıca ultima online'ı önceki senelere kadar bence küçümsemiştim o zamanlar 256 mb ram li şuanda kullanıyordum 8-9 senelik orjinal bir x marka bilgisayarım vardı.Şuanda 3 gb ram + 2x çekirdekli geçen sene çıkan bir bilgisayar kullanıyorum ki değişen birşey yok ama şuan laptop kullanıyorum.Laptopların sesi diğerlerine oranla daha çok rahatsız ediyor ve özellikle daha çok yandığında hissediyorsunuz.Eğerki ben uo'da yaşadığım stresi azaltıp ömrümü 10 yıl uzatmak istiyorum diyorsanız,sağlam bir masaüstü bilgisayar almalısınız ve sadece bunun için 3000 TL+ gözden çıkarmalısınız ve UO da oyun modu olmalısınız işte o zaman bu oyunun tadı çıkar.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2010, 13:13:59 Gönderen: Lenyadora »

Çevrimdışı Celeborn

• Üye
  • **
  • 310
  • Fingolfin Twilight
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 17 Haziran 2010, 00:15:33 »
ses olayında en kral laptop tık yok  8)

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2010, 00:18:35 »
Ses çıkmaması mümkün değil bence,tabiki bakım önemli bu bakım altında fanlara ayar çekmek doğru gibi görünsede yanlış olabilir sürekli çalışan şey daha çobuk bozulur otomotikte hem enerji tasarrufu olur hem ihtiyaç halinde kullanıldığından dolayı makine ömrüde uzar.Ayrıca ultima online'ı önceki senelere kadar bence küçümsemiştim o zamanlar 256 mb ram li şuanda kullanıyordum 8-9 senelik orjinal bir x marka bilgisayarım vardı.Şuanda 3 gb ram + 2x çekirdekli geçen sene çıkan bir bilgisayar kullanıyorum ki değişen birşey yok ama şuan laptop kullanıyorum.Laptopların sesi diğerlerine oranla daha çok rahatsız ediyor ve özellikle daha çok yandığında hissediyorsunuz.Eğerki ben uo'da yaşadığım stresi azaltıp ömrümü 10 yıl uzatmak istiyorum diyorsanız,sağlam bir masaüstü bilgisayar almalısınız ve sadece bunun için 3000 TL+ gözden çıkarmalısınız ve UO da oyun modu olmalısınız işte o zaman bu oyunun tadı çıkar.

Atma 3000 TL ney lan öyle

i7 - 8 gb ram toplarım ben o paraya DDR3 e geçerim..

UO nun eski clientleri o kadar kasmıyordu önceden..
Yeni çıkan clientler sonuna kadar zorluyor.. O kadar büyük bi iş yapmasa bile.. Bilgisayarının kasmaması için core2duo 2.0 gibi bir işlemcin olur Tek çekirdeği tamamen ultima alır ve hiç kasmaz.. Diğer çekirdek windowstur odur budur.. Kullanılır..