Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Harita Sorunsalı
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Harita Sorunsalı
7 Yanıt
2253 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AlvBlt
Üye
94
Harita Sorunsalı
«
:
15 Haziran 2010, 20:44:50 »
İyi akşamlar herkese. Yaklaşık 3 yıl önce bir hazineci karakterim mevcuttu. O zamanlar benim için çocuk oyuncağıydı. Ancak şimdi tekrar karakter kastım ve bir harita açayım dedim. Resmen ölüm. Üstelik daha hazinenin yerini bulamadım. Bana birkaç ipucu verir misiniz? Daha haritadaki yeri tanıyamadım bile.
Aşağıya bir ss koyacağım. Bana açıklama yaparsanız sistemle ilgili ve küçük ipuçları verirseniz bahtiyar olurum. Şimdiden teşekkürler..
AlvBlt
II-T.i.n.a-II
Kıdemli Üye
7049
Putlaştırmadan
Ynt: Harita Sorunsalı
«
Yanıtla #1 :
15 Haziran 2010, 20:45:48 »
haritadaki yer trinsic kapıdan cıkınca north east yönünde ilerle bataklığın ucunda
Çevrimdışı.
II-T.i.n.a-II
Kıdemli Üye
7049
Putlaştırmadan
«
Yanıtla #2 :
15 Haziran 2010, 20:48:33 »
açmak içinde zaten mapı açınca bi kaç yer aklına geliyor bunu aça aça kavrarsın tam
tam kestiremediysen
altta zaten yön leri yazıyor nerede olduğuna dair kırmızı iken uzaksın dediği yöne doğru yaklaştıkça yazının rengi koyulaşacak zaten bulundupu bölgenin 15 20 kare ykaınına gelince çok koyu bi şekilde yönler yazacak haritanın üstüne gelince tıkladığında ise top is vs yani tam üstündesin yazacak o kare de kazabilirsin bazen kazmıyor 1 kare ileri geri deneme yaparak kazabilirsin
birde hangi şehirde olduğunu tam anlamak için moon gateye gidersin atıyorum brit moonda iken north east diyorsa minoc taraflarında north west diyorsa yew taraftlarında gibi şu mapıda indir masa üstüne kaydet de bu işine yarar
http://uo.stratics.com/content/atlas/maps/UltUoMap800.jpg
«
Son Düzenleme: 15 Haziran 2010, 20:50:26 Gönderen: II-T.i.n.a-II
»
Çevrimdışı.
Tyalieva Biohazard
Ziyaretçi
«
Yanıtla #3 :
15 Haziran 2010, 20:53:14 »
moongateleri gez başta zorluk cekersen.Renk koyu kırmızıdan bıraz daha acıksa north west dıyorsa o yonde kosturursun.Birde o çizgilerin oldugu bır yerse harıtadakı mesela bataklıktır her zaman.Eğer kocaman kabarcıklar varsa fire island ve trınsıctekı agac tıplerınden oldugu ıcın 2sınden bırıdır.İce islede ise bomboştur hiç bişi yoktur kıyı kenarlarında dıken gıbı bişiler vardır.Zaten aça aça yerlerı kaparsın bilader.Alışıyor insan bir süre sonra bi bakışta anlıyorsun yani
realkhan
Kıdemli Üye
3702
Dying Wish
«
Yanıtla #4 :
16 Haziran 2010, 02:14:27 »
Brit - Notern arasındaki bataklık ile Fellucada ki Bataklığı karıştırmışsın... Brit Moongaten çık, yoldan aşşağıya doğru git, Brit Felluce arasındaki köprüden geç.. Sonrasında zaten bulursun kardeş...
Dying Wish
Flood
# Yörünge Dışı
268
«
Yanıtla #5 :
16 Haziran 2010, 12:14:09 »
http://www.revolutionuo.net/harita/1901,2296,0
Burda bir yerlerde olması lazım.
Sanırım Level 3 elindeki harita,bende de aynı noktanın olduğu harita var da.
Ha bi de .nerdeyim komutunu kullanıyosun değil mi?
«
Son Düzenleme: 16 Haziran 2010, 12:15:32 Gönderen: Flood
»
Habkey Ex'burn & Jack
''Yükseldikçe;uçma bilmeyenlere,daha k-ü-ç-ü-k görünmemiz kaçınılmazdır''
Frederich Wilhelm Nietsche
AlvBlt
Üye
94
«
Yanıtla #6 :
16 Haziran 2010, 12:46:35 »
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Tİna beni hatırladın mı bilmiyorum. Eski Fourtefour'um ben
Dün açtım baya. Bu yazılanlarda oldukça işime yarayacak.
AlvBlt
II-T.i.n.a-II
Kıdemli Üye
7049
Putlaştırmadan
«
Yanıtla #7 :
16 Haziran 2010, 12:49:52 »
ismin yabancı gelmedi hatırladım yani
Çevrimdışı.
+