Revolution UO

Necromancy

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

puhumight

• Ziyaretçi
Necromancy
« : 24 Haziran 2010, 14:29:34 »
Arkadaşlar teaching menüsüne bakarken necromancy skilini farkettim çok merak ettim.
Nedir?
Ne işe yarar?
Nasıl kasılır ?
Beni necromancy skili konusunda aydınlatabilir misiniz...

Şimdiden hersey için çok teşekkürler...

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
  • 2137
    • E-Posta
Ynt: Necromancy
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2010, 14:31:35 »
ne işe yaradığını bilmiyorum fakt bu skill serverda aktif değil, kullanıma kapalı.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2010, 14:46:28 »
Bu skill malesef sphere serverklarda aktif olmayn bir skilldir daha doğrusu bir klas ta denilebilir age of shadow sürümü bildiğim kadarı ile bu skili çalışabilmesini desteklemektedir Hatırlarsan bir ara client değişmişti ve herkez yeni cliente karşı çıkmıştı işte o clientte çalışabilecek bir skilldir
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
http://fizy.com/s/1ahrg1#s/126yyu

BagLius Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2010, 15:43:02 »
Necromancy Skilli Zombio Çıkarma Ölü Yaratıkları Diriltme Mananı ve Stamını Skill Yüksekliğine Göre Arttıran Bir Büyüdür In Us In Flam gibi büyüler mana ve stamını fuller , Shadow Wortex falan çıkarırsın.

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2010, 16:04:04 »
ölü yaratıkları çıkarma paladin skiline ait bir özellik diye biliyorum ama yanlış olabilirim
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
http://fizy.com/s/1ahrg1#s/126yyu

BagLius Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2010, 16:22:55 »
Doğru olabilir tam bilmiyorum.

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2010, 04:13:30 »
necromancy zaten zombi diriLtenLere deniyo kitapLarda.
örnek anita bLake serisi (:

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2010, 04:45:56 »
Bildiğin mage'in farklı versiyonu...
Büyüleri farklı ( hepsi değil), meditasyon yöntemleri farklı. Spirit Speak skilli ile alakalı.
Mesela Blood Oath diye bir büyüsü var bunu düşmanına attığında o sana vurdukça kendi de damage görür.
Evil Omen diye bir büyüsü var o da ik vuruşunda çok fazla vurmanı sağlıyor yani atıyorum 40 vuracakken 60 vuruyorsun..
Pain Spike diye bir büyüsü var bunu attığında adamın hem hp'si hem stamı azalıyor belli süre.
Birde büyünün adını unuttum ghost npcleri diriltip kendi adına savaştırabiliyor.Sanırım adı da Animate Dead ama yanlışta olabilir.
Aklıma gelenler bunlar...
Hee birde spirit speak olduğu için necro karekterlerde ölülerin konuşmalarını anlar. OooOOo yoktur onlara :=)

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2010, 13:18:14 »
Ölülerin ruhlarını da görmesi lazım bir de onların yakınında sprit speak basınca heal vermesi lazım :)
TR de böyle yapan server oldu ama tutmadı :)

Çevrimdışı OzzYKL

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2010, 14:07:32 »
Runuo serverlarda geçerli skill... Necro+Archer kasarlar hep... Biz hayatta göremeyiz :)

BagLius Ex.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2010, 15:18:07 »
Necro adam ne kadar uzaktan damage büyüsü atarsa daha fazla damage verir sana yakından attığında kendi etkinlenme payıda var diye biliyorum.

Çevrimdışı Deviance

• Üye
  • **
  • 155
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2010, 15:32:29 »
Necromancy Skilli Zombio Çıkarma Ölü Yaratıkları Diriltme Mananı ve Stamını Skill Yüksekliğine Göre Arttıran Bir Büyüdür In Us In Flam gibi büyüler mana ve stamını fuller , Shadow Wortex falan çıkarırsın.

Necromancy bir büyü degil Bir Class tır.. Mage gibi.

Kendine has Spell Book' u vardır. Regleri tamamen farklıdır. Mesela Volcanic ash , fritle dirt mdiri nedir gibi.

En son hatırladıgım büyülerinden bi kacı armageddon, birde Flame strike trap :) yere hazır kurulu kalvas kuruyuosn. Fena şeyleri var
Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ;)

Nicholas

Eskilerden, biryerlerden..
{ D'eviance Family }

« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2010, 15:49:27 »
Bikere gm charla kullanmıştım server falan meraklısıydım arkadaşın dediği gibi zombi deamon shadow wortex falan çıkıyordu fakat çok fazla mana yiyordu.Okadar ayrıntılı bir bilgim yok bu konuda.
Bu arada çalamadığımı da yakarım yine alırım rahat ol.