Revolution UO

Fire Dragon

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı s7evin

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
Fire Dragon
« : 30 Haziran 2010, 07:55:32 »
Merhaba.
Ben Fire Dragon keserken saçma olduğunu düşündüğüm bir olay yaşadım.
Uzun uğraşlar sonucu bu sabah tek başıma bir Fire Dragon u kestim ancak keserken şöyle bir durum oluştu:
Ben son Corp Por büyüsünü attıktan sonra üzerime Rel Por oldu. Corp Por'u yedi öldü ve bana vurdu ben de öldüm.
Bunun mantıklı bir açıklamasını aklıma getiremiyorum.
Corp Por'u yiyip öldüyse bana nasıl vurdu?
Bana vurup ben öldüysem Corp Por nasıl fizzle vermedi de Dragon öldü?

Üzerimde Fire Robe vardı o yüzden explosion atmıştır gibi bir yoruma gerek olduğunu duşünmüyorum.
İşte ss..

http://img101.imageshack.us/i/firerobe.jpg/

ffrht

• Ziyaretçi
Ynt: Fire Dragon
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2010, 09:23:40 »
Fark ettin mi bilmiyorum ama dragonda iki tane explosion var.Biri bildiğimiz büyüsü fire robe un resist ettiği
diğeride fire robe un resist etmediği ve yaptığında pek anlayamadığımız olanı var.
iişte  o büyüyü yaparken üstüne atlamıştır seni ve kendisini öldürmüştür.Ama Corp por çarptı gördüm diyorsan orasını bilemem.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2010, 10:24:47 »
o değilde şu war, slayer  atack veriyo   flam kal xen ylem diyor    bne o sırada invis oluyorum ama yinede patlatıyor haywan beni
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2010, 11:07:08 Gönderen: II-T.i.n.a-II »
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1233
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2010, 10:40:36 »
Merhaba.
Ben Fire Dragon keserken saçma olduğunu düşündüğüm bir olay yaşadım.
Uzun uğraşlar sonucu bu sabah tek başıma bir Fire Dragon u kestim ancak keserken şöyle bir durum oluştu:
Ben son Corp Por büyüsünü attıktan sonra üzerime Rel Por oldu. Corp Por'u yedi öldü ve bana vurdu ben de öldüm.
Bunun mantıklı bir açıklamasını aklıma getiremiyorum.
Corp Por'u yiyip öldüyse bana nasıl vurdu?
Bana vurup ben öldüysem Corp Por nasıl fizzle vermedi de Dragon öldü?

Üzerimde Fire Robe vardı o yüzden explosion atmıştır gibi bir yoruma gerek olduğunu duşünmüyorum.
İşte ss..

http://img101.imageshack.us/i/firerobe.jpg/

Eger üzerinde flam sanct büyüsü var ise geri dönmü$ olabilir.
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2010, 21:08:36 »
flam o kadar güçlümüydü yahu ???
ayrıca slayerın attığı o büyü zemine atılıyor 3*3 alana vuruyor sanırım o yüzden vuruyor olabilir.

Çevrimdışı hasotaso

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 237
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2010, 21:42:15 »
kısaca özetliyim arkdaşım sen car por atıyorsun yiyor o esnada sana tele cekiyor sende flam olduyu için seni öldürüyor ve aynı anda flamdan etkilenip o da ölüyor cardinal arkadaşımın dediği gini normal bi durum başım 50 defa kesin geldi

Çevrimdışı s7evin

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2010, 13:38:05 »
Ben flam'ın bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Yani hp'si görünmemeye başladığında bile 3-4 tane corp por atmak gerekiyor belki daha fazla ama flam'dan gitmiş olabileceği hiç aklıma gelmemişti.

Yardımcı olan yorumlarınız için teşekkür ederim.
Saygılar s7evin..

« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2010, 17:59:33 »
Fark ettin mi bilmiyorum ama dragonda iki tane explosion var.Biri bildiğimiz büyüsü fire robe un resist ettiği
diğeride fire robe un resist etmediği ve yaptığında pek anlayamadığımız olanı var.
iişte  o büyüyü yaparken üstüne atlamıştır seni ve kendisini öldürmüştür.Ama Corp por çarptı gördüm diyorsan orasını bilemem.

üstünde vas ort flam yazmayıpta üfürme hareketine yöneldiyse kaç. Ölümcül olandan atıyo demektir..
Hydrylin - Dideroth Twilight

tam tamer loncası olmuşuz asdjkasd

ffrht

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2010, 20:26:16 »
flam kaç damage vuruyor vurduğu damage karşı tarafın verdiği damageler orantılımı?

Çevrimdışı s7evin

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2010, 01:05:45 »
üstünde vas ort flam yazmayıpta üfürme hareketine yöneldiyse kaç. Ölümcül olandan atıyo demektir..

Evet o büyüden de atabiliyor Explosion atmadığı zaman ama benim takıldığım ben öldürüp nasıl ölebiliyorumdur.
Teşekkürler.
[/size]
[/b]

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2010, 02:50:36 »
Yazmış ya adam..

Sen corp por u atmışsındır dragonun 2-3 hp si kalmıştır sana vurmuştur. Flam sekmiştir dragon ölmüştür..

Çevrimdışı Yetim

• Üye
  • **
  • 106
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2010, 12:51:08 »
10 item item cıkmış