0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu başlığı açmıştım ama bir bugla silinmişti yanlış hatırlamıyorsam.Olta ile hazine çıkıyor mu acaba ? Ağla çıkıyor biliyorum da oltayla çıkıyor mu ?
Oltayla cıkmıor ama cıkmalı gibime geliyor (:
Alıntı yapılan: "Gray D.Solar"Bu başlığı açmıştım ama bir bugla silinmişti yanlış hatırlamıyorsam.Olta ile hazine çıkıyor mu acaba ? Ağla çıkıyor biliyorum da oltayla çıkıyor mu ?Oltayla çıkmıyor + olarak başlıgın bug sonucu silindiğinden şüpheliyim.Bu günlerde birinden çok şüpheleniyorum ama..Her neyse dedigim gibi Ag ile çıkıyor ama olta ile çıkmıyor diye biliyorum.
Alıntı yapılan: "Amy Lynn Lee"Oltayla cıkmıor ama cıkmalı gibime geliyor (:Cıkarsa kötü olur kasanlar için :smt017
Alıntı yapılan: "Davey Jones"Alıntı yapılan: "Gray D.Solar"Bu başlığı açmıştım ama bir bugla silinmişti yanlış hatırlamıyorsam.Olta ile hazine çıkıyor mu acaba ? Ağla çıkıyor biliyorum da oltayla çıkıyor mu ?Oltayla çıkmıyor + olarak başlıgın bug sonucu silindiğinden şüpheliyim.Bu günlerde birinden çok şüpheleniyorum ama..Her neyse dedigim gibi Ag ile çıkıyor ama olta ile çıkmıyor diye biliyorum.Yahu ne biçim bir insansın sen ? Yoksa insan değil misin demeliyim ?Şu oyunu mualefet etmeden oyna , yazılarına biraz çeki düzen ver aslanım!!Bir tane yetkili hala anlamadı mı bu adamın ne olduğunu ? Banlayın gitsin bee..Not: Bazılarını hiç yoktan banlarsınız , forum hesabını silersiniz.Ya da banlayınca "yasaklı" diye de yazmazsınız.Tehh.Beni de mi banlıcaksınız ?
Biz buna adamına göre muamele diyoruz canım ? Yoksa adam değil miydin ? Toz ol.!!
70 saat bunu yazmak için mi düşündün ? Aslan sen burda yenisin anlaşıldı.Abiler "toz ol" derler , ufaklıklar cevap vermeden "yol alır" giderler.Dene istersen.
Git biraz IQ kitapları ile ilgilen ya da Cin Ali serisini öneririm sana.Yaklaşık olarak 13 sene önce bitirmiştim o seriyi.Bi oku gel , daha sonra bana özet geç !Ha bu arada , bu kadar eğlence yeter bana.