Revolution UO

İçtiğiniz iksir , bu zehirin etksini kaldıracak kadar güçlü değil ?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deviance

• Üye
  • **
  • 155
    • E-Posta
Merhaba arkadaşlar, 3  - 5 gündür bu olayla karşılaşıyorum. Öncedende bu durum böyleydide benmi hiç o kadar sağlam poi yememiştim, veyahut Kegi yapan alcmehistn skill oranıylamı alakalı ? . Staff kadrosundan yada ciddi anlamda bilen bir arkadaştan cevap gelirse sevinirim.
Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ;)

Nicholas

Eskilerden, biryerlerden..
{ D'eviance Family }

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
Deadly yediğinde pot içip geçirmesi için 3-4 kere vurmasını bekliyorsun etkisine göre tabi..

Eskiden de vardı ama bu kadar göze çarpmıyordu.. Pot un iyileştirebilme yeteneğini birazcık aşağıya aldılar galiba..

Ama şu yazıyı yazdığında Cure potlarımız boş yere gitmese iyi olucak.. Geçirsin diye her poi vurduğunda ( ıhh ladığında ) cure içiyoz 2 tane falan boşa gidiyor..

Çevrimdışı Deviance

• Üye
  • **
  • 155
    • E-Posta
hm. Önceki sistem daha güzelmiş o zaman, G.Cure iksir geçiremiyorsa bu sefer iksirin ne manası kalıyor, zaten Potlarda delay gayet iyi.
Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste ;)

Nicholas

Eskilerden, biryerlerden..
{ D'eviance Family }

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
Bence de mantıklı birşey değil ama, scriptler adeta oyuncuların ölmemesi için tasarlanmış. O yüzden bunun olması bu yönden iyi, yadırgamıyorum.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
Eskden g.cure gecırıyordu ancak kımse 100 poı yapmıyordu ve 80 yapıyordu cunku 80 de deathly vermek ıcın yeterlıydı.3 kere ıhlıyordu ve ıyıydı.Suandada oyle ama pot bazen gecırmıyor.100 poı kasan ıle azını kasan arasında fark olması ıcın yapılmıstı.Tam 1 kareden yersen oluyor bu. Sanırsam 2-2-4 kareden yersen ıcebılıyorsun yanlısım olabılır.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
Eskden g.cure gecırıyordu ancak kımse 100 poı yapmıyordu ve 80 yapıyordu cunku 80 de deathly vermek ıcın yeterlıydı.3 kere ıhlıyordu ve ıyıydı.Suandada oyle ama pot bazen gecırmıyor.100 poı kasan ıle azını kasan arasında fark olması ıcın yapılmıstı.Tam 1 kareden yersen oluyor bu. Sanırsam 2-2-4 kareden yersen ıcebılıyorsun yanlısım olabılır.

2-3 de de gene içemiyoruz sanırım.. Tam emin değilim ama 4 te de 1 kere ıhlatıyor çok kısa sürede geçirebiliyorsun diye gördüm ben.

O yüzden şuanda gayet iyi bence çok büyük bir etkisi de yok 2-3 kere ıhlatsın gidecek hp 16-24 ve 12-18 sn heal basamama..

ffrht

• Ziyaretçi
şöle olsa daha mantıklı olur deathly yediğimizde geçirmemesi yerine zehiri hafifletmesi gibi birşey gelebilir.
örn. deathly yedik ardından gcure içtik zehiri deathly den very ill veya sickly e indirse daha uygun olur.boşa gitmesi biraz saçma gibi...

Çevrimdışı hasoo

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 12
    • E-Posta
gayet güzel bi sistem bence

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
aynen en azından zehirin gücünü azaltabilir bir kademe
Çevrimdışı.

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
şöle olsa daha mantıklı olur deathly yediğimizde geçirmemesi yerine zehiri hafifletmesi gibi birşey gelebilir.
örn. deathly yedik ardından gcure içtik zehiri deathly den very ill veya sickly e indirse daha uygun olur.boşa gitmesi biraz saçma gibi...

Şuanda pot boşa gidiyor ama onu içtikten sonra bandajla tedavi içip heal çekebiliyorsun..

Şimdi adamdan kaçıyon yarı hp sin bandajı bastın tam bandaj poiyi geçircekken cure içersin hp yi fullersin demi.
Bunda cure u içecen ama bandaj genede poiyi geçirecek hp vermiyecek.. Heal de içemicez.. Şuanki hali güzel dipten atarsan adamın biraz hp sini götürüyor.. Cure içene kadar

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
bir eleman çok ısrar ediyordu, alchemy yeteneği ne kadar yüksekse ürettiği iksir o kadar kaliteli diye.

"acaba?" deyip denemiştim, kolpa çıktı.

greater yapabildikten sonra yetenek 90 olmuş, 80 olmuş farketmiyor.
verdiği heal, stam filan hep aynı oluyor.

bilginize.

imza : gerektiğinde günde 15 keg basabilen manyağın biri.
p.s. : tamam küfretmeyin, sadece gözümü para hırsı bürümüştü :)
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı hasoo

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 12
    • E-Posta
bir eleman çok ısrar ediyordu, alchemy yeteneği ne kadar yüksekse ürettiği iksir o kadar kaliteli diye.

"acaba?" deyip denemiştim, kolpa çıktı.

greater yapabildikten sonra yetenek 90 olmuş, 80 olmuş farketmiyor.
verdiği heal, stam filan hep aynı oluyor.

bilginize.

imza : gerektiğinde günde 15 keg basabilen manyağın biri.
p.s. : tamam küfretmeyin, sadece gözümü para hırsı bürümüştü :)
seni dövebilirmiyim ?

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
bilmem dövebilir misin?
Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı hasoo

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 12
    • E-Posta
izin veriyorsan sorun yuok

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
kapışırız.
Bunu siz istediniz.