Revolution UO

Karar Sizin

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dharma

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 185
  • The Heartbreakers
    • E-Posta
Karar Sizin
« : 21 Temmuz 2010, 14:36:17 »
Öncelıkle selamın aleykum..

Cumartesı akşam üstü Forum nıcı Tina(enes) messengerdan bana şoyle yazdı..,

kardeşim drmatıcı tanıoyormusun

Dedim tanıyorum noldu?

Easuo ve balık scrbı lazım para kascam

Dedım benım ısım olmaz ama drmatıc satıor istersen tanıstırıyagım..(kendısıne sorabılırsınzı)

sonra bunları msnde tanıştırdım merhaba merhaba konustular anlaştılar ben o sırda konusmadn cıktım konustular anlaştılar

1 saat sonra msneden enes(tina) kardesım bır arkdas var oda alcak dedı ve konusmaya davet ettı 3 kısı msnde konusuyoruz bana bahsetı bende kendısnı halledebılcegını drumatıcle konusmak ıstedını ve davet etmemı ıstedi.

bende onlara bosu bosuna ıkınız para vermeyın adam çingen bırınız alsın bırbrinze yollayın dedım(bunu dıyen bırısı bu işten karı olan bırısmıdır sızce?)  ve kendısı melik ben dıe tantan(castelli) benden drumaticle tanısmak ıstede ve bende onları cnberkle(drumatıc) tanıstırdım onlar kendı aralarında konustular ve anlaştılar..

olaydan ıkı gun gectı pazartesı oldu. ve cnberk banlandı(Drumatıc)

Tına bana msnden senın adının gecmedıgnı ve sana bırsey olmıyacagın yaptıkların ıcın teşşekur etıgını soledı..

bende castelliye abı soleysedınız daha kolay olurdu genede teşşekur ederım başşarılarnızın devamı dılerım dedım..!

olayda 1 saat sonra charı ban alanına almıslar ve bır arkdasımnda charınıı ban alanına almıslar banlanma sebebını sordugumda cevap gelmed defalar pm ve pg atmama rağmen sayın castteli charın oldu alana gelıp str oynayıp canımı azaltıp pg atmamı engelemiş forumda pm lerıme cevap vermemkle forumda alaycı bır sekıde acıkalmadan sımdı kale kilit gıbı konumu kıtlemıştr

Sımdı mesele banlanma meslesı değilmi.?

benım satıgımı ıdda edıyor bırde bole bırseyı ımakansız tina sorulsun bankama bakılsın. ıpden uzak pc baglantıs ıyapılsın yok olmaz densın sıstemı o gunkı tarıhe yollıyım bır easuo bır sıcırp varmı ? baklısın

O zaman kanıt ıspat ss takıp msn konusmaları bneım yaptıgıma dahil bir kanıt bir işaret ?siz sordunuz bende tanıstırdım ..hanı sız kanıt olmadan bır araya gelıp onay vermeden charı banlamıor playeralra haksızlık yapmıordunuz?

Bir Staf ın game nasıl mudahile edip str dusup pg atma ozurgunu nasıl kısıtlayabılır ve yapabılır? karsıma cıkıp cevap vermyecek kadar ne yapıldı ?

ve o konusmalı oynayıp cımbızla cekıp mıllete konusulmalısın herkez durust olmalı herkezı sağ duyuya davet edıyorum

ıyı oyunlar
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 15:01:36 Gönderen: Dharma »
Sevenimiz yok hastamız cok DT

The HEARTBREAKERS !

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
Ynt: Karar Sizin
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2010, 14:41:45 »
Castelli İle Dün Konuşdum. "Adam Banlamak İçin Adam Banlamayın" Dedim. "Evet" Dedi. ".admin'den Bakdım Kimi Banlasam Diye,27. Sırada Dharma Vardı Onu Seçdim" Diyebilecek Kadarda Emin Hani. Easy'den Adam Banladı Kahraman Olacakya  ;D

Saçma Sapan İşler Yapıyorsunuz.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2010, 14:42:10 »
Al birini vur ötekine, hepinize güle güle.

Çevrimdışı Dharma

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 185
  • The Heartbreakers
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 21 Temmuz 2010, 14:44:58 »

alırım senı vurum yerden yere ispatlada gel .

Karşıma cıkılıp cevap verılsın adam karsıma cıkıp acıklamayıcak kadar cins.

ben kımseyı yargıalmıyorm karar sızın dıyorum kustahlık yapılmasın konu kıtlenmesın..

The HEARTBREAKERS !

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 21 Temmuz 2010, 14:46:12 »

Aynen.Bidahada sen yazı yazma dharma adlı vatandaş türkçeden soğuttun okurken.Askere gidecen türkçe konuşamıyosun :D Hadi selametle.

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2010, 14:48:05 »
Ben Anlamıyorum Arkadaş. Bulduğum Sayısız Bug'u Bildiriyorum Saniyesinde Ama Premium Hesaba Sahip Bir Oyuncu Bug'dan Zarar Görünce Page Atıp Anlatmama,Düzeltilmesini İstememe Rağmen Önce Jaile Daah Sonra Banlanıyorum.

Easy'e Bir Son Vermek İçin Yapdıklarımı Sen Bilmezsin Gerçi Castelli. Biz Anselmo Ve Eths İle Epey Bir Fikir Alışiverişi Yapdık. Vs. Vs. Bu Easy'e Son Vermek İçin Staff Üyelerine Yardımcı Olan Bir Player'da Dharma Yani. Biraz "Mantık" Fazla Birşey Değil Gerekli Olan :)

Schoulzen Sende Sus.

Çevrimdışı Dharma

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 185
  • The Heartbreakers
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2010, 14:48:30 »
Aynen.Bidahada sen yazı yazma dharma adlı vatandaş türkçeden soğuttun okurken.Askere gidecen türkçe konuşamıyosun :D Hadi selametle.

edebiyat oğretmenimisn veya notmu vercen ? istedim gibi yazarım lutfen konuya alakalı konus..

The HEARTBREAKERS !

Çevrimdışı Dharma

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 185
  • The Heartbreakers
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2010, 14:51:02 »
ya hatağım olsa anlıcagım mert

olay danısıklı donusuklu

mesele ego meselesi

olayı yapan dharmaysa dıer accountlar nıye banlı ?

ın game mudahalı edıp str dusuyor bır yonetıcı bunu nası yapar bı  sunucada pg atma ozurlunu kısıtlıoyor bırde umursamaz davranıslar sergılıyor

ben eğer drumatic le satıgımı ıdda edıyor bole bısı soz konusu degıl para ıhtıyacım yok cok sukur ve sunucuya her ay 21 dolar yatıroyurum..
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 14:51:29 Gönderen: Dharma »

The HEARTBREAKERS !

Çevrimdışı Exitus

• Yeni Üye
  • *
  • 47
  • Wunder kommen zu denen,die an S.i.e glauben..
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2010, 14:52:08 »
Yeter artık adam akıllı bir cevap bekliyoruz.Böyle saçma sapan bir sebepten account banlatılmaz madem istediniz size yardım edildi yediğiniz kaba pislemektir bu.Hani elimde kanıtar var falan fistan diye söylüyorsunuz nerede o kanıtlar ? Dökün ortayada bizde görelim hatta forumlara dökün o kanıtları sonuç olarak guild olarak hiç kimseden çekinmiyoruz kaldı ki ben zaten Yiğit'in böyle bir illegal işle ugrasmadıgındanda adım gibi eminim.Yeter artık kafanıza göre at kosturuyorsunuz istediğinizi banlayıp istediginizi görüp istemediğinizi görmüyorsunuz.Lütfen arkadaslar sizde biraz sesinizi çıkartın bugün bizim basımıza gelen muhakkak sizinde basınıza gelecektir...Keyfi işlerinin egolarının tatminkarlıgını yapmayın..
Exitus & Srenia
The Burn'Out

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2010, 14:53:59 »

edebiyat oğretmenimisn veya notmu vercen ? istedim gibi yazarım lutfen konuya alakalı konus..

Evet not verce***onuyla alakalı konuşayım öylemi ? Adamlar size resmen operasyon düzenlemiş ve gayette cücük gibi incileriniz dökülmüş.Senin arkadaşın her türlü pisliği yapan birisi sende bunu biliyorsun? Ve kalkıpta onu savunup easy kullandıgını saklıyosan zaten suçlusun.Bide başkalarına aracı oluyosun ben bilmem beyim bilir hesabı.Niye oluyon zurna ?Ha millet sizden zeki mi? Kat kat.Buda yapılanlar sonucu belli oluyor.Ayrıca ben senin tanıdıgın birisi oldugu için sanada script vs verdigini önerdigini ve seninde kullandıgını düşünüyorum açıkçası.Zaten castellide kanıtlarda varmış.Kafasına göre kimse banlanmıyo.

Çevrimdışı Exitus

• Yeni Üye
  • *
  • 47
  • Wunder kommen zu denen,die an S.i.e glauben..
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 21 Temmuz 2010, 14:55:55 »
Ya göstersin o zaman Castelli kanıtları eyvallah diyelim nerede o meshur kanıtlar ? Kafasına göre takılıyor gibime geliyor...
Exitus & Srenia
The Burn'Out

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 21 Temmuz 2010, 14:57:23 »
Afferin. Adamlara yardım etmişsin birde yüzsüzce konu açmıssın. Bırakında adaletlice kasalım ya. NE yüzsüzsünüz be
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)

Çevrimdışı Dharma

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 185
  • The Heartbreakers
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 21 Temmuz 2010, 14:57:52 »
Evet not verce***onuyla alakalı konuşayım öylemi ? Adamlar size resmen operasyon düzenlemiş ve gayette cücük gibi incileriniz dökülmüş.Senin arkadaşın her türlü pisliği yapan birisi sende bunu biliyorsun? Ve kalkıpta onu savunup easy kullandıgını saklıyosan zaten suçlusun.Bide başkalarına aracı oluyosun ben bilmem beyim bilir hesabı.Niye oluyon zurna ?Ha millet sizden zeki mi? Kat kat.Buda yapılanlar sonucu belli oluyor.Ayrıca ben senin tanıdıgın birisi oldugu için sanada script vs verdigini önerdigini ve seninde kullandıgını düşünüyorum açıkçası.Zaten castellide kanıtlarda varmış.Kafasına göre kimse banlanmıyo.

ben ? staffa yardımcı olup easuo satan kısıyle tanıstırıyorum ve easuo satan kısıyı savunuyorum öylemi nasıl bır düşünce yapın var merak ettim dogrusu kanıt konusamalır cımbızla ceker burda yayınlar sızde tatmın olursunz tına gelsın ben casstelli tina ve drmatıc arsında gectı tum bunlar ama senın dusunce yapın herseyı ogrenmekse sana solıyım

benlık bir şey yok eğer olsaydı bu kadar uzatmaz sesızce cekılırdım haksız bırı sı olsam bu kadar uzatırmıydım ? o kadar tanıdıgım var guıldım var cevrem var am senın düşünce tarzın bunu anlıyamacak kadar sınırlı

senden rıcam bırdaha dusuncelerını bı yere yaz sonra ooku sorna karar ver duzelt ole yaz sımdı yorum ıcın tessekurler genede.
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2010, 14:59:29 Gönderen: Dharma »

The HEARTBREAKERS !

Çevrimdışı Savant

• Üye
  • **
  • 199
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 21 Temmuz 2010, 15:01:42 »
Banlandınız konu açtınız peki bunun kime faydası var ??

Bakın ben hergece min 3 acc banlıyorum herkez buraya konu açsaydı burada bandan başka konu olmazdı. Bu gibi sorunların adresi burası değil. Bu sorunların adresi Sm yetkisindeki kişilerim forum hesabına pm yada yetkili msn'i. Siz Staff Master yetkisindeki kişiye itirazınızı yaparsınız Staff Master arkadaş döner bizden kanıtları ister biz Staff master arkadaşa iletiriz Ve sonuç olarak bu kanıtlar size ulaşır.

Ama artık her canı yandığını düşünen forumda yakarışlı başlıklar açmasın lütfen. Bir itiraz söz konusu ise SM arkadaşlara belirttiğim şekilde iletin lütfen.

Not: Onlarca easy banladık hiçbirimiz kahraman olmadık.

Not2: Karakteriniz banlandıysa haliyle pg atamazsınız sizin tüm özgürlükleriniz kısıtlanmış karakteriniz silinmek üzere stone edilmiştir. Str düşürülmesi gayet normal.

Konu kilitlenmilştir.

Çevrimdışı Castelli

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 21 Temmuz 2010, 15:02:57 »
Karar benim ve banladım.
Kimseyi keyfi yere banlayacak karakterde birisi değilim. Kişi bu easy client satımı ve bu konu hakkında muhattap görüldüğü için ban alanına çekilmiştir.
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.  * Hz. Mevlana