Revolution UO

evim silinmiş sanırım .

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı evgezer

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
evim silinmiş sanırım .
« : 24 Temmuz 2010, 02:44:53 »
britian mezarın üst tarafında kurduğum small house kaldırılmıştır . sebebini bilmiyorum bilgilendirme gibi birşey yok . kural dışı bir kurulumuda yoktur. evi kurduktan sonra satışa çıkardım fakat ev ordan yok olduktan sonra hiç bir ücret gelmedi ve bende adminlerin kaldırma olasılığını düşündüm. üstelik evimin yerine başka biri ev kurmuş ..hem eve verdiğim para gitti. hem güzelim ender bulunan yer gitti hemde gelmesini istediğim para gelmedi. mağdurum .

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
Ynt: evim silinmiş sanırım .
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2010, 05:22:03 »
değilsin, şöyle ev kurulduktan sonra tabelasına çift tıklayıp yenilemen lazım, ev ilk kurulduğunda yıkılacak durumdadır mı ne o durumda olur kırmızı işaretli olan ve ev yenilenmezse 24 sa içindde yıkılır, başına gelen bu olsa gerek geçmiş olsun..

Çevrimdışı evgezer

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2010, 12:44:33 »
tamam diyelim ki öyle olmuş . çok saçma değil mi? niye böyle bir şey gerekli. hadi silindi diyelim çantaya gelsin . yani uğraşıp didinip aldığın bir şey pat diye yok oluyorsa olmaz bu iş .

Çevrimdışı Delimaniacc

• Üye
  • **
  • 249
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2010, 12:48:02 »
Vergini vermezsen evini elinden alırlar.
Atam izindeyiz!!!

Atatürk'ün her işe el attığını sinema olsun, şarkı olsun ama sadece tek hatasının bulunduğunu biliyor muydunuz ?

Hatası : Yunanlıları 15 günde def edeceğiz demiş. Fakat 14 günde halledilmiş

UO oynamama, forumlar da sürünme.

Çevrimdışı Dark Xenophia

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 274
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2010, 13:18:45 »
sitenin bazı yerlerinde böyle bir şey olduğu yazıyor, ama ev kurulurken böyle bir bilgi verilmiyor sanırım, saçma bir şey arıyorsak, bence ev kurarken sana evini yenilemen gerektiği bilgisinin gelmemesi olmalı

Çevrimdışı evgezer

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2010, 18:07:42 »
sitenin bazı yerlerinde böyle bir şey olduğu yazıyor, ama ev kurulurken böyle bir bilgi verilmiyor sanırım, saçma bir şey arıyorsak, bence ev kurarken sana evini yenilemen gerektiği bilgisinin gelmemesi olmalı

kesinlikle katılıyorum +1
açıkcası paramı geri istiyorum .
paramı verin.
pls.

Çevrimdışı evgezer

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2010, 18:11:09 »
birde oyunda admin yakalamak rush hour saatlari dışında neredeyse imkansız olmaya başladı.

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2010, 19:43:14 »
Evini ben bile takip ettim yaklaşık 2 gün boyunca evinin etrafında dört döndüm, altında hazine sandığı vardı tabelana baktım ve evinin ykılmasına 2 gün kala bekledim ve sen hiç yenilemedin işte bu yüzden normal.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2010, 21:03:53 »
Evi kurunca, ev yepyeni olmuyor. Kurduğunuz gibi yenilemeniz gerekir. Aksi taktirde 1 gün içerisinde siliniyor.

Çevrimdışı evgezer

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 03 Ağustos 2010, 04:07:59 »
adamlar zaten bir sürü kez açıklamış . anladım o kadarını. paramı geri istedim ona cevap verin. vermiyceksenizde banlayıverin zahmet olmassa. ev yeni gözükmüyormuşta bilmemneymişte . ne alakası var şimdi bunun . yıllardır oynarım hiç böyle birşey görmedim . doğal olarak hiç birşey yazmassa evi kurduğumda yenilememde . ama bu güzelim brit kenarında yere ve evime mal oldu . uzun yıllar sonra uo ya tekrar başlayayım dedim . hüsran .

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #10 : 03 Ağustos 2010, 04:32:27 »
talep ettıgın para ne kadardı ki
Afrodisiak Cuiviene

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2010, 05:34:26 »
ya biri şu yaz döneminde gelen çoçuklara sınır getirsin ..kuralları oku takip et bi foruma bak birilerine sor serwer'a baslamadan

Çevrimdışı Archangel

• Üye
  • **
  • 312
    • Xhelenga Base
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 03 Ağustos 2010, 11:45:05 »

Ultimanın ilk zamanlarından beri vardır. Bu kadar açıklama beklemek biraz fazla.

Şey gibi amerikada kadın dava açmış ya bana kedimi mikrodalga fırında ısıtamayacagımı söylemediler diye....
Önümde bir gölge var, attığım her adımı kefenliyor...     Archangel Xhelenga

« Yanıtla #13 : 03 Ağustos 2010, 11:48:08 »
Sevilmek Sen Beni Sevince Güzel...

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2010, 23:00:50 »
Ultimanın ilk zamanlarından beri vardır. Bu kadar açıklama beklemek biraz fazla.

Şey gibi amerikada kadın dava açmış ya bana kedimi mikrodalga fırında ısıtamayacagımı söylemediler diye....
ama kazandı
Arkdaşlar kimse birşeyleri bilmek zorunda değil. Kimsenin çiftliğide değil revo. Yeni gelenlere herşeyi sıfırdan anlatmak zorundayız. Adam 1k bile olsa parasını talep etmekte haklı. Hem nasıl bir kuraldır ki kurulan evi hemen yenilemek gerekiyor. Ne alaka yani? Adam bunu nerden bilsin. Yeni gelenlere hitap etmeliyiz. Belki o adam bundan 3 yıl sonra bu serverın sayılı pwp cileri arasına girecek. Niye kaybediyoruz ki yenileri.
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)