Revolution UO

Ağ Atılmasına

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
Ağ Atılmasına
« : 25 Temmuz 2010, 13:27:17 »
Balıkçılıkta çok yeniyim, işte bugün ağ felan atıyım diye şöyle biraz ağ biriktirdim lakin aklıma takılanlar oldu.
Şimdi çok fazla ağım yok, bu ağ ile en fazla nasıl kazanç sağlarım?
Sabit bir yerde üst üste atarak mı yoksa hareket halinde giderken atarak mı? İki ağ arasında ne kadar zaman farkı koymalıyım?
Yada bu işin püf noktası var mı? Bana bağışlayabileceğiniz taktikleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı Steinbach | Vampires

• Üye
  • **
  • 88
  • Mean Without Life..
    • E-Posta
Ynt: Ağ Atılmasına
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2010, 13:30:31 »
En iyisi kardeşim bir gemi al.Sonra geminin farklı noktalarına ağları bırak.Sonra çantana hepsi birikmiyecek düşecektir coğu.Yerdekileri al ve geminin güvertesindeki kasaya koy.Kazancın ne olur orayı bilemem.Fazla ağ çok kazanç  8)
Lord Steinbach . Ya Kendin İçin Savaş yada Uğruna Ölenler İçin Öl! !

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2010, 14:30:55 »
Şimdi dediğim gibi çok ağım yok, yaklaşık 1k ağım var, gemimde var, şimdi gemiyi bir yöne çevirip iskele alabanda felan mı desem, kaç saniye de bir ats***i?

Wayne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2010, 14:34:33 »
Şimdi dediğim gibi çok ağım yok, yaklaşık 1k ağım var, gemimde var, şimdi gemiyi bir yöne çevirip iskele alabanda felan mı desem, kaç saniye de bir ats***i?

1k ağ az değil yinede, geminle bir yöne doğru git uzaklara açıl tıkla bıraksın gemi bi kare yürüsün yine tıkla düzeni böyle yap.

Çevrimdışı Steinbach | Vampires

• Üye
  • **
  • 88
  • Mean Without Life..
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2010, 15:16:29 »
Evet kardeşim,1k ağ az değil güzel para kasarsın.Arkadaşında söylediği gibi uzaklara açıl,orda at ağları geminin farklı bolgelerine iyi para kasarsın.
Lord Steinbach . Ya Kendin İçin Savaş yada Uğruna Ölenler İçin Öl! !

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2010, 15:36:15 »
Çok teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için, dediğiniz gibi yapıcam. Bakalım sonuç ne olucak, olmadı güvertede mangal yaparız hep beraber? =)

Çevrimdışı Santiago

• # ilk uyarısını aldı
  • 1585
  • Santiago Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2010, 15:52:40 »
ben yaptıgımı soliim. agları 50 lik poşetlere koyuyorum forward deyip atmaya başlıyorum. her karede bi tane deil başlıyorum tıklamaya. cantaki aglar bitince stop diyorum. sonra düşen balıkları sosları shell at kasaya. bu şekilde hepsini at.

sos cıkması fark etmiyo tamamen şans 5k ag atıp 35 sos cıkardım 1k atıp 5 tane cıkardım şans yani.

bide safebox alırsan yanına aktarmada kolaylık olur.

Çevrimdışı Melankomik

• Üye
  • **
  • 275
  • Masalcı..
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2010, 20:34:45 »
Balıkçıklıkta öldürüldü ki ne güzel de oldu dimi ama çok hoş.