Revolution UO

İlginç sorun

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mercedes

• Üye
  • **
  • 115
İlginç sorun
« : 31 Temmuz 2010, 16:38:20 »
Sadece bu serverda karşılaştığım ilginç bir problemim var. Server gidince ( mesela bugün 2-3 kere olduğu gibi), tekrar geldiğinde arkadaşlar oyuna girebiliyor ama ben giremiyorum. Girmeyi denediğimde verifying account'da takılı kalıyor ve imkani yok modeme veya bilgisayara res atmadan düzelmiyor. Neyden kaynaklıdır bir türlü anlayamadım. Herhangi bir bilgisi veya önerisi olan ?
The people who chip themselves for complying around, disappear in time.

Çevrimdışı Purple

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 176
    • E-Posta
Ynt: İlginç sorun
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2010, 16:44:40 »
Aynı evden çift pc ile birisi giriyor birisi girmiyor bazen. Sabah çogu kişi giremedi mesela. Karakteri bıraktıgın yerle alakalı falan dediler. Ne derece dogru bilemem.
atatürkün resmini avatarıma koysam ben atatürkçü mü olurum?
Grand Master Topic Locker\\ savant
Ben cevabımı hayvani yoldan veririm ve genelde kedi kullanırım. :)

Çevrimdışı Mercedes

• Üye
  • **
  • 115
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2010, 16:47:33 »
Evde çift pc var ama biri açıktı, diğeri açılmadı hiç. Bilmiyorum benimde fikrim yok diğerleri hakkında ama gerçekten sinir bozucu birşey ya. Bide benim makine ilk 10 dk kendine gelemiyo kasıyo filan direk 15 dk iptalım her server gittiğinde  :-\

Çevrimdışı Beladriewen

• Üye
  • **
  • 112
  • anlattıkların, karşındakinin anlayacağı kadardır.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2010, 11:09:04 »
Sürekli deneyince oluyor genel de o. Üst üste denemessen eğer bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Beladriewen & Shovelhead.

Twilight Zone.

Çevrimdışı Mercedes

• Üye
  • **
  • 115
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2010, 11:13:14 »
Aslında o kadar çok denemiyordum ama bu kulağa en mantıklı geleni daha sakin deneyelim bundan sonra. ;D

« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2010, 11:21:25 »
Char askıda kalıyor.Fakat siteden bişi yapılsa account disconnect etme gibi bu sorunada çözüm bulunmuş olur.
Bu arada çalamadığımı da yakarım yine alırım rahat ol.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2010, 11:59:47 »
Sadece bu serverda karşılaştığım ilginç bir problemim var. Server gidince ( mesela bugün 2-3 kere olduğu gibi), tekrar geldiğinde arkadaşlar oyuna girebiliyor ama ben giremiyorum. Girmeyi denediğimde verifying account'da takılı kalıyor ve imkani yok modeme veya bilgisayara res atmadan düzelmiyor. Neyden kaynaklıdır bir türlü anlayamadım. Herhangi bir bilgisi veya önerisi olan ?

Bende ve bir çok kişide bu sorun oluyo o ankı ip ile baglanamıyosun değişken ip kullanıyorsan modemı kapa 10 sn sonra aç girersin bu sırun sabip ip kullanan kişilerdeolursa TTnet den yeni ip almak zorunda kalıyor. Bir tür ip ban gibi.