Revolution UO

Client kendi kendine kapanıyor!!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manowarrow

• Ziyaretçi
Client kendi kendine kapanıyor!!
« : 07 Ağustos 2010, 00:11:32 »
connector açık duruyor, ama client kapanıyor durduk yerde. belirli bir periyodu vs. de yok. kendi kendine ben hiç bi'şey yapmadan bazen koşarken, bazen forge da item yaparken kapanıyor kendi kendine. hata oyundan mı kaynaklanıyor diye page attım sorunun oyundan kaynaklanmadığını belirten bir cevap geldi. böyle bi'şeyler karşılaşan var mı? sorun nedir acaba?

ffrht

• Ziyaretçi
Ynt: Client kendi kendine kapanıyor!!
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2010, 00:27:24 »
arada oluyor banada ben oyundan veya vanguard dan kaynaklandığıı düşünüyorum.

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2010, 02:47:36 »
az önce de çöktü, girdiğimde de banlandım. çözemedim olayı ama bakalım ilgilenir inşallah biri de bilgilendirir.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2010, 03:53:36 »
easy dır o
Afrodisiak Cuiviene

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2010, 03:58:20 »
peki easy kullanmıyorsam? o zaman nedir?

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2010, 03:59:39 »
yok baska acıklaması.oyun kapandı dıye banlanmıs olamazsın.
Afrodisiak Cuiviene

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2010, 04:04:14 »
oyun kapandı diye banlanmış olmam mantıksız zaten onu savunmuyorum. ama easyuo da kullanmıyorum ya da speed de kullanmıyorum sorun orda ve de "easy" kullandı diye gözüküyorum ki komik bi'şey bu çünkü bilgisayarımda bile yok easy. şurda herhangi başka bi'şey ile suçlasa hmm doğrudur, bilmiyodum yapmışım derdim ama, kullanmadığım program ile suçlanmak tuhaf.

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 07 Ağustos 2010, 13:46:41 »
cevab veremedi :D

puhumight

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2010, 14:38:29 »
bende de aynı seyler oluyordu mesela skill kasmak için makroya bıraktıgımda karakterimi geldigimde oyun kapanmıs buluyordum sonra laptopuma bu ısıyı düşürmek için kullanılan fanlardan aldım ve tesadüfen sorun çözüldü belki de bilgisayarın benimki gibi asırı ısındıgından oyunu kapatıyordur. belki bir tesadüftür basıma gelen ama günde en az 7-8 kere oyundan düşerken fan aldıgım günden beri hiç oyundan düşmediğimi söyleyebilirim...

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2010, 14:49:26 »
bak ondan olabilir. ama artık çok geç. ban'ı yedim =)

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2010, 16:52:45 »
ya nerede gorunmus babasının hayrına ban yemek.Senı banlayan staff a sor nıye yedım dıye.Connectorun kapandı dıye ban yenmez.Easy acmıssın kı easy den banlandı gozukuyor.

Staff senı kontrole geldıgınde sen cevap vermeyıp hala ısı yapmaya devam ettıysen banlanmıssındır basit.
Afrodisiak Cuiviene

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2010, 17:18:44 »
afrodisiak cevap geldi, beni banlayan staff mı bilmiyorum. ama evet gayet de clientim kapandı diye banlanmışım. daha açık olmak gerekirse staff easy kontrolüne geldiğinde, invis halde, benim clientim çöktü yine o da easy kullandığım için kaçtığımı düşünmüş (ki log off olarak staffdan kaçmak diye bi'şey olduğunu sanmıyorum) kesin easy kullanıyodu diyip banlamış. yani easy kullandığıma dair kanıtı yok. ha bu arada 2 günlük oyuncuyum ben burda, kimseyle hiçbir tartışmam falan olmadı, stafflara suç falan atmıyorum, atamam yani. hiçbiriyle alakam da olmadı ki, bana kızdığı için, x olduğu için  y olduğu için banlandım diyim. bi yanlış anlaşılma olmuş ban olayı ile ilgili konuşma olayım o.

clientin çökmesi aslında başka bir olay, clientim defalarca çöktü ona yardım için açmıştım bu başlığı, banlanma konusunu başka bir bölümde söyledim.

easy açmadım diyorum ayrıca. açsam niye açmadım diye yırtınim, çok emek harcadığım bi hesap değil sonuçta. ve ayrıca da açmış olsam bunun kayıtları var bu kadar kendimi yırtmazdım dmi?

ve 1000. defa söylüyorum easy falan açmadım, banlayan staff da easy kullandığım için değil, easy den şüphelediği için banlamış (yani sanırım). easy kullandığım kanıtlansın susup gideyim ya da hesabım açılsın. ben bunu diyorum. stafflara laf ettiğim yok, sen de kraldan çok kralcılık yapma.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2010, 17:44:01 »
afrodisiak cevap geldi, beni banlayan staff mı bilmiyorum. ama evet gayet de clientim kapandı diye banlanmışım. daha açık olmak gerekirse staff easy kontrolüne geldiğinde, invis halde, benim clientim çöktü yine o da easy kullandığım için kaçtığımı düşünmüş (ki log off olarak staffdan kaçmak diye bi'şey olduğunu sanmıyorum) kesin easy kullanıyodu diyip banlamış. yani easy kullandığıma dair kanıtı yok. ha bu arada 2 günlük oyuncuyum ben burda, kimseyle hiçbir tartışmam falan olmadı, stafflara suç falan atmıyorum, atamam yani. hiçbiriyle alakam da olmadı ki, bana kızdığı için, x olduğu için  y olduğu için banlandım diyim. bi yanlış anlaşılma olmuş ban olayı ile ilgili konuşma olayım o.

clientin çökmesi aslında başka bir olay, clientim defalarca çöktü ona yardım için açmıştım bu başlığı, banlanma konusunu başka bir bölümde söyledim.

easy açmadım diyorum ayrıca. açsam niye açmadım diye yırtınim, çok emek harcadığım bi hesap değil sonuçta. ve ayrıca da açmış olsam bunun kayıtları var bu kadar kendimi yırtmazdım dmi?

ve 1000. defa söylüyorum easy falan açmadım, banlayan staff da easy kullandığım için değil, easy den şüphelediği için banlamış (yani sanırım). easy kullandığım kanıtlansın susup gideyim ya da hesabım açılsın. ben bunu diyorum. stafflara laf ettiğim yok, sen de kraldan çok kralcılık yapma.

Şüphe ile kimse banlanmaz. Sen sus git en iyisin :)
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

manowarrow

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2010, 17:46:13 »
haksız yere suçlanıp susup gidecek değilim. banlayan ispat etsin susup gidicem tabii ki.

gayet de şüphe ile banlandım. eğer şüphe değilse keyfi, ki keyfi yapılcağını hiç sanmıyorum.

o değil de prototype oyun içindeki bi gm'e page atar mısın? bi ilgilensin burayla
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2010, 17:47:10 Gönderen: manowarrow »

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2010, 17:57:41 »
Yolladım ama cevap yok henüz
Daddy is Home

The Heartbreakers