0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakınız, birçok kişi moderatör kadrosu için başvurdu, bu bir forum, bir oyun forumu yani hayatınızda baya baya az yer tutması gereken birşey. Ama başvurusu reddedilince bu kadar saldıran görmemiştim. Biraz sindirin.Sen bu adamı tanıyor musun? Adamın gururunu nasıl burada iki dakikada tahlil ettin? Burası demokrasinin beşiği değil, ama elimizden geldiğince adil bir şekilde düzen sağlamaya çalışıyoruz, bu kadar kötü niyetli ve taraflı insanlar değiliz emin ol, gurursuz hiç değiliz.Direk uyarı vermiyorum fakat, Prototype biraz daha ılımlı yazılar yazmanızı (Yeşil olmasın mümkünse) rica ediyorum,İlkeg; yeşil yazı kısmı hariç sizden de aynısını rica ediyorum.
imzandaki yazim şaka değil ki gerçek olan bir şey ki su sıralar , banlana banlana pek dwdenadam kalmadi staffta .sıra modluklrda uheu :Oforumun ilk moduyumdur ,ilk alimlarida bana sorulup yapmişlardi övem kendimi az açlik susuzluk falan .
Olayın "bug" olup olmamasından bahsetmiyorum.Biz senin arkadaşlarının verdiği bilgiye güvenmek zorunda mıyız?
SEn ki verdiğin sözü tutmayıp staff tarafından uyarılmıssın. SEn ki forumda ne kadar cıvıklaşma var dahada destek olmussun. Şimdi mi koydu lafım? Sen kimsin beni uyarıyorsun. Önce kendine çeki düzen ver sonra beni uyar
Sen kimsin peki... Yeşil yazıyor ya adam cool.
Dakmor da dw üyesi ama kimse ondan şikayetçi değil. Bence senin de en azından onun kadar hassasiyet göstermen gerekir kendi guildin ile ilgili konularda. Ha beni rahatsız ediyormu dersen umrumda bile değil. Ama belli ki 9 sayfa olduğuna göre birçok kişi rahatsız oluyor.
Valla tanımıyorum dikkatimi de çekmedi ama bir saldırı halinde.Ergenlikte olur böyle şeyler , hormonsal tamamen. Geçer
Konuyu nerden nereye getirdin, benim taraflı olup olmamdan, görevimi iyi kötü yapmamdan, şimdide yetkililere mi saldıracaksın?Derdin varsa özelden sorumlu adminlere iletirsin. Sonuca en kolay böyle ulaşırsın.