Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #45 : 13 Ağustos 2010, 02:33:15 »
Şimdi şöyle diyim karalama veya bir şey gibi bir amacım yok sadece suana kadar gorduklerımı soyleyeyım;

Yaklasık 1-2 ay oncesıne kadar guıldler ıle ılgılı baslıklar açılıyordu.Oncelıklı olarak isim vermeyeyım xx guıldı hakkında baslık acıldı ve bu baslıga bırcok kısı ısım verdı su yaptı bu yaptı ama ben karaben nemsıyı baslıgı ıncelerken gordum sonra baktım bakmıyor baslıga ve baslık devam edıyor. 2-3 sayfaya vurdugunda baslık ve xx guıldınden kımse kendını savunamadan baslıga kılıt atıldı kara ben nemsi tarafından.Bakın sılınmedı kılıt atıldı.Yani herkes bakabılıyor baslıga herkes karalamıs ve xx guıldı hakkında sonra herkes kotu seyler dusunmeye baslıcak.Silinmesi gerekirdi yani.

1 hafta sonra felan bu sefer kendı mensup oldugu guıld hakkında baslık acıldı.Acıldıgı sırada onlıne degıldı.Baslık 2. sayfaya yenı gectıgınde kara ben nemsı dırek baslıgı sıldı.Yani takıp ettım baslıgı tek forumdakı onlıne mod o idi.Yani baska yetkılı yoktu konuyu kılıtleyebılcek vs.

Her neyse bu seferde bizim hakkımızda acıldı baslık hani baslıgın sılınmesı gerekırken kara ben nemsiden ornegın xx biohazard açıyor easy fılan gıbı bır yorum geldi.Bir moderetorun ısım vermesı bıraz garıbıme gitti.Hani 3-4 gun edıtlemedı heralde uyarıldıgında ısım vermek yok denıldıgı ıcın edıtlendı.

Yani bunlar yapıldı dıye taraflı demem zatende bence bıraz dıkkat etmesı lazım.Cunku tum gozler kendı ustunde bu tur seyler yaparak kendısıne laf ettırmemesı lazım.Yanlıs anlama kotuleme karalama gıbı bır amacım yok.Yani bu tur seylere dıkkat etmen ıcın soyluyorum.

Bak bu bilginde yanlış. Bulunduğum lonca hakkında tek bir başlık silmedim. Bu araştırılıp, onaylanabilir. Hatta artık cevap bile yazmamaktayım, Moderatör taraflı görülmesin diye.

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : 13 Ağustos 2010, 02:33:24 »
Ciddi diyorum , Ben bu forumda modken hiç kimse " biohazard " hakkında ileri geri atip tutamiyordu . Silerdim olurdu biterdi .

illaki kendi guildine az da olsa ilgi gösteriyorsun , yeri geliyor dokunamiyorsun bile .
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #47 : 13 Ağustos 2010, 02:34:14 »
Sanırım anlamıyosunuz.Soyledıgım 3 kez alıntı yaptıgım yerde ornek verılcek bırsey varmı?

Kanıtla kanıtla kanıtla dıye kavga eden kucuk cocuklar gıbısınız.
Neyse kara ben nemsı gelınce cevap yazar.Bu sekılde gerçek bir çözüme ulaşamıycaz.

En kısasından.

'Sen dogruları soyle yeter.İyi anlaşırız >:D'

gibi iğneliyici bir cumleyı sarfedememesi gerek bu adamın mod ise.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #48 : 13 Ağustos 2010, 02:39:21 »
Bu yalan değilde ne? Bütün başlığı bir yalan tezi üstüne kurmuşsun. Bu nokta beni rahatsız ediyor. Başkaları önünde beni haksız yere taraflı yapıyorsun. Beni herkesin eleştirmeye hakkı var ama lütfen eleştirilerimizi doğrular üzerine kuralım.

Burada açık tartışmakta hoşuma gitmiyor. Halen soruların varsa, özelden devam etmemiz daha iyi olacak.

Demekki yalan söylemiyorum ve konu yalanalsr üzerine kurulu değil. Artık yalancı diye hitap edildiğimden dolayı bi özrü hak ediyorum kara ben nemsi den   

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #49 : 13 Ağustos 2010, 02:39:36 »
Yahu iğnelemek için mi yazdım sanıyorsun. Bu işleri bırak lütfen artık. Arkadaş ''Ben yalan söylemem'' demiş, bende gösterdim yalan söylediği yeri. Dürüst ve doğru eleştirilere her zaman bir kulağım açık dedim. Ama siz inatla: ''Biz seni Moderatör olarak istemiyoruz'' tavırında olacaksanız, açık söyleyin. Bende istifamı ederim. Kimse bana burada para vermiyor, bu görevi yapıyorum diye. Ben, bana bedavaya oyun oynama olanağını sağlayan sunucuya, yardım etmek amaçlı başvurumu yaptım. Kimseye taraflı davranmak için değil. Bunu bilin yeter.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 02:41:14 Gönderen: Kara Ben Nemsi »

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : 13 Ağustos 2010, 02:40:40 »

Demekki yalan söylemiyorum ve konu yalanalsr üzerine kurulu değil. Artık yalancı diye hitap edildiğimden dolayı bi özrü hak ediyorum kara ben nemsi den   

Nerden çıkadın yalan olmadığını? Merak ettim.

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #51 : 13 Ağustos 2010, 02:42:56 »
Darkmor alınacak o da DW üyesi valla kompleks yapar ona da yapıştırın bir iki yafta...Yazık çocuğa

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #52 : 13 Ağustos 2010, 02:44:19 »
Dakmor oyunda aktif olsa, onun hakkında aynısı söyleyeceklerin çıkacağına eminim. Sorun büyük ihtimal bulunduğum lonca.

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #53 : 13 Ağustos 2010, 02:44:26 »
Darkmor alınacak o da DW üyesi valla kompleks yapar ona da yapıştırın bir iki yafta...Yazık çocuğa

Yok adaş kim neyse o  :) Az uz tanırsın in game ile ilgili kompleks yapmam ama bı yerde haksızlık varsa  kımseyı de tanımam.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 13 Ağustos 2010, 02:45:26 »
İşte böyle ikilemde kalmaması gerekiyor bence.Mesela sanırım dakmorda guıldınıze mensup kısı ama sanırım pek gırmıyor.O mesela en begendıgım modlardan birisi ve Moderetor yardımcılıgına kadar yukseldi(o sanırım oynamıyor ama oynamasada yani pek fark eden bır sey olmaz cunku sonucta pek kendını ele vercek şeyler yapmadı yani yinede sizin arkadasınızdır msnınızde vs.).Yani zaten elbet hatası olabılır kendısının ama kendısıne ele vercek şeylerden kacınması lazım ne kadar az hata o kadar başarı.Yanı ben karalamak veya ona benzer bir amacım olmaz zaten sevmem o tarz şeyleri.

Neyse kolay gelsın görevinde kendısı ıyı bır mod ztn ama kendısını ele vermemesi lazım yani gözler üstünde cunku.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #55 : 13 Ağustos 2010, 02:45:46 »
Dakmor oyunda aktif olsa, onun hakkında aynısı söyleyeceklerin çıkacağına eminim. Sorun büyük ihtimal bulunduğum lonca.

Kesinlikle ben katılmam buna dakmor onlıne oldugu zamanlar ben sızın hakkınızda attıgım pmlere bıle cevap verıyordu hatta ustune uyarıda vermıstı sanırım.Senden bekledıgımızde bu.Milletle tartışma yapmak degıl.
Afrodisiak Cuiviene

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #56 : 13 Ağustos 2010, 02:45:59 »

Burda yanılıyosun serverda çok  sevdiğim adamlar  var senın guildin de  . Şuan onlıne olanı da askerde olanı da var.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #57 : 13 Ağustos 2010, 02:47:58 »
Kara ben nemsi üstlerinin sözünden çıkmayan birisi. SOrun var mı dedi nah yapan adamın avatarını koydum stizz banladı. Mod hiç savunmadı. Çünkü at gözlüğü ile bakıyolar olaya. Ve haklı olan oyuncuyu savunmak pahasına üstleriyle karşı karşıya gelemiyor.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Sasu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 831
  • Babalar Cortlamaz
    • E-Posta
« Yanıtla #58 : 13 Ağustos 2010, 02:48:20 »
Yok adaş kim neyse o  :) Az uz tanırsın in game ile ilgili kompleks yapmam ama bı yerde haksızlık varsa  kımseyı de tanımam.

Diyorum işte de lafımı dinlemiyorsun ki...Yapmıyor...Ama Darkmor kesin alınacak.
Birşey daha diyim Moderatörle ilgili birşey olduğunda ben hep Belalim'i buldum.Ne Kara Ben Nemsi'Ye Darkmor'a bir istekte bulunmadım.Ama yanlış anlaşılır diye.Ama hata etmişim.

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #59 : 13 Ağustos 2010, 02:49:20 »
O zaman benimle derdiniz başka.    :)

Kesinlikle ben katılmam buna dakmor onlıne oldugu zamanlar ben sızın hakkınızda attıgım pmlere bıle cevap verıyordu hatta ustune uyarıda vermıstı sanırım.Senden bekledıgımızde bu.Milletle tartışma yapmak degıl.

Bende elimden geldiğince yapıyorum. Yapmadığım nerden çıktı?

Burda yanılıyosun serverda çok  sevdiğim adamlar  var senın guildin de  . Şuan onlıne olanı da askerde olanı da var.

Haksızlık yapanı tanımam diyorsun ama ben haksızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bir moderatör'ün konuyu doğru alana taşıması, haksızlık olarak görülmemeli. Konu ne olursa olsun.

Yanlış yazmışım.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 02:52:11 Gönderen: Kara Ben Nemsi »