Revolution UO

Kara Ben Nemsi.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Ynt: Kara Ben Nemsi.
« Yanıtla #75 : 13 Ağustos 2010, 03:18:34 »
Ozzy- adlı kullanıcı, başkasının başlığında satışı baltaladığından uyarılmıştır.

Konulara gereksiz ve tartışmaya sebep olabilecek yazı yazmanızdan dolayı ilk uyarınızı aldınız.

bunlar uyarı alanlar mesela. Seninle aynı loncada olmayanlar  ;) sasu dan daha az sorun çıkartanlar

pm atma kardeş bana burdan yaz ne yazacaksan. Herkes görsün. Sonuçta adaletse herkese. Adam banada hakaret etti sayılır bir noktada. Sözlü değil DW ÜYESİ OLMAYANLARA NE YAPILIYORSA O ŞEKİLDE CEZA I İŞLEME TABİ TUTULMASINI İSTİYORUM

Göremediğin, çoğu uyarılacak kişileri ilk sözlü uyarırım.

Çevrimdışı iLkeegg (:

• Üye
  • **
  • 313
    • E-Posta
« Yanıtla #76 : 13 Ağustos 2010, 03:19:18 »
Şahsi fikrimi söylemek isterdim bu konuda ama ne yazık ki yetkili olduğum için fikrimi beyan edemiyorum.

bak meseLa.. öğrenmen gereken çok bişeyLer var gibi..
güzeLi gördümü kaLbini çaLmaLı sebebi yoktur anam,
yüzüne baktımı gönLünü yakmaLı sebebi yoktur anam,

canını sıktımı hatunu saLmaLı sebebi yoktur anaam.. ;)

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #77 : 13 Ağustos 2010, 03:19:36 »
1 kez yapılırsa hata olur. 2 kez yapılırsa o artık hata olmaz.

ne zaman hatayı öğreniceksin ve o gelecek ne zaman gelecek merak ediyorum.

En son hatamı ne zaman yaptığımı düşünüyorsun?

Legacy Generation

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 13 Ağustos 2010, 03:19:43 »
Yaw ne kadar Cok yazı yazılmıs Poff. Adam tabii ki kendi guildinin adını cıkmasını istemez. Kendi arkadaşının kotu olmasını istemez.

Ben oyun Oynarken Benim guildimde Mod biri olsaydı. Kufur ederek Guild hakkındaki yazıları sildiririmdim. Beni banlayacak olsaydı Agzına s... dım. Adamı Tırstırırdım..

Yani oynayanlar Arasında Böle sorun her zaman olacak Hatasız kul olmaz... Dogru yoldasın Kara Ben Nemsi dewam et.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #79 : 13 Ağustos 2010, 03:19:54 »
Jonathan ayrıl gitsin bunlarla mı uğraşacaksın...
Bana cvp versin de öyle kapansın diyor... Bak ya komplekse bak.Hep Osman'ın suçu

Alın işte bu adam konu baltalıyor daha ne bekleniyor uyarı alması için? Aynı şeyi yine yapıyor bu da yazılı uyarı olması gerekmez mi? Dw diye mi bunlar?
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #80 : 13 Ağustos 2010, 03:21:01 »
Bana tavsiye veriyor. Baltalamayı hangi noktada gördün?

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #81 : 13 Ağustos 2010, 03:21:16 »
Yaw ne kadar Cok yazı yazılmıs Poff. Adam tabii ki kendi guildinin adını cıkmasını istemez. Kendi arkadaşının kotu olmasını istemez.

Ben oyun Oynarken Benim guildimde Mod biri olsaydı. Kufur ederek Guild hakkındaki yazıları sildiririmdim. Beni banlayacak olsaydı Agzına s... dım. Adamı Tırstırırdım..

Yani oynayanlar Arasında Böle sorun her zaman olacak Hatasız kul olmaz... Dogru yoldasın Kara Ben Nemsi dewam et.

o yapılan iki yüzlülük olur o zaman. Adalet olmaz. Sen neyi savundugunun farkında mısın?
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #82 : 13 Ağustos 2010, 03:23:05 »
Bana tavsiye veriyor. Baltalamayı hangi noktada gördün?

İstemiyorum kardeşim bu adamı çekmez zorunda mıyım illa ana bacı kufur mu edelim bu mu yani? Bu adamın konularımı baltalamasını istemiyorum. Saçma sapan postlarına katlanmak istemiyorum. Senin o adama sırf dw ci yine göz yummanı istemiyorum. Anlamamazlıktan gelip safa yatmanı istemiyorum. Abilerinin koltugunun altına girip haklı bir adamı savunmamana tahamul edemiyorum. Adam konu mu baltalamadıysa niye sozlu uyarı verdin. Baltaladıysa kuralları uygula adama yazılı uyarı ver?
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #83 : 13 Ağustos 2010, 03:23:57 »
Değindiğin konu bu galiba.

Çok klas = Warior , Pure mage , Warlock....Kapiş. Git şimdi kime şikayet ediyorsan et.
TOpici kirletme. Hadi

Normal verilen bir cevaba, böyle tepki verirsen. Alıcağın tepkide öyle olur. Sana nasıl davranılmasını istiyorsan, sende kişilere öyle davran.

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #84 : 13 Ağustos 2010, 03:24:56 »
Adam konu mu baltalamadıysa niye sozlu uyarı verdin. Baltaladıysa kuralları uygula adama yazılı uyarı ver?

Kelime seçiminden. Baltaladı diye değil.

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #85 : 13 Ağustos 2010, 03:26:25 »
ne diyeyim cok iyi mi yapmıssın diyeyim. Adamı uyardım hala konusmaya devam etti. Sanki kotu birşey mi dedim topici kirletme hadi ne demek? ya kendini haklı cıkartıp arkadasını korumak için gerçekten gerek yok bunlara. Bu adam uyarı almazsa bundan sonra kim saygı duyarda arkadaslarını kayırmıyor der? Kimse? SOnra dw ler ile ilgili konu açınca nereden cıktı bunlar demeyin. kelime seçmek ile baltalamak aynı şey. nasıl ayırırsın ki bunu. Yani pes bu kadarda safa yatılmaz
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #86 : 13 Ağustos 2010, 03:28:28 »
Konuyu baltalamıyor ki, sadece kelime seçimi sözlü uyarmama neden verdi.

Legacy Generation

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 13 Ağustos 2010, 03:28:34 »
o yapılan iki yüzlülük olur o zaman. Adalet olmaz. Sen neyi savundugunun farkında mısın?

Adalet, Dunya Cokmu adaletli bir yerde Bana Su sanal ortamda Yada bu oyunda Adaleti Savunacaksın...

Burda Yalan yok, Adam Kayırıyorsa , Kendi Guildini kayırıyorsa Kayırabilir.. Sonucda O adam Sizden cok Onlarla vakit geçriiyor. Seni beni tanımadıgı Birinimi kayıracakdı.

Burda sende yetkili olsan Sende aynısını yaparsın bende aynısını yapardım baskasıda aynısını yapar... Yapmam Diyen Adam bile yapar..

O yuzden Bence fazla uzatmayalım...

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #88 : 13 Ağustos 2010, 03:31:05 »
Adalet, Dunya Cokmu adaletli bir yerde Bana Su sanal ortamda Yada bu oyunda Adaleti Savunacaksın...

Burda Yalan yok, Adam Kayırıyorsa , Kendi Guildini kayırıyorsa Kayırabilir.. Sonucda O adam Sizden cok Onlarla vakit geçriiyor. Seni beni tanımadıgı Birinimi kayıracakdı.

Burda sende yetkili olsan Sende aynısını yaparsın bende aynısını yapardım baskasıda aynısını yapar... Yapmam Diyen Adam bile yapar..

O yuzden Bence fazla uzatmayalım...

ÖYle yapan adam Şerefsizdir. Kimse kusura bakmasın.sende serefsizleri savunacaksan yanlış yapıyorsun. zamanında adam kayırmış olabilirsin ama konu o değil lütfen dagıtma konuyu. Gerçi burda kara nın yok öyle birşey kim olursa olsun adam kayıramaz demesi gerekiyordu ama neyse.
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav

Çevrimdışı Prototype

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 140
  • Daddy is Home
    • E-Posta
« Yanıtla #89 : 13 Ağustos 2010, 03:32:22 »
Neyse tamam konu kitlensin. Herkes bundan sonra daha dikkatli olursa sorun kalmaz herhalde
Daddy is Home

The Heartbreakers
\\ Miyav