Revolution UO

ev yikilinca ne oluyor?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tias

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
ev yikilinca ne oluyor?
« : 31 Ağustos 2010, 23:29:06 »
Merhaba dostlar.

Evım yıkılmıs. suresı dolmustur normal.

Ev yıkılınca evdekı ıtemların, vendordakı ıtemların, baglı olan karakterın bankasına dusmesı gerekmıyormuydu?

Tesekkurler

Çevrimdışı Dirty Sanchez

• Kıdemli Üye
  • 1889
Ynt: ev yikilinca ne oluyor?
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2010, 23:36:16 »
Sadece vendorundaki itemler bankana düşer gerisi silinir.
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Çevrimdışı tias

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2010, 21:48:47 »
Peki benim vendorumdaki hicbir item, hasilasındaki para baglı olan karaktere veya baska hıcbır charımın bankasınada dusmemıs.

page atınca bankanıza duser dıyorlar. bunu bende bılıyorum ama dusmedıgını belırtıyorum.

ne olucak benım durumum?

Çevrimdışı Hermes

• Yeni Üye
  • *
  • 10
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2010, 00:02:51 »
Vendorunuzun size hizmet etme süresi dolmamışken eviniz yıkılır ise vendorunuzdaki itemler bankanıza düşer.
Ancak vendorunuzun hizmet süresi evinizin yıkılma süresinden kısa olacakki hiçbir item düşmemiş.

Çevrimdışı tias

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2010, 11:41:06 »
Vendorumda yaklasık 1m para vardı.

Hizmet suresı nasıl kısa olabılırkı? sahıp oldugu parayla alakalı degılmı hızmet suresı? gunde 3-5k degılmı hızmet bedelı? varın sız hesaplayın hızmet suresını.

Çevrimdışı Hermes

• Yeni Üye
  • *
  • 10
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2010, 12:34:21 »
Vendorunuza .hasila komutuyla o parayı eklemeniz gerekiyordu.
Aksi taktirde sistemin bir açığı olabilme ihtimali 1000%1 yine de araştırılır.Bu konuyu yakından takip ediyorum.Sizede en yakın sürede bilgilendirme yapacağım.

Çevrimdışı tias

• Yeni Üye
  • *
  • 17
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2010, 15:45:06 »
İlginize tesekkurler.

.hasila yazdigim zaman zaten parayı gorebiliyordum. .durum yazdıgım zaman "sizin için xxxxx gun daha hizmet edecegim" gibi bir yazı yazıyordu. anlıyacagınız daha cok gun yazıyordu orda. ıcındekı 1m umrumda bıle degıl. sadece ıcındekı ıtemları yapana kadar cok yorulmustum. bır suru sey vardı. cok yazık olur o kadar ıtemın gıtmesı. Ve zevk ıcın oraya koymamıstım. aktıf olarak alısverısın oldugu bır vendordu.