Revolution UO

Gereğinin Yapılması

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
Gereğinin Yapılması
« : 23 Ekim 2010, 01:04:13 »
Arkadaş zaten liseliliği felan geçmiş, bildiğin "fetus terk" modunda. o konuda bir sıkıntımız yok.
cCc revenge reyiz cCc olmuş, asıp kesiyor felan.

gene de, haybeye gitmesin, görsün gökhan abi felan, ana bacı küfür yemişim, uyardılar, gereği yapılsın :)

aha yediğim küfrün caps'i de burda  : http://img508.imageshack.us/img508/134/ahahaezme.jpg

sonradan pişman olmuş postu editlemiş filan ama, trakya çocuğu yemez tabi :)

ha, bu arkadaşı açık davet ediyorum, ama yemez, o da ayrı bir geyiğin konusudur :)
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2010, 01:05:45 Gönderen: GrumTor »
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

REVENGE

• Ziyaretçi
Ynt: Gereğinin Yapılması
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2010, 01:11:34 »
bir an egoma yenik düştüm evet uyarabilirler isterse banlasınlar kabulüm o sıra düşüncem seni küçükdüşürmekdi ama böyle yaparak ben küçük düştüğümü anladım değiştirdim tekrar özür dilerim  Allahdan başka kimseden korkmam sadece Anne baba kutsal değerlere saygısızlık ettim  fakat sende kabul et tahrik ettin neyse 

REVENGE

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2010, 01:25:11 »
Forum accmi kendim siliyorum . Oyunu bıraktım

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2010, 01:29:31 »
Hay arkadaş.

Of. Nese.

Not : Ne yaptımsa yaranamadım arkadaş bu aileye. Staff'a girdim, bana küfrettiler diye banladım karakterlerini, oyunu bıraktılar. Oyuncu oldum, oyunumu beğendiremedim. Sadece forumda takıldım, bi madalya muhabbetine burdan da kaçırttım. peh.

Mali, gerek yok böyle şeylere, özrünü diledin, kabuldür, aç yeni bir forum acc, takılalım arada.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.