Sanırım baya yıldır bu forumdayım, bunun yarısından fazlasını da moderatör olarak geçirdim, kimseyle de yüz-göz olmadım. Size şunu söyleyeyim;
Bu serverın oyuncusu ve kitlesi "Vahşi ve İsyankar", alınmayın çoğunuz böylesiniz, karşı bir guildden biri dişini gösterdiği an alttan almak veya es geçmek yerine onun kafasına basıp siz daha üstte olmaya çalışıyorsunuz. Çünkü o kişi farz-ı misal Slovakya'da Erasmus programı ile üniversite okumaya gidecek olsa ve burada başlık açıp birşeyler sorsa bile, o kişinin cümleleri, kelimeleri ve talebinden çok imzasında yazan rumuzu veya lonca tag'i geçerli. Hepiniz kendinize hiyerarşik bir alan belirlemişsiniz.
Bu düzen değişmiyor ve şahsen bu görevde kaldığım sürece ben de değişmeyeceğim, çünkü bana burada saygı duyulmuyorsa ettiğim laflar kural uygulamak veya birşeyleri düzeltmekten öte, ukalalığa ve tahriğe giriyor ise yapabileceğim birşey yok.
İş hayatım nedeniyle 2 aydır yoktum, döndüğümde karşılaştığım manzara ile ilgili kafamda beliren düşünceler bu (2-3 senedir de değişmiyor), kadrodaki diğer kişilerden bağımsızdır