Revolution UO

Sorunum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Sorunum
« : 10 Aralık 2006, 00:01:50 »
Şimdi şöyle açıklamak istiyorum sorunumu.
Ekranıma 5 kişi girdimi, evlerin yanından geçtim mi, kalede ve kaleden adam atmak isterken feci şekilde laga giriyorum.
Fakat ilginçtir ki, pazar alanında, duello alanında ve pvp turnuvalarına girdim mi o kadar kişi olmasına rağmen, hiç laga girmiyorum.
Bunun sorunu nedir bilen birileri var mı?
Pc'den kaynaklanan bir sorun var demezse kimse sevinirim :) Çünkü son sürat bir pc var.

-NoF@cE-

• Ziyaretçi
Re: Sorunum
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2006, 11:15:56 »
Alıntı yapılan: "belalim"
Şimdi şöyle açıklamak istiyorum sorunumu.
Ekranıma 5 kişi girdimi, evlerin yanından geçtim mi, kalede ve kaleden adam atmak isterken feci şekilde laga giriyorum.
Fakat ilginçtir ki, pazar alanında, duello alanında ve pvp turnuvalarına girdim mi o kadar kişi olmasına rağmen, hiç laga girmiyorum.
Bunun sorunu nedir bilen birileri var mı?
Pc'den kaynaklanan bir sorun var demezse kimse sevinirim :) Çünkü son sürat bir pc var.

Ewt aynı sorun bende de war 5-6kişi kovalarken acayip laga giriorm benim bilg o kdr ii deil ama çok da kötü deil..Çözümünü bilen warmı Patch yada Sürümle alakalı birşey olabilirmi?

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
Sorunum
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2006, 12:20:53 »
Ayni Sorun bende de var..

Fakat şu 2 gündür Lagsiz oynuyorm...( fani çikarttim bi güzel temizledim , gayet güzel verim veriyor )

Denemende yarar var..Fanin etrafi pislik dolmuş olabilir..( bneımki önceden hiç üflemiyormuş ) =)
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
Sorunum
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2006, 13:22:06 »
Fan çok ilkel. 60 ytl ye kıyıp soğutma sistemi alın.

NvrLKBack

• Ziyaretçi
Sorunum
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2006, 13:26:21 »
Benm kanaatimce Evler 1.sebeb 2.si  birini banladıgında Çıkan Duman gibi şeyden DOlayı aşırı lag girior

Ayrıcı Forumu kirletmeyim

Bazen ev içine atılan Field büyüleri Kalıor Ayrıca evde kal ort olununca Duman da kalıor.

Yeni Client daha Çok Dert açtı gibi gelior Başınıza.