Revolution UO

Uyarı

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
Ynt: Uyarı
« Yanıtla #15 : 12 Şubat 2011, 16:05:42 »
sittinin sik*in olarak denildiğini herkez iyi biliyor boş boş konuşmayın adam haklı bide gelmiş dalga geçer gibi topic açmış uyarı alan adam birşey demiyor sana ne oluyor

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 12 Şubat 2011, 17:47:31 »
abi öncelikle ben uyarı aldığımı dahi yeni öğreniyorum neyse sorun degil hani uyarı vs ama ben samimi bulmuyorum abi böyle uyarıları vs yani bana gerçekten forum adabını ve düzenini bozduğum edepsizce konuştuğum için uyarı verildiğini hic sanmıyorum buradaki çoğu arkadaşında söylediği gibi kuyruk acısından öte bi şey değil. gerçekten yakışıksız şuursuzca şeyler bunlar ayrıca bi çok insana bu şekilde  "abi anasını satim ya " gibi yada sittin sene dedigi için ne biliyim 1 2 günlük yazı yazamama vs cezası verilebiliniyor. yani en azından arkadaşım burası gayet resmi düzeyli bi forum yazdıklarına dikkat et vs de denebilir ki o da ilginc ya.

Ama yinede forumdaki sorumlu arkadaşlarla hani şu durumunda bi kritiğini yapmak da istiyorum.

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 12 Şubat 2011, 17:51:04 »
adam haklı ama dediğin gibi ceza yazamama felan olabilir o yönden katılıyorm ama diğer yönden mod arkadaş haklı benim anlamadığım fark edince pm atıp sormandı başlığı açan arkadaş avukatlığınımı yapıyor merak ettim ayda kaç para ödüyorsun?
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 12 Şubat 2011, 17:54:39 »
baslıgı acan adam kim ben şahsen tanımıyorum ama kişiye laf atılmamıs sonucta lonca player felan adam konuskren yazmıs uyarı degil yazmama cezası oabilirdi ama suda varkenkendi loncasından adamda kufurlu vide ve imzasında gay yazarken ben baska mod'a sikayet ettim uyardılar kaldırmasını istediler buda taraflı davranmadı ama jr. taraflı davranıyor davranıcak.Daha ilk mod oldugunda bu kadar foruma uymayan bu kadar banlanmıs bi adam mod olursa olcagı bu dirty Stafflıgı neyse jr ninde modlugu odur.

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2011, 17:57:37 »
Beni geçmişim konusunda yargılayabilirsiniz, dalgada geçebilirsiniz ve hatta geçmişim yüzümden üstüme baskıda kurmaya calışabilirsiniz. Ama bunların hiç biri umrumda değil, eskiden yaptığım durumlardan dolayı hiç bir zaman pişman olmadım veya keşke demedim, ama yaptıklarımı tekrar yapmamak erdabında  her zaman kendime ders çıkardım. Ve değişmeye çalıştım. Her zaman hayatımdada değişmenin kötü değil iyi olduğunu görmüşümdür ve herkesin değişebileceği düşündüğümden dolayıdır ki, hiç bir zaman  bir kişi yada topluluğa karşı bir kinim veya herhangi bir art niyetli duygum  olmamıştır.

kardeş bi diyorsun ki eski yaptıklarım konusunda baskı kurabilirsiniz umrumda degil pişman degilim iyi ki yapmışım iyi ki küfür etmişim 54654 defa banlanmışım bi de gelmişsin ben degiştim tövbe ettim geliştim görevimi süper yapıyorum vs vs ne ayak?

Saten sorun senin görevini iyi ya da kötü yapman degil hani bana kalırsa kinci degilim diosun ama acık aramak içinde 32 gözle foruma bakıosun ki "sittin sene" dedigim için uyarı veriosun :) ben bunu samimi bulmuyorum yanlış karar verdin sorun sen de degilsin aldığın karar saten mod olmanda umrumda degil istersen git staff ol çok görmem yani neyse sorunu senin o mükemmel geçmişin yada aldığın kararın şahsi olup olmadığı degil ne kadar doğru olduğu yada olmadığı artık karar yanlışsa bile ondan sonraki kısmıda yetkili arkadaşları ilgilendirir bu kararı.

Ayrıca arkadaşı tanımıyorum bile hatta yanılmıosam başka başlıkta "bence" yazdığı kötü yorumları tiye alıp cevap bile verdiğimi hatırlıyorum.

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 12 Şubat 2011, 18:12:09 »
he oldu herkes forumda yazsın o zaman ?

az mantık .

Biz topic açip , sorunu msn yoluyla halledikten sonra topici editlediğimiz için uyarı aldık..

bırakta küfürden uyarı al.

Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2011, 18:48:57 »
Görevim forumdaki tüm yazıları okumak ve takip etmektir. Kimsenin herhangi bir açığını aramak değildir.

Önceki yaptıklarımdan dolayı yazılarımdan asla "ohh iyi ki yapmışımdır" gibi bir yorumum olmadı. Önceki yaptıklarım konusunda pişman olmam yada keşke demem yaptıklarımı değiştirmez. Bir önceki yorumumda da dediğim gibi adil davranmadığımı düşünüyorsanız, Üstlerime şikayet edebilirsiniz.

Bu konuda son yorumumdur.

Herkese iyi forumlar.

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 12 Şubat 2011, 18:54:30 »
bak en basiti üstteki postta kara ya alf atılmıs satasılmıs imzada bunu fark etmedin mi hiç hani bakıyıp okuyosun ya.kişiye laf atmak yasak degil mi sataşmak felan

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • 379
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 12 Şubat 2011, 19:02:54 »
Alıntı
sitip atiyo

asşldkaskdjsdkfjsdfsdf

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 12 Şubat 2011, 19:05:52 »
adam küfürü yazıyo , sonranda bir harf değiştiriyo.

Normalce küfürü yazan banlanıyo  ;D

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
  • 248
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 12 Şubat 2011, 19:58:18 »
Yanlız bu konuyla alakası çok yok ama sudan sebeblerle insanlar banlanıyor...
Foruma kullanıcı olmak ise yirmi saniye.
Bir tezatlık var , bu kadar katı kuralların olduğu yerde üye olmak bu kadar kolay olmamalı yada kurallar daha yumuşak hale getirilmeli.

Bahsi geçen mesajda olduğu gibi sittin veya siter atar diye uyarı veya ban verilmemeli. Veya başkalarının başına gelen örnekler gibi.
Biri birine karşı alenen küfür etmediği sürece neden banlanır ki.Kurallar demeyin.
Bu forumda ne kadar çok kullanıcı o kadar çok reklam.Ama günde beş kişi banlanıyor ve çoğu zaman haketmiyorlar bile.
Günlük yazı yazma cezası bile ağır saatlik vs  olamalı.

Montenegro*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 12 Şubat 2011, 20:18:24 »
Siter atar tamamda, sittin sene tamamen cahillikten kırmızıyla işaretlenmiş :)

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 12 Şubat 2011, 21:40:40 »
@Mifavorita
Ben haksızlığa gelemiyorum diyelim.

@JR. PisLick
Sittin sene yazdı adam. Öncelikle şu var. Adam banlanmalı. Uyarı bile kesmez. Ama konu uyarı ban meselesi değil. Yani adamın o yazısı konup siddin sene kısmı kırmızı ile işaretlenmiş. Nerden bilebilirsiniz ne anlamda yazdıgını. Çıkıp demezler mi efendi sen kötüye yoruyor isen senin için fesattır diye.
@deligibi
İlk cevap senin içinde geçerli  ;)

Toparlayacak olursak. Yanlış gördüm, paylaştım. Kimseyle ne hüsümetim ne dostluğum var. Ancak Revolution forum kullanıcıları arasında pek az objektif insan var. Yine söylüyorum. Sittin de siddin de yazsa bu küfür içerikli olarak afişe edilemez.

İyi Forumlar. Konu kilitlenebilir.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 12 Şubat 2011, 22:31:00 »
Bir tezatlık var , bu kadar katı kuralların olduğu yerde üye olmak bu kadar kolay olmamalı yada kurallar daha yumuşak hale getirilmeli.

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 12 Şubat 2011, 22:32:05 »
@Mifavorita
Ben haksızlığa gelemiyorum diyelim.

Senden başka kaç kişi var sen konuyu açıyosun .