Revolution UO

Giremiyorum

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
Giremiyorum
« : 10 Mart 2011, 12:13:45 »
Merhaba, epey bi süreden sonra tekrar oyuna başlıyorum. Oyunu önceden silmedim normal bıraktığım gibi revolution masaüstünde duruodu. Oyuna girmeye çalışıyorum, kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum, entera tıklayınca yazı çıkıo ''exe den gir'' diye. Exeden oyuna girilio harbiden. Ama ekran açıldığı anda kararıyor ve ''lütfen bağlantı programınız doğrulanana kadar bekleyin'' diyo ve disconnect oluo. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tuzaklardan *etkilenmez*, kaçar.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
Ynt: Giremiyorum
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2011, 16:54:39 »
Virüs programı varsa, güvenlik duvarı varsa kaldır. Ayrıca Oyunu farklı bir klasöre kurabilirsin. Olmadı çalıştıra regedit yaz tüm dosyaları sil revo ile ilgili tekrar kur.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2011, 16:56:03 »
Virüs programı varsa, güvenlik duvarı varsa kaldır. Ayrıca Oyunu farklı bir klasöre kurabilirsin. Olmadı çalıştıra regedit yaz tüm dosyaları sil revo ile ilgili tekrar kur.

Virüs güvenlik duvarını falan kaldırdım olmadı.
oyunu silip yeniden kuracam ama silinmio oyun ekle/kaldır uninstaller programı falan denedim nasıl silecem oyunu?

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2011, 18:32:44 »
yeniden indirip yeniden kurmam üzerine problem gitti. giriyorum. çok mutluyum. teşekkürler. konuyu yok edebilirsiniz.