Revolution UO

Dying Wish

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dying Wish

• # Lonca Başkanı
  • Yeni Üye
  • *
  • 22
    • E-Posta
Dying Wish
« : 20 Mart 2011, 04:47:31 »
      2006 yılında çıktığımız yolda 2008 yılına kadar çekirdek bir kadro ile devam edip bu tarihten sonra aramıza yeni arkadaşlarımızın katılımıyla süren Dying Wish 20.03.2011 tarihi itibari ile misyonunu sonlandırmıştır.Misyonumuz olan oyun içinde hiç bir etik kuralı kabul etmeyen protest tavrımız nedeni ile aldığımız tepkiler bizleri sadece motive etti.Çünkü işin özünde bizler nasıl insanlar olduğumuzu zaten biliyorduk oyunda yaptığımız sadece bir oyunda seçtiğimiz karekterdi. İşte bunun bilincinde hainliklerimize hainlik , kötülüklerimize kötülük tuzaklarımıza tuzak kattık. Forumun arşivlerine baktığınızda onlarca kez bizleri oyun içinde yaptıklarımızdan dolayı söylemeyenin kalmadığını göreceksiniz işte bu işimizi ne kadar iyi yaptığımızı en güzel örneği ve kanıtıdır.Ama her türlü suçlamaya karşı oyun içinde verdiğimiz cevaplar herkes için en azından anlayanlar için yeterli olmuştur. Biz iddaa etmiyoruz biz kanıtlarıyla diyoruz ki biz en iyi loncayız hemde her yönüyle.

Bugünlere gelmemizi sağlayan siz değerli Dying Wish memberlarına yaptıklarınız için ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Kah bizi zor durumda bırakan kah yardımcı olan başta Robert olmak üzere bütün staff kadrosunu da  teşekkür ederiz.

Bugüne kadar maruz kaldığımız onlarca iftira sataşma hatta ahlaksız davranışlara rağmen bizim eğlencemize ortak olan Revolution oyuncularınada teşekkür ederiz.

Yine hayatın bize öğrettiklerinden yola çıkarak büyük laf etmiyoruz.Sadece şunu söylüyoruz eğer kalacaksak bunun adı Dying Wish olmayacak ve misyonumuz çok daha farklı olacak.

Çevrimdışı Riki Martin

• Üye
  • **
  • 549
  • A Dying Wish .
    • E-Posta
Ynt: Dying Wish
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2011, 04:51:09 »
üşüyoruz reyiz.
in Zsasz we trust.

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
  • 248
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2011, 05:02:19 »
Şahsi fikrim daha Ultima oynamam.Hepinizi ayrı ayrı münasip yerlerinizden öpüyorum. Ben olmayacağım ama oynarsanız fazla ezmeyin.
Yeter artık akranlarımın ikinci çocukları olacak.Yaza evleneyim bari bende..Belki on sene sonra oğlumla oynarım.
« Son Düzenleme: 20 Mart 2011, 05:06:46 Gönderen: _Sasu_ »

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2011, 11:28:13 »
bugün mustafa yazdı msnden :) nereden indiriyorduk diye (=

Bende oynayacağımı pek sanmıyorum oynasak bile Dying Wish misyonunu tamamlamıştır yeter da :)

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
  • 3578
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2011, 12:39:35 »
Ben de artık oynamayı düşünmüyorum, sizle birlikte olmak gerçekten çok güzeldi ultima hayatımın en eğlenceli dönemlerini yaşamışımdır heralde. Umarım reelden ya da başka platformlardan da görüşebiliriz, öptüm hepinizi :)

Çevrimdışı Volvo Cuiviene

• Üye
  • **
  • 257
  • ¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2011, 13:13:48 »
Uşuyoruz Reyiz
Dostluğun Ötesinde  DW

¶¶¶ Motorcu Reis ¶¶¶

Çevrimdışı Riki Martin

• Üye
  • **
  • 549
  • A Dying Wish .
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2011, 13:50:58 »
Ben , Blood - Mustafa abim - ve İlkay abi oynayacağız sanırsam .
Ufak bir oluşum düşünüyorum ben açıkçası . Ancak guild yönünde olmayabilir . Craft charlar kasıp , son zevkim olan ev döşeme olayına girişebilirim . Eğer oynamak isteyen ya da daha sonra oyuna dönecek olan arkadaş olursa , bana haber vermesi yeterli olur . Elimizden geldiğince bir şeyler yaparız .
in Zsasz we trust.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2011, 13:54:02 »
Başlangıçta burdayım, gerekli önlemler alınmıyorsa, gerekli kişilere halen göz yumuluyorsa bende giderim.

Çevrimdışı Riki Martin

• Üye
  • **
  • 549
  • A Dying Wish .
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2011, 13:55:40 »
Tabiki de canım . Zaten ilk 2 ay premium falan almıyoruz . Daha sonra işler yolunda ise , ona göre hareket ediyoruz .
in Zsasz we trust.

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1233
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2011, 17:32:12 »
Hepiniz insansınız garda$Larım.
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2011, 17:56:44 »
selametle..

oyun, oyunda kalır.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
  • 248
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2011, 19:07:22 »
Eyvallah...

Ama bazıları için kalmayacak.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2011, 00:57:11 »
La harbi koydu ha, şaka maka 4 yıl oldu Dw adı altın da oynayalı ! Birer kardeş gibiydik, gördük görüştük daha da görüşeceğiz buna eminim ama..........

Kötü oldu be :(
Dying Wish

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
  • 248
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 21 Mart 2011, 01:44:32 »
« Son Düzenleme: 21 Mart 2011, 01:45:19 Gönderen: _Sasu_ »

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye