Revolution UO

The Burn'Out

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
Ynt: The Burn'Out
« Yanıtla #180 : 10 Şubat 2014, 16:38:09 »
Selam kızlar uzuuuun zamandır oyun vs sallamıyordum ancak can sıkıntısına yeni açılmış olan bir server buldum, her zaman olmasada ara sıra gireceğim bir server oynamak isteyen olursa www.elmoth.gen.tr belki takılan olur. Gömdüm bye bye. :)
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #181 : 10 Şubat 2014, 16:44:40 »
Selam kızlar uzuuuun zamandır oyun vs sallamıyordum ancak can sıkıntısına yeni açılmış olan bir server buldum, her zaman olmasada ara sıra gireceğim bir server oynamak isteyen olursa www.elmoth.gen.tr belki takılan olur. Gömdüm bye bye. :)

Aynen bende ordayim hatta Batu abinin onayinida aldim guild icin Burn.Paslasalim gelmek isteyende varsa takilalim :)
Dying Wish

Tony Cuiviene-Curtis Cuiviene

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
« Yanıtla #182 : 10 Şubat 2014, 17:40:36 »
Uygundur. Batu ve Anka onay verirse guild işinide düşünebiliriz. Sıkıntı olmaz.
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı Phoenix ExBurn

• # Lonca Başkanı
  • Kıdemli Üye
  • 1014
  • Esta Noche Fénix
« Yanıtla #183 : 11 Şubat 2014, 19:01:15 »
O Server'dan Banada Email Geldi. Oynayın,Kurun,Eğlenin,Depişin :D
Vyhorenia

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #184 : 11 Şubat 2014, 21:13:32 »
Sitesi açılmıyor bir deneyeyim demiştim ama şansım yok gibi  ::)

Çevrimdışı Persia

• # Yörünge Dışı
  • 1956
    • E-Posta
« Yanıtla #185 : 12 Şubat 2014, 10:41:04 »
Sitesi açılmıyor bir deneyeyim demiştim ama şansım yok gibi  ::)

tolga sen craft oynuyordun nebulada oynuyaydın keşke.Craftlar questlere katılıp görev yapıyorlar mesela gidiyon görevi alıyon adam dıyo sana bana 50 tane blood kalkan getır dıyo karşılığında para değerli item vs veriyor.Tabi ph kapandı artık kasılmazda  ;D

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
« Yanıtla #186 : 12 Şubat 2014, 12:17:06 »
tolga sen craft oynuyordun nebulada oynuyaydın keşke.Craftlar questlere katılıp görev yapıyorlar mesela gidiyon görevi alıyon adam dıyo sana bana 50 tane blood kalkan getır dıyo karşılığında para değerli item vs veriyor.Tabi ph kapandı artık kasılmazda  ;D

Problem kasması değil zaten. Herkes yerden yere vurduğu için Nebula henüz oynamadan vazgeçtiğim bir shard oldu. Edit vs. var şu var bu var gm'ler şöyle böyle dediler. Eğer sıkıntısı yok bunlar hurafe diyorsanız şu dakika oynayabilirim  ::)

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
« Yanıtla #187 : 12 Şubat 2014, 12:18:34 »

Gelsene sende hazır ph açıkken bi char yap sende benim gibi ara sıra girersin olur biter craft filan kasmana gerek yok bi warrior yeter. Bu arada server açılmış yeniden Breaker bilgine :)
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı Persia

• # Yörünge Dışı
  • 1956
    • E-Posta
« Yanıtla #188 : 12 Şubat 2014, 12:20:10 »
Problem kasması değil zaten. Herkes yerden yere vurduğu için Nebula henüz oynamadan vazgeçtiğim bir shard oldu. Edit vs. var şu var bu var gm'ler şöyle böyle dediler. Eğer sıkıntısı yok bunlar hurafe diyorsanız şu dakika oynayabilirim  ::)

Abi problemleri var ama online sayısı fazla aktivite var zaman geçirmene yarar yani.Edit görmedim daha şuan stafflar robert'in biraz iyimser hali şuan az giriiyorlar ama girdilermi herşeye bakıyorlar

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
« Yanıtla #189 : 12 Şubat 2014, 12:28:07 »
Gelsene sende hazır ph açıkken bi char yap sende benim gibi ara sıra girersin olur biter craft filan kasmana gerek yok bi warrior yeter. Bu arada server açılmış yeniden Breaker bilgine :)

Az önce sistemlerini inceledim gayet güzel görünüyor ki ben craft oynamayı seven biri olarak o new items kısmı çok hoşuma gitti. Bir kaç gün online sayısı durumuna bakarak karar vermek daha mantıklı görünüyor. Bilgilendirme için teşekkürler  ::)

Abi problemleri var ama online sayısı fazla aktivite var zaman geçirmene yarar yani.Edit görmedim daha şuan stafflar robert'in biraz iyimser hali şuan az giriiyorlar ama girdilermi herşeye bakıyorlar

Eğer siz yok diyorsanız sorun yoktur. Sistemlerini incelemiştim ve çok kapsamlı sistemleri olduğunu görmüştüm. Meslek için görev verilmesi zaten başlı başına bir güzellik craft karakter için. Nebula'da başlayayım eğer Elmoth online sayısı düzgün olursa oraya da bir şans vermeyi planlıyorum.

Forumda herkes revo açılsa şöyle olur revo çok iyiydi revo revo revo diyor. Diğer yerlere de bir şans verelim bence. Yoksa sadece forumdan revo sözcüğünden başka bir şey yazamayan zombilere dönüşeceğiz  ::)

Çevrimdışı Earendil

• Üye
  • **
  • 165
  • up the irons !
    • E-Posta
« Yanıtla #190 : 12 Şubat 2014, 13:20:06 »

sen gel depişmeyen dop olsun :D

bu arada keşke nebulada başlasaydınız bende bi tane kale var gerçi 2 aydır döşemeyi bile bitiremedim ama sonuçta kaleniz olurdu :D

Bide adamlar inatla bana aktivasyon kodunu atmıyor , yada sen gelme ulan ayı mı demeye çalışıyolar tam anlayamadım :D :D bu yazıyı okuyan hayırsever biri oranın forumlarında yazarsa +1 sevap benden hanesine geçer
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2014, 13:47:19 Gönderen: Earendil »
~ The Burn'Out ~

Earendil Ex'Burn
    Elwing Ex'Burn

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
« Yanıtla #191 : 12 Şubat 2014, 14:22:42 »
sen gel depişmeyen dop olsun :D

bu arada keşke nebulada başlasaydınız bende bi tane kale var gerçi 2 aydır döşemeyi bile bitiremedim ama sonuçta kaleniz olurdu :D

Bide adamlar inatla bana aktivasyon kodunu atmıyor , yada sen gelme ulan ayı mı demeye çalışıyolar tam anlayamadım :D :D bu yazıyı okuyan hayırsever biri oranın forumlarında yazarsa +1 sevap benden hanesine geçer

Ne yazık ki bana da inatla aktivasyon kodu gelmiyor  ::)

Çevrimdışı Earendil

• Üye
  • **
  • 165
  • up the irons !
    • E-Posta
« Yanıtla #192 : 12 Şubat 2014, 16:54:15 »
bi de o kadar ultima indirdim yeniden cilentini kurdum sonra ne oldu dersin , client açık diyor :).Diyorum ki ortada zaten client yok ama beni dinlemiyor mübarek client açık diye tutturuyor.Sonra foruma üye olayım diyorum onada müsade etmiyor ilginç server vallahi,neyse sözlerime orada oynayan arkadaşlara sevgilerimi ileterek sonlandırıyorum :)
~ The Burn'Out ~

Earendil Ex'Burn
    Elwing Ex'Burn

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #193 : 12 Şubat 2014, 16:54:34 »
Forumlarina yaziyim oranin.Gelin hepberaber takilalim ben nerdeyse kurcam loncayi 10m kastim  :D
Dying Wish

Çevrimdışı Curtis

• Üye
  • **
  • 658
  • The Sosaria Is Yours
    • E-Posta
« Yanıtla #194 : 12 Şubat 2014, 17:12:31 »
E postasina gelen linke tiklamasi gerekiyor demis bende e posta gelmiyormus dedim bir sureligine aktivasyon gerekmeden forum uyeligini accaklarmis heralde su an acik normal sekilde kayit olabilirsin reha
Dying Wish